Leiebiler i Singapore

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Singapore? Start søket her!

Singapore, Singapore
16. jun. — 23. jun.
Samme leveringssted
Singapore, Singapore
fr. 16.6.
12:00
fr. 23.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Singapore

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Singapore

Hvilket leiebilselskap er billigst i Singapore?

De billigste leiebilene i Singapore finner man som regel hos Budget. Ved bestilling med Budget, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 615 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Singapore er 615 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Singapore har flest utleiesteder?

Hawk has the most locations of any rental car company in Singapore, with 16 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Singapore?

Leiebiler av typen Ford Fiesta og Mazda Mazda2 i Singapore er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Ford Fiesta i Singapore kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 983 kr/dag, og kan koste så lite som 833 kr/dag. Leiepriser for Mazda Mazda2 kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 854 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 851 kr/dag.

Tilbud på Singapore bilutleie

Finn leiebil i Singapore som passer for deg

Liten Leiebiler

833 kr - 1 269 kr

Alle biltyper

833 kr - 1 681 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Singapore, Singapore er 711 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Singapore, Singapore er i juni. Prisen er 16 % lavere enn resten av året med bare 833 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Singapore. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Singapore kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Singapore, Singapore er 855 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Singapore, Singapore er i desember. Prisen er 20 % lavere enn resten av året med bare 1 031 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Singapore. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Singapore kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Singapore, Singapore er 763 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Singapore, Singapore er i januar. Prisen er 73 % lavere enn resten av året med bare 1 325 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Singapore. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Singapore kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Varebil leiebil i Singapore, Singapore er 692 kr. Den billigste tiden å leie en Varebil i Singapore, Singapore er i mai. Prisen er 74 % lavere enn resten av året med bare 1 210 kr per dag. En Varebil utleie er vanligvis 31 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Singapore. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Singapore kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Singapore

Alle større selskaper som leier ut biler i Singapore

Avis

4 utleiesteder

Budget

3 utleiesteder

Hertz

3 utleiesteder

Sixt

3 utleiesteder

Thrifty

3 utleiesteder

Europcar

5 utleiesteder

Hawk

16 utleiesteder

keddy by Europcar

3 utleiesteder

Informasjon om leiebiler i Singapore

Finn informasjon om gode leietilbud, populære leiebilselskaper og nyttige retningslinjer for ditt besøk i Singapore

Populære biltyper

Economy, Compact, Standard

Billigste leiebil

1 236 kr

Mest populære modell

Ford Fiesta
Følgende biltyper ble tilbudt hos leiebilselskaper i Singapore de siste 72 timene: Economy, Compact, Standard.
Den laveste prisen for en leiebil i Singapore er 1 236 kr/dag. For dette området kan du forvente gjennomsnittspriser fra 1 236 kr/dag.
Den mest populære bilmodellen å leie i Singapore de siste 7 dagene er Ford Fiesta. Våre brukere foretrekker også Class Economy Car som et alternativ.

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Singapore

Attraksjoner i nærheten:

Marina Bay Sands16,6 km
Sentosa21,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Marina Bay Sands14,7 km
Sentosa19,1 km

Attraksjoner i nærheten:

Marina Bay Sands0,8 km
Sentosa5,1 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Singapore

Nedenfor er de mest populære hotellene i Singapore

Kjøre med en leiebil i Singapore - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Singapore, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Flertallet av bilutleieselskapene i Singapore som vi samarbeider med opererer ikke med kanselleringsgebyrer. Det betyr at dersom planene dine endrer seg, tilbyr mange utleiebilselskapeen i Singapore som Thrifty, Avis og Hertz ofte kansellering uten ekstra kostnad basert på når du bestilte.

Med gjennomsnittstemperaturer på 28 °C og en nedbørsmengde som normalt ligger på 171 mm i juli bør du vurdere å leie en standardbil når du reiser til Singapore. En standardbil kan håndtere temperaturendringene og regnmengdene i løpet av juli, og er et populært valg for reisende som skal til Singapore. Å leie en Standard i Singapore vil koste deg i gjennomsnitt 1 293 kr/dag.


Start planleggingen av reisen til Singapore


Hvorfor bruke momondo?

Å bestille en leiebil i Singapore via momondo kan du spare både tid og penger. momondo gir deg et bredt utvalg alternativer og biler mens vi søker blant tusenvis av bilutleienettsteder og for at du skal finne det beste alternativet for reisen din.

Når du har utført et søk etter en leiebil i Singapore, vil momondo vise resultatene og gjøre det mulig for deg å finne det beste tilbudet ved å bruke filtrene våre; her kan du begrense søket etter kjøretøytype, pris, selskap og en rekke retningslinjer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.