Leiebiler fra ADDCAR RENTAL i Marrakech

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra ADDCAR RENTAL i Marrakech

Marrakech, Marokko
9. des. — 16. des.
Samme leveringssted
Marrakech, Marokko
to. 9.12.
12:00
to. 16.12.
12:00
Sjåførens alder:

ADDCAR RENTAL sine utleiesteder i Marrakech

Nedenfor finner du informasjon om ADDCAR RENTAL sine utleiesteder for leiebiler i Marrakech, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

4,0

Gjennomsnittlig

2,0

Henting/levering

2,0

Valuta for pengene

2,0

Informasjon om leierbiler fra ADDCAR RENTAL i Marrakech

 • Er det trygt å leie en bil hos ADDCAR RENTAL i Marrakech under COVID-19-pandemien?

  ADDCAR RENTAL ønsker å sørge for at kunder og ansatte i Marrakech føler seg trygge under COVID-19. Som et resultat av dette har ADDCAR RENTAL innført strenge forbedrede renholdsmetoder på alle utleiestedene sine i Marrakech. Disse sikkerhetstiltakene inkluderer disinfisering av ofte berørte områder som dørhåndtak, ratt og kontrollbord.

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos ADDCAR RENTAL i Marrakech i Januar?

  Den billigste prisen for en leiebil hos ADDCAR RENTAL i Marrakech i Januar, ligger på 225 kr per dag. Du vil imidlertid se at de gjennomsnittlige prisene hos ADDCAR RENTAL er mer opp mot 319 kr per dag i Januar, eller i gjennomsnitt 2 232 kr for en uke. Disse prisene er basert på priser fra sist Januar, så det kan være du klarer å finne enda bedre tilbud i år.

 • Har ADDCAR RENTAL et utleiested på Marrakech Menara flyplass?

  Det finnes 1 utleiested på Marrakech Menara flyplass. Adressen til dette ADDCAR RENTAL -utleiestedet, er Marrakech-menara Airport.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos ADDCAR RENTAL når man er i Marrakech i Januar?

  Med en gjennomsnittspris på 301 kr/dag, er det å leie biler av typen Kompakt hos ADDCAR RENTAL i Marrakech i løpet av Januar det mest populære alternativet blant momondo-brukerne våre. Det kan også være at du klarer å finne leiebiltilbud hos ADDCAR RENTAL i Marrakech for så lite som 225 kr/dag. Dette var den billigste prisen som ble funnet for leiebiler av typen Kompakt sist Januar.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos ADDCAR RENTAL i Marrakech?

  Med en gjennomsnittpris på 301 kr per dag, er en leiebil av typen Kompakt hos ADDCAR RENTAL i Marrakech det billigste leiebilalternativet. 67 % av brukerne våre som i løpet av de siste 12 månedene leide bil i Marrakech hos ADDCAR RENTAL , valgte å bestille en Kompakt for å spare penger. 301 kr per dag for en Kompakt er også 26 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyre leiebilen ADDCAR RENTAL tilbyr, så du kan garantert spare litt penger ved å velge den billigere leiebilen.

 • Hvor mange bilutleiesteder har ADDCAR RENTAL i Marrakech?

  ADDCAR RENTAL har 8 utleiesteder i Marrakech. Ifølge brukerne våre befinner ADDCAR RENTAL sitt mest populære utleiested i Marrakech på følgende adresse: Marrakech-menara Airport. 94 % av brukerne våre som leide bil hos ADDCAR RENTAL i Marrakech i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Leiebiler fra ADDCAR RENTAL i andre byer i Marokko