Leiebiler i Ljubljana, Osrednjeslovenska

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i Ljubljana, Osrednjeslovenska? Start søket her!

Ljubljana, Slovenia
8. Dec — 15. Dec
Ljubljana, Slovenia
Fri 8.12.
12:00
Fri 15.12.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Ljubljana

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Ljubljana

Hvilket leiebilselskap er billigst i Ljubljana?

De billigste leiebilene i Ljubljana finner man som regel hos Enterprise Rent-A-Car. Ved bestilling med Enterprise Rent-A-Car, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 156 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i Ljubljana er 156 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i Ljubljana har flest utleiesteder?

AbbyCar Car Rentals has the most locations of any rental car company in Ljubljana, with 12 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Ljubljana?

Til en gjennomsnittspris på 200 kr/dag (og kun 200 kr/dag), er leiebiler av typen Toyota Yaris Cross i Ljubljana den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Hyundai i20 i Ljubljana for i gjennomsnitt 226 kr/dag (156 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i Ljubljana

Med sine likheter med andre middelalderbyer, er Ljubljana absolutt en by verdt å besøke. En tur til denne byen vil være ufullstendig uten en tur til Dragon Bridge, Ljubljana slott, Metelkova, og Triple Bridge. Under ditt opphold vil du sannsynligvis bruke Ljubljana Ring Road, byens viktigste knutepunkt når det gjelder veinettet. Bilutleie i Ljubljana er den mest effektive måten å navigere i byens veisystem på. Gratis parkering i Ljubljana er begrenset og å finne gratis parkeringsplasser i sentrum er vanskelig. Selv om du kanskje er heldig nok til å få gratis gateparkering, er de fleste av de tilgjengelige parkeringsplassene priset i henhold til deres beliggenhet i byen. Det er over 10 leiebilsteder i Ljubljana; derfor vil du lett finne en billig leiebil i Ljubljana som passer dine behov.

Er det verdt det å leie bil mens du besøker Ljubljana?

Mens det kan være et hinder å finne gratis gateparkering i Ljubljana, er det flere private parkeringsgarasjer og parkeringsplasser tilgjengelig. Dessuten tilbyr de fleste hoteller i Ljubljana gratis parkeringsplasser for sine gjester. Trafikksituasjonen i Ljubljana sentrum er langt bedre enn i andre europeiske byer. Det vil imidlertid hjelpe hvis du unngår Ljubljanas ringvei i topptider da den er utsatt for overbelastning på morgenen og tidlig på kvelden. Ljubljana sentrum er egnet for gåturer på grunn av store gågater, og byen er også sykkelvennlig. Alternativt har Ljubljana bybusser som drives av Ljubljanski potniški som hjelper deg hvis du vil forflytte deg rundt i byen. Likevel kan bussens faste ruter og stoppesteder hindre fleksibiliteten og bekvemmeligheten din på reisen i motsetning til din rimelige leiebil. Som et resultat, vil en leiebil i Ljubljana hjelpe deg å kutte kostnader og gi deg frihet til å velge ønsket reisemål og bestemme selv når du vil reise.

Hvilke forskjellige kjørelover bør jeg huske på mens jeg kjører i Ljubljana?

Hvis du skal leie bil i Ljubljana, er det tilrådelig å sjekke de spesielle kjørelovene i byen. For eksempel må sjåfører i Ljubljana alltid holde seg til høyre side av veien. Det er også obligatorisk å bruke nærlys selv på dagtid. På samme måte er bruken av sikkerhetsbelter i din luksusleiebil i Ljubljana obligatorisk for alle passasjerer uavhengig av alder. Det tillatte alkoholinnholdet i blodet for kjøring er 0,05 %, og det er vanlig med promilletester i byen, så unngå å drikke hvis du ønsker å bruke en leiebil i Ljubljana. Vær oppmerksom på at bruk av mobiltelefon er forbudt ved kjøring; derfor må du ha en handsfree-enhet. Viktigst av alt, må du ha en "vinjeta Slovenia", et forhåndsbetalt autopass som gjør at du kan bruke motorveier og veier med bompenger. For en bedre forståelse av reglene, vennligst sjekk med byens avdeling for motorkjøretøyer for nylige lovendringer.

