Leiebiler fra Hertz i Bordeaux

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Bordeaux

Bordeaux, Gironde, Frankrike
28. mai — 4. jun.
Samme leveringssted
Bordeaux, Gironde, Frankrike
lø. 28.5.
12:00
lø. 4.6.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Bordeaux

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Bordeaux, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

7,7

Komfort

8,2

Gjennomsnittlig

6,5

Hentes/Leveres

5,0

Value

6,7

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Bordeaux

Forbedrede renholdsmetoder som innvendig og utvendig desinfisering av alle Hertz sine utleiekjøretøy er bare et par av sikkerhetstiltakene de har innført under COVID-19. For å sørge for at kunder og ansatte i Bordeaux føler seg trygge, har Hertz også innført ekstra retningslinjer:
• En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
• Forbedret opplæring av ansatte

Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Hertz i Bordeaux ligger på i gjennomsnitt 593 kr per dag i juni. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 557 kr per dag hos Hertz i denne perioden i Bordeaux. 4 148 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Hertz i juni når du er i Bordeaux.

Ja, Hertz har 1 utleiested på Bordeaux flyplass (Aeroport De Merignac).

Ja, Hertz har gratis avbestilling av leiebil i Bordeaux. Men vær oppmerksom på at det kan være avbestillingsgebyr ved avbestilling i siste liten. Dersom du har spørsmål om avbestillingsregler, ring Hertz til en av deres Bordeaux avdelinger. Klikk her for å se telefonnumrene under listen for avdelinger.

Den mest populære bilen å leie hos Hertz i Bordeaux i løpet av juni, er leiebiler av typen Kompakt. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 527 kr per dag for leiebiler av typen Kompakt i juni, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 447 kr per dag.

Den billigste biltypen som Hertz tilbyr i Bordeaux, er Kompakt som har en gjennomsnittspris pris på 527 kr per dag. 527 kr per dag er 11 % billigere enn den dyreste leiebilen som er tilgjengelig hos Hertz, så du ender opp med å spare litt penger ved å velge et mer prisgunstig alternativ. 63 % av momondo-brukere som leide en leiebil i Bordeaux hos Hertz, valgte Kompakt på bakgrunn av pengene de kunne spare.

Hertz har 6 utleiesteder i Bordeaux. Ifølge brukerne våre befinner Hertz sitt mest populære utleiested i Bordeaux på følgende adresse: Aeroport De Merignac. 69 % av brukerne våre som leide bil hos Hertz i Bordeaux i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Leiebiler fra Hertz i Aquitaine

Lei en bil hos Hertz i andre byer i Aquitaine, f.eks. La Rochelle og Poitiers

Leiebiler fra Hertz i andre byer i Frankrike

Finn tilbud på leiebiler hos Hertz i andre populære byer i Frankrike, f.eks. Nice og Toulouse