Leiebiler i Garmisch-Partenkirchen, Tyskland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Garmisch-Partenkirchen, Tyskland? Start søket her

Garmisch-Partenkirchen, Tyskland
23. okt. — 30. okt.
Samme leveringssted
Garmisch-Partenkirchen, Tyskland
lø. 23.10.
12:00
lø. 30.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Garmisch-Partenkirchen

Alle større selskaper som leier ut biler i Garmisch-Partenkirchen, Tyskland
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Henting/levering

10,0

Valuta for pengene

10,0
1 utleiested
Oversikt

Renhet

6,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Henting/levering

6,0

Valuta for pengene

6,0
2 utleiesteder
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested
1 utleiested

Avstand fra Garmisch-Partenkirchen, Tyskland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Munchen Franz Josef Strauss flyplass

Leiebiler i Garmisch-Partenkirchen

43 personer har sett etter leiebil i Garmisch-Partenkirchen i oktober.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Garmisch-Partenkirchen for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Rene kjøretøy har alltid vært en prioritet, men for din sikkerhet har leiebilselskaper i Garmisch-Partenkirchen innført nye, forbedrede krav til rengjøring for å sikre at kjøretøyet er desinfisert. Noen av selskapene som tilbyr forbedret rengjøring, er Europcar, Hertz og Avis. Finn ut mer om hvert av alternativene dine. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Tilkommer det et gebyr hvis jeg kansellerer leiebilen min i Garmisch-Partenkirchen, Tyskland?

Alle leiebilselskapene i Garmisch-Partenkirchen har ulike retningslinjer for kansellering. momondo viser alltid hvorvidt et selskap har kanselleringsgebyrer eller ikke i søkeresultatene. Noen av de mest populære leiebilselskapene i Garmisch-Partenkirchen inkluderer Europcar, Hertz og Avis, så husk å sjekke om de tilbyr gratis kansellering.

Hva er fartsgrensen i Garmisch-Partenkirchen, Tyskland?

Fartsgrensen i Garmisch-Partenkirchen er 50 km/t når du kjører i byen. Denne fartsgrensen kan også være gjeldende for byer og nabolag i nærheten. Fartsgrensen i utkanten av Garmisch-Partenkirchen er 100 km/t, og fartsgrensen på motorveier er Veiledende. Du må imidlertidig følge med på skiltingen ettersom fartsgrenser kan variere.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Garmisch-Partenkirchen?

Leiebiler av typen Ford Focus og Volkswagen Polo i Garmisch-Partenkirchen er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Ford Focus i Garmisch-Partenkirchen kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 386 kr/dag, og kan koste så lite som 166 kr/dag. Leiepriser for Volkswagen Polo kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 403 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 150 kr/dag.

Hvordan er været i Garmisch-Partenkirchen, Tyskland i oktober?

De som ønsker å leie bil i Garmisch-Partenkirchen i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 8 °C og en nedsbørsmengde på omkring 70 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i oktober?

Været i Garmisch-Partenkirchen i løpet av oktober vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. momondo-brukere ser ut til å foretrekke visse biltyper når de skal leie bil i Garmisch-Partenkirchen. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Garmisch-Partenkirchen, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Ford Focus, Volkswagen Polo og Ford Fiesta.

Er været i Garmisch-Partenkirchen representativt for resten av Bavaria?

Reisende som skal kjøre fra Garmisch-Partenkirchen på en biltur rundt omkring i Bavaria eller de omkringliggende områdene i løpet av oktober, kan forvente seg temperaturer på ca. 8 °C, og ca. 57,5 mm nedbør.


Leiebiler på flyplasser i Garmisch-Partenkirchen

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Garmisch-Partenkirchen

Start planleggingen av reisen til Garmisch-Partenkirchen