Leiebiler fra Hertz i Genève

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Genève

Genève, Sveits
23. okt. — 30. okt.
Samme leveringssted
Genève, Sveits
lø. 23.10.
12:00
lø. 30.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud på leiebiler fra Hertz i Genève i Geneve

Finn den perfekte leiebilen på momondo

Liten Leiebiler

237 kr - 643 kr

Alle biltyper

237 kr - 643 kr

Det beste tidspunktet å leie en bil av typen Liten hos Hertz i Genève i Geneve på, er i oktober. Da ligger prisene på i gjennomsnitt 237 kr per dag. 237 kr per dag er 43 % lavere enn den gjennomsnittlige årlige prisen på 414 kr for en leiebil av type Liten hos Hertz i Genève. Enda oktober kan være den billigste måneden å leie en bil av typen Liten hos Hertz i Genève, er Januar den dyreste. Det kan imidlertid være at du fortsatt klarer å finne gode tilbud i Januar på leiebiler av typen Liten hos Hertz, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Hertz sine utleiesteder i Genève

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Genève, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,5

Komfort

8,4

Gjennomsnittlig

8,2

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

8,3

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Genève

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Genève under COVID-19-pandemien?

  Hvert av Hertz sine utleiesteder i Genève har prosedyrer for forbedte renhold under COVID-19-pandemien for å sikre tryggheten til kundene sine og de ansatte. Disse ekstra tiltakene inkluderer desinfisering ofte brørte områder som innsiden og utsiden av biler samt hente- og leveringsområder. Hertz har også innført ekstra sikkerhetstrinn, deriblant:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Genève i November?

  Leie av bil i Genève hos Hertz i November koster i gjennomsnitt 362 kr per dag. Sist November fant imidlertid noen av brukerne våre priser helt nede i 219 kr per dag hos Hertz, så det kan være du klarer å finne lignende priser i år. Hvis du ønsker å leie en bil i Genève i én uke, ligger gjennomsnittsprisen på 2 532 kr for en leiebil fra Hertz.

 • Har Hertz et utleiested på Geneve-Cointrin flyplass?

  Hertz har 2 utleiesteder på Geneve-Cointrin flyplass. Du finner Hertz på følgende adresse(r): Geneva Airport French Side og Geneva Airport Swiss Side.

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Genève?

  Ja, du kan avbestille din Hertz leiebilreservasjon hos Genève uten ekstra kostnad. Men, vær oppmerksom på at dersom du avbestiller rett før leiebilen skal hentes ut, kan det belastes med et avbestillingsgebyr. Ta en telefon til Hertz og få informasjon om gjeldende avbestillingsregler. Liste med telefonnummer til respektive avdelinger finner du under clicking here.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Genève i November?

  Du bør vurdere leiebiler av typen Minibuss hos Hertz hvis du trenger en leiebil i Genève i November. Når du leier biler av typen Minibuss i November, kan du forvente priser på i gjennomsnitt 483 kr per dag, og helt nede i 256 kr per dag. Husk at det også finne andre typer leiebiler tilgjengelig hos Hertz – kjøretøy av typen Minibuss er bare den mest populære blant brukerne våre på denne tiden av året.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Hertz i Genève?

  Den billigste biltypen som Hertz tilbyr i Genève, er Kompakt som har en gjennomsnittspris pris på 351 kr per dag. 351 kr per dag er 16 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Hertz, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 14 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Genève hos Hertz, valgte Kompakt på bakgrunn av pengene de kunne spare.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Genève?

  Hertz eier 5 bilutleiesteder i Genève. Utleiestedet med adressen 60 Rue De Berne i Genève er det mest populære blant brukerne våre. I løpet av de siste 12 månedene valgte 51 % av brukerne som leide bil hos Hertz i Genève å hente leiebilen sin ved utleiestedet på 60 Rue De Berne.