Leiebiler fra Hertz i Amsterdam

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Hertz i Amsterdam

Amsterdam, Nederland
31. okt. — 7. nov.
Samme leveringssted
Amsterdam, Nederland
sø. 31.10.
12:00
sø. 7.11.
12:00
Sjåførens alder:

Hertz sine utleiesteder i Amsterdam

Nedenfor finner du informasjon om Hertz sine utleiesteder for leiebiler i Amsterdam, inkludert adresse, telefonnumer og vurderinger
4 utleiesteder
Oversikt

Renhet

8,2

Komfort

8,3

Gjennomsnittlig

8,0

Henting/levering

8,0

Valuta for pengene

7,4

Informasjon om leierbiler fra Hertz i Amsterdam

 • Er det trygt å leie en bil hos Hertz i Amsterdam under COVID-19-pandemien?

  Hertz sine utleiesteder i Amsterdam har forbedrede renholdsmetoder for å holde deg og sine ansatte trygge under COVID-19. Forbedringer som disinfisering av ofte berørte områder, i tillegg til den følgende listen med ekstra tiltak, er bare noen av tiltakene Hertz gjennomfører for å bremse spredningen av viruset i Amsterdam:
  • En «Gold Standard Clean»-forsegling som settes på alle utleiebiler etter rengjøring
  • Forbedret opplæring av ansatte

 • Hvor mye vil det koste å leie en bil hos Hertz i Amsterdam i November?

  Ifølge fjorårets data kan du forvente deg at leieprisene hos Hertz i Amsterdam ligger på i gjennomsnitt 376 kr per dag i November. Dog er det ikke usannsynlig å finne priser helt nede i 228 kr per dag hos Hertz i denne perioden i Amsterdam. 2 632 kr er vanligvis gjennomsnittsprisen for leie av bil i én uke hos Hertz i November når du er i Amsterdam.

 • Har Hertz et utleiested på Amsterdam Schiphol flyplass?

  Ja, Hertz har 1 utleiested på Amsterdam Schiphol flyplass (Aankomstpassage, Schiphol).

 • Tilbyr Hertz gratis avbestilling av leiebil i Amsterdam?

  Det er gratis avbestillings av leiebil fra Hertz i Amsterdam. Vær obs på at ved avbestilling i siste liten, kan det belastes et avbestillingsgebyr. Klikk her for å se listen over telefonnumre til de forskjellige avdelingene, dersom du ønsker mer informasjon om Hertz avbestillingsregler..

 • Hvilken leiebil er den mest populære å leie hos Hertz når man er i Amsterdam i November?

  Den mest populære bilen å leie hos Hertz i Amsterdam i løpet av November, er leiebiler av typen Medium. Du kan forvente deg å måtte betale ca. 350 kr per dag for leiebiler av typen Medium i November, men noen av brukerne våre har funnet priser helt nede i 329 kr per dag.

 • Hvor mange bilutleiesteder har Hertz i Amsterdam?

  Hertz har 4 utleiesteder i Amsterdam. Leiebilselskapets mest populære utleiested finner du på adressen Aankomstpassage, Schiphol (basert på data fra brukerne våre). I løpet av de siste 12 månedene har 62 % av momondo-brukere som bestilt en leieibil hos Hertz i Amsterdam benyttet seg av utleiesedet med adressen Aankomstpassage, Schiphol.


Lei leiebil fra andre leiebilselskaper i Amsterdam

Finner du ikke det du ser etter fra Hertz? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Amsterdam