Leiebiler i Chile

Leter du etter billige leiebiltilbud i Chile? Søk her!

Santiago, Chile
19. aug. — 26. aug.
Samme leveringssted
Santiago, Chile
fr. 19.8.
12:00
fr. 26.8.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på Chile bilutleie

Finn leiebil i Chile som passer for deg

Liten Leiebiler

179 kr - 519 kr

Alle biltyper

179 kr - 1 472 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Chile er 217 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Chile er i januar. Prisen er 18 % lavere enn resten av året med bare 179 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 38 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i Chile. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Chile kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Chile

Nedenfor er de mest populære hotellene i Chile

Leiebiler i Chile

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Chile, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Sunnycars har flest utleiesteder i Chile. Selskapet har 53 utleiesteder, og mange av dem befinner seg på flyplasser og i byer. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for hvilken by du vil besøke, er det for tiden Santiago som er den mest populære destinasjonen. Santiago har også 8 utleiesteder tilknyttet Sunnycars.

Sjåfører i Chile, inkludert sjåfører som er på besøk fra andre land, må kjøre på høyre side. Ikke glem at det å kjøre på feil side av veien kan føre til trafikkforseelser og alvorlige ulykker.

I 2019 ble Chile rangert som nr. 35 av totalt 137 land når det kommer til veikvalitet. Chile fikk en score på 4,9 for veikvaliteten, og scoringssystemer er basert på en skala fra 1 til 7, der 7 er best.

0,30‰ er BAC (øvrige lovlige alkoholpromille) i Chile. Høyere promille anses som kjøring i påvirket tilstand og kan straffes med bøter, restriksjoner på førekort eller andre type sanksjoner. Husk at du også må være minst 18 år gammel for å kunne konsumere alkoholholdige drikkevarer, og det frarådes å operere et kjøretøy i alkoholpåvirket tilstand.

30 % av momondo sine brukere foretrekker å leie en SUV når de besøker Chile, noe som gjør den til landets mest populære leiebil. Prisene på leiebiler i Chile varierer avhengig av by og leiebilselskap, men du kan forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 358 kr per dag for en SUV.

Bensin i Chile kostet i forrige uke 13,80 kr per liter. Hvis du planlegger å leie bil i Chile, kan det være en god idé å legge til side penger til bensin, basert på hvor mye du ser for deg at du skal kjøre. Hvis du ombestemmer deg, og ikke lenger ønsker å leie bil i Chile, kan det være greit å huske på at Algerie har noen av verdens laveste bensinpriser, med en prislapp på 3,05 kr per liter i forrige uke. Til sammenligning har Hong Kong de høyeste prisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 28,35 kr per liter, men det er fortsatt et godt alternativ for de som ønsker å leie bil.


Utforsk flere leiebiler i Sør-Amerika

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Sør-Amerika

Start planleggingen av reisen til Chile


Hvorfor bruke momondo?

momondo finner og sammenligner tusenvis av bilutleienettsteder for å gi deg det beste utvalget blant bilutleieselskaper i Chile. Det er raskt og gratis å finne en leiebil, så det er smart å bruke momondo når du skal bestille.

momondo lar deg finne det beste leiebiltilbudet i Chile ved å tilby nyttige filtre for å begrense søket. Filtre inkluderer, men er ikke begrenset til: pris, biltype, utleieselskap og spesifikke retningslinjer som du måtte ønske.

Ja, enten det er leiebiler i Chile eller andre steder, så kan du filtrere søket på biler med gratis avbestilling på momondo.

Ja, momondo har et filter som lar deg finne deg leiebiler med fair fuel policy i Chile.

Det kan du selvfølgelig. momondo har et eget filter, så man kan søke på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner inkludert Chile.

Ja, leiebiltilbud i Chile med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.