Hva slags førerkort trenger du for å leie bil i Ljubljana?

Hvis du er over 21 år, er du kvalifisert for leiebil i Ljubljana. Du må også ha hatt gyldig førerkort i minst to år. Hvis du ikke er fra EU, bør du også presentere en internasjonal kjøretillatelse. Dette er spesielt viktig hvis førerkortet er skrevet på et språk som ikke bruker det latinske alfabetet. I tillegg må du ha et kredittkort for å betale for depositum av leiebilen din.


Tilbud på Ljubljana, Osrednjeslovenska bilutleie

Finn leiebil i Ljubljana som passer for deg

Liten cars

165 kr - 726 kr

Alle biltyper

165 kr - 2 166 kr

Gjennomsnittsprisen for en liten car leiebil i Ljubljana, Slovenia er 382 kr. Den billigste tiden å leie en liten car i Ljubljana, Slovenia er i desember. Prisen er 57 % lavere enn resten av året med bare 165 kr per dag. En liten car utleie er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Ljubljana. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Ljubljana kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Ljubljana

Alle større selskaper som leier ut biler i Ljubljana, Osrednjeslovenska

Avantcar

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

9,3

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

9,3

Value

9,3

Avis

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

8,0

Enterprise Rent-A-Car

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

9,0

Europcar

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

9,0

Gjennomsnittlig

10,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

9,0

FLIZZR

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

8,0

Hentes/Leveres

10,0

Value

10,0

Budget

3 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,3

Komfort

7,3

Gjennomsnittlig

7,3

Hentes/Leveres

7,3

Value

7,3

Hertz

2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

9,4

Komfort

7,7

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

5,9

Value

5,7

AbbyCar Car Rentals

12 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Ljubljana

Nedenfor er de mest populære hotellene i Ljubljana

Kjøre med en leiebil i Ljubljana - FAQ

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Ljubljana, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Ljubljana, Slovenia?

Alle leiebilselskapene i Ljubljana har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Ljubljana inkluderer Budget, Avis og Enterprise Rent-A-Car, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hva er fartsgrensen i Ljubljana, Slovenia?

Reisende som leier en bil i Ljubljana må være oppmerksom på at fartsgrensen i byen er 50 km/t. Fartsgrensen i ytterkanten av Ljubljana er vanligvis 90 km/t, mens fartsgrensen på motorveier er 130 km/t. Vær oppmerksom på at fartsgrenser kan endre seg avhengig av veien du kjører på, så følg med på skiltingen.

Hvilket leiebilselskap tilbyr leie av Mercedes-Benz E-Class i Ljubljana?

Hvordan er været i Ljubljana, Slovenia i November?

Temperaturen i Ljubljana i November ligger normalt på 3 °C, og forventet nedbørsmengde er 70 mm. Dette er nyttig å vite når du skal leie bil, slik at du kan leie den perfekte bilen for de forventede værforholdene.

Er været i Ljubljana representativt for resten av Osrednjeslovenska?

Klimaet i Osrednjeslovenska i November innebærer vanligvis temperaturer på 3 °C og en forventet nedbørsmengde på 70 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Ljubljana til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Ljubljana fra biler sist?

Priser for Ljubljana fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Ljubljana fra biler?

Det er 68 tilbydere fra Ljubljana biler fra og med november 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Ljubljana?

Minimumsalderen for sjåfører varierer fra land til land, inkludert Ljubljana. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Vi anbefaler at du leser retningslinjene til ditt valgte utleiefirma før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Ljubljana?

For å leie en bil i Ljubljana må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Ljubljana?

Du bør bestille en leiebil i Ljubljana med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Ljubljana?

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i Ljubljana ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Viser momondo leiebiler i Ljubljana med gratis avbestilling?

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i Ljubljana med gratis avbestilling.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Ljubljana på momondo?

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert Ljubljana.

Finner jeg utleiebiler i Ljubljana som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Ja, momondo kan vise deg tilbud som inkluderer forbedrede rengjøringsrutiner på leiebiler i Ljubljana.

Kan jeg søke etter leiebiler i Ljubljana med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, leiebiltilbud i Ljubljana med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Ljubljana på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.