Leiebiler fra Hertz i Vancouver

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Vancouver

Vancouver, BC, Canada
3. okt. — 10. okt.
Samme leveringssted
Vancouver, BC, Canada
sø. 3.10.
12:00
sø. 10.10.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Vancouver

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Vancouver, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,3

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

7,7

Henting/levering

7,5

Valuta for pengene

7,7

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Vancouver

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Vancouver under COVID-19-pandemien?

  Forbedrede renholdsmetoder som innvendig og utvendig desinfisering av alle Hertz sine utleiekjøretøy er bare et par av sikkerhetstiltakene de har innført under COVID-19. For å sørge for at kunder og ansatte i Vancouver føler seg trygge, har Hertz også innført ekstra retningslinjer:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Har Hertz et utleiested på Vancouver Coal Harbour flyplass?

  Nei, Hertz har foreløpig ingen utleiesteder på Vancouver Coal Harbour flyplass. Det kan imidlertid være andre leiebilselskaper tilgjengelig på flyplassen.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Vancouver?

  Hertz tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Vancouver (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Hertz dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Hertz.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Vancouver i oktober?

  Ifølge dataene våre er Medium den mest populære biltypen for brukerne våre som leier hos Hertz når de er på ferie i Vancouver i oktober. Basert på prisene for billeie hos Hertz i oktober i fjor, kan du forvente at gjennomsnittsprisen for leiebiler av typen Medium ligger på 480 kr/dag. Brukerne våre fant også priser fra så lite som 388 kr/dag sist oktober, noe som betyr at det kan være mulig å finne lignende leiepriser i år på momondo.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i Vancouver?

  Hvis du har lyst til å spare penger når du leier bil hos Hertz, bør du vurdere å leie en Medium – den billigste leiebiltypen selskapet tilbyr i Vancouver. Leie av Medium hos Hertz koster i gjennomsnitt 480 kr per dag, noe som er 14 % billigere enn den dyreste leiebilen deres. I løpet av det siste året har 50 % av brukerne våre valgt å leie en Medium hos Hertz for å spare penger på reisen sin til Vancouver.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Vancouver?

  Hertz eier 6 bilutleiesteder i Vancouver. Utleiestedet med adressen 3880 Grant Mcconachie Way i Vancouver er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 36 % av brukerne som leide bil hos Hertz i Vancouver å hente leiebilen sin ved utleiestedet på 3880 Grant Mcconachie Way.


Leiebiler fra Hertz i andre byer i Canada

Finn tilbud på leiebiler hos Hertz i andre populære byer i Canada, f.eks. Toronto, Calgary og Ottawa