Leiebiler i Brno, Tsjekkia

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i Brno, Tsjekkia? Start søket her

Brno, JM, Tsjekkia
28. sep. — 5. okt.
Samme leveringssted
Brno, JM, Tsjekkia
ti. 28.9.
12:00
ti. 5.10.
12:00
Sjåførens alder:

Oversikt over leiebilselskaper i Brno

Alle større selskaper som leier ut biler i Brno, Tsjekkia
1 utleiested
Oversikt

Renhet

8,0

Komfort

7,0

Gjennomsnittlig

7,3

Henting/levering

7,3

Valuta for pengene

7,5
3 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder
2 utleiesteder

Avstand fra Brno, Tsjekkia til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på Brno-Turany flyplass

Leiebiler i Brno

Så langt i september har 84 momondobrukere søkt etter billige leiebiler i Brno.

Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i Brno for å kontrollere spredningen av COVID-19?

Budget er et av mange leiebilselskaper i Brno som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i Brno. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

Hvilket leiebilselskap i Brno har de billigste prisene på leiebiler?

Den billigste leverandøren i Brno er Rent Plus med en gjennomsnittlig leiepris per dag på 110 kr fra utleiested i Brno. Det absolutt billigste tilbudet momondo-brukere har funnet tilbys av Rent Plus i Brno med en pris på 90 kr.

Hva er fartsgrensen i Brno, Tsjekkia?

Fartsgrensen i Brno er 50 km/t, med mindre annet spesifiseres på skiltingen. Brno har også en fartsgrense for utkanten av byen, og de er 90 km/t og må følges. Hvis du kjører på en motorvei i Brno, må du være obs på at fartsgrensen vanligvis er 130 km/t.

Hvilken bil er den mest populære å leie i Brno?

Ifølge dataene våre er Volkswagen Polo den mest populære bilen å leie i Brno. Brukerne våre fant priser for leiebiler av typen Volkswagen Polo for så lite som 74 kr/dag i Brno, men i gjennomsnitt kan du forvente at prisene ligger på ca. 125 kr/dag. En annen populær bil å leie i Brno, er Hyundai i10 som i gjennomsnitt koster 141 kr/dag, og tilbud med priser helt nede i 84 kr/dag.

Hvordan er været i Brno, Tsjekkia i september?

De som ønsker å leie bil i Brno i løpet av september, kan forvente seg temperaturer på ca. 15 °C og en nedsbørsmengde på omkring 30 mm. Denne informasjonen kan være til hjelp for deg når du skal velge bil.

Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i september?

Været i Brno i løpet av september vil mest sannsynlig ikke ha noen påvirkning på hvilken leiebil du bør leie. Dog foretrekker som regel momondo-brukere visse biltyper når de skal leie bil i Brno. Prisbevisste reisende som ser etter leiebil i Brno, velger som regel små biler. Disse er som regel billigst. Eksempler på små biler som er tilgjengelig for leie, er Volkswagen Polo, Hyundai i10 og Hyundai Accent.

Er været i Brno representativt for resten av South Moravian?

Klimaet i South Moravian i september innebærer vanligvis temperaturer på 15 °C og en forventet nedbørsmengde på 30 mm i løpet av måneden. De som vil leie bil og kjøre fra Brno til de omkringliggende områdene, bør ha denne informasjonen i bakhodet.


Leiebiler i andre byer i Tsjekkia


Leiebiler på flyplasser i Brno

Reserver en leiebil på en annen flyplass i nærheten av Brno

Start planleggingen av reisen til Brno