Leiebiler fra Avis i Singapore

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Avis i Singapore

Singapore, Singapore
22. okt. — 29. okt.
Samme leveringssted
Singapore, Singapore
fr. 22.10.
12:00
fr. 29.10.
12:00
Sjåførens alder:

Avis sine utleiesteder i Singapore

Nedenfor finner du informasjon om Avis sine utleiesteder for leiebiler i Singapore, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,6

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

5,6

Henting/levering

5,3

Valuta for pengene

5,0

Informasjon om leierbiler fra Avis i Singapore

 • Er det trygt å leie en bil hos Avis i Singapore under COVID-19-pandemien?

  Avis har innført forbedrede renholdsmetoder på utleiestedene sine i Singapore for å forhindre spredningen av COVID-19 til kunder og ansatte. Dette inkluderer desinfisering av biler innvendig (ratt og dashbord), utvendig (dørhåndtak og nøkkellenker) og andre hyppig berørte områder. Avis har også følgende ekstra retningslinjer for helse og sikkerhet:
  • Tilbyr engangshansker og håndsprit
  • Papirløse leieavtaler (tilgjengelig på de fleste utleiesteder)
  • Begrensning av antall passasjerer på shuttlebusser
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Har Avis et utleiested på Singapore Changi flyplass?

  Ja, Avis har 3 utleiesteder på Singapore Changi flyplass som er å finne på følgende adresser: Arrival Hall_Terminal 3, Arrival Hall_Terminal 2 og Arrivals Hall_Terminal 4.

 • Tilbyr Avis gratis avbestilling av leiebil i Singapore?

  Avis tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Singapore. Me, vær oppmerksom på at ved avbestilling i siste liten kan det belastes et avbestillingsgebyr. Vi anbefaler at du ringer Avis for mer informasjon. Singapore retningsnummer for Avis finner du her: here på siden for de forskjellige avdelingene.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Avis når man er i Singapore i November?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Kompakt hos Avis hvis du trenger en leiebil i Singapore i November. Når du leier biler av typen Kompakt i November, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 635 kr per dag, og helt nede i 635 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Avis – kjøretøy av typen Kompakt er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Avis i Singapore?

  Avis har 4 utleiesteder i Singapore. Utleiestedet deres på 390a Havelock Road er det mest populære ifølge brukerdataene våre. I løpet av de siste 12 månedene har 66% av brukerne våre som så etter leiebil hos Avis i Singapore valgt å leie bil via Avis sitt utleiested på 390a Havelock Road.