Leiebiler fra Europcar i Amsterdam

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Europcar i Amsterdam

Amsterdam, Nederland
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Amsterdam, Nederland
on. 29.9.
12:00
on. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Europcar sine utleiesteder i Amsterdam

Nedenfor finner du informasjon om Europcar sine utleiesteder for leiebiler i Amsterdam, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,7

Komfort

8,0

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

6,9

Informasjon om leierbiler fra Europcar i Amsterdam

 • Er det trygt å leie en bil hos Europcar i Amsterdam under COVID-19-pandemien?

  Europcar sine utleiesteder i Amsterdam har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Europcar gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i Amsterdam:
  • «Zero Contact»-policyen som forsikrer om at nøkkelen til bilen forsegles i en konvolutt etter desinfisering

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Europcar i Amsterdam i oktober?

  I oktober kan du forvente å måtte betale i gjennomsnitt 362 kr per dag for å leie en bil hos Europcar i Amsterdam. Den billigste prisen brukerne våre fant for en leiebil i Amsterdam hos Europcar, var 212 kr per dag. Hvis du trenger en leiebil for mer enn bare et par dager, vil en leiebil fra Europcar i Amsterdam koste i gjennomsnitt 2 531 kr i oktober. Husk at disse tilbudene er basert på fjorårets priser, og det kan være du klarer å finne lignende priser avhengig av når du reserverer samt hvilken type bil du leier.

 • Har Europcar et utleiested på Amsterdam Schiphol flyplass?

  Europcar har 1 utleiested på Amsterdam Schiphol flyplass. Du finner Europcar på følgende adresse(r): Aankomstpassage 10.

 • Tilbyr Europcar gratis avbestilling av leiebil i Amsterdam?

  Europcar tilbyr gratis avbestilling av leiebil i Amsterdam (det kan forekomme avbestillingsbegyr ved avbestilling i siste liten). Ring Europcar dersom du ønsker mer informasjon om avbestillingsreglene. Klikk her, så velg siden for avdelinger for å få opp listen med telefonnumre Europcar.

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Europcar når man er i Amsterdam i oktober?

  Den mest populære bilen å leie hos Europcar i Amsterdam i løpet av oktober, er leiebiler av typen Mini. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 421 kr per dag for leiebiler av typen Mini i oktober, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 182 kr per dag.

 • Hvilken type bil er billigst å leie hos Europcar i Amsterdam?

  Den billigste leiebiltypen du kan leie hos Europcar i Amsterdam, er Mini (i gjennomsnitt 421 kr/dag). I løpet av det siste året har 45 % av brukerne våre som leide bil hos Europcar valgt Mini for å spare penger. En Mini er også 46 % billigere enn gjennomsnittsprisen på den dyreste bilen som er tilgjengelig hos Europcar i Amsterdam.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Europcar i Amsterdam?

  Europcar har 5 utleiesteder i Amsterdam. Ifølge brukerne våre befinner Europcar sitt mest populære utleiested i Amsterdam på følgende adresse: Aankomstpassage 10. 53 % av brukerne våre som leide bil hos Europcar i Amsterdam i løpet av det siste året, gjorde det via dette utleiestedet.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Amsterdam

Finner du ikke det du ser etter fra Europcar? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Amsterdam