Leiebiler i São Paulo, Delstaten São Paulo

Ser du etter tilbud på billig leiebiler i São Paulo, Delstaten São Paulo? Start søket her!

São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil
15. jun. — 22. jun.
Samme leveringssted
São Paulo, Delstaten São Paulo, Brasil
to. 15.6.
12:00
to. 22.6.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i São Paulo

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen São Paulo

Hvilket leiebilselskap er billigst i São Paulo?

De billigste leiebilene i São Paulo finner man som regel hos Hertz. Ved bestilling med Hertz, kan det være at du finner priser for leiebiler helt nede i 115 kr/dag Gjennomsnittsprisen på å leie bil i São Paulo er 115 kr/dag.

Hvilket leiebilselskap i São Paulo har flest utleiesteder?

Unidas has the most locations of any rental car company in São Paulo, with 77 locations.

Hvilken bil er den mest populære å leie i São Paulo?

Til en gjennomsnittspris på 426 kr/dag (og kun 314 kr/dag), er leiebiler av typen Jeep Renegade i São Paulo den mest populære biltypen blant brukerne våre. Det å leie Volkswagen up! i São Paulo for i gjennomsnitt 281 kr/dag (139 kr/dag med et billig tilbud) er et annet populært valg.

Viktig informasjon om leiebiler i São Paulo

En tur til pulserende São Paulo ville nesten være ufullstendig uten å stoppe ved noen av de legendariske turistattraksjonene i byen. Med noen ikoniske bygninger som skriker arkitektonisk mesterverk, er det så mye å utforske mens du kjører leiebil i São Paulo. Å utforske denne pulserende byen er mye enklere hvis du har leiebil i São Paulo. Dette er fordi du enkelt vil kunne bruke veiene SP-340 og SP-150 med leiebil, og andre store motorveier, så du kan reise til forskjellige steder over hele byen. Noen kjente attraksjoner å se etter er Museo de Futebol og Parque Ibirapuera, som tiltrekker seg mange turister fra hele verden hvert år. Hvis du er bekymret for kostnadene, bør det ikke være vanskelig å finne en billig leiebil i São Paulo, for det er et titalls leiebiler over hele denne byen.

São Paulo er en veldig stor by så å gå rundt for å besøke forskjellige steder vil ikke være mulig. Du ville ikke være i stand til å dekke halvparten av alt det du vil få med deg. Det er her leiebiler i São Paulo kommer til nytte. Med en leiebil kan du besøke forskjellige steder i og utenfor byen og få mest mulig ut av tiden du har i byen. Du vil også kunne reise utenfor byen til steder som Campinas, som er litt over en times kjøretur unna, hvor du finner interessante steder som Observatorio de Capricornio samt Parque Portugal, og mye annet. Når det gjelder parkeringsplasser, er det lett å finne et sted å sette bilen, da São Paulo har masse parkeringsplasser og garasjeanlegg i tillegg til gateparkering som er tilgjengelig.

Før du får leiebilen din i Sao Paulo, vil det være best å gjøre deg kjent med de unike kjørelovene i byen for å unngå problemer med lokale myndigheter. For eksempel er reglene for drikking og kjøring i Brasil strenge, og det er nulltoleranse for beruset kjøring. Noen land har en godtgjørelse, men i Brasil blir enhver promille over null tatt som en krenkelse og kan resultere i svært strenge straffer. Setebelter er også obligatoriske for alle sjåfører og passasjerer, og barn under 10 år må sitte i baksetet. Hvis barnet er for lite for at sikkerhetsbeltet passer, må det brukes et barnesete i riktig størrelse. I tilfelle usikkerhet, vennligst bekreft med trafikkmyndighetene for en oppdatering på de nyeste trafikklovene.

For å få leie bil i São Paulo, er det noen krav. For det første må du være over 21 år gammel og ha gyldig førerkort, der utløpsdatoen ikke skal være før utløp av leieavtalen. For ikke-brasilianske borgere kreves det et førerkort fra hjemlandet ditt sammen med gyldig pass. Hvis du har tenkt at mer enn én person skal kjøre leiebilen, bør alle angitte sjåfører vise frem førerkort og pass.


Tilbud på São Paulo, Delstaten São Paulo bilutleie

Finn leiebil i São Paulo som passer for deg

Liten Leiebiler

145 kr - 458 kr

Alle biltyper

145 kr - 966 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i São Paulo, Brasil er 314 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i São Paulo, Brasil er i mai. Prisen er 54 % lavere enn resten av året med bare 145 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 21 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i São Paulo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i São Paulo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i São Paulo, Brasil er 302 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i São Paulo, Brasil er i august. Prisen er 21 % lavere enn resten av året med bare 241 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 24 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i São Paulo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i São Paulo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i São Paulo, Brasil er 177 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i São Paulo, Brasil er i august. Prisen er 35 % lavere enn resten av året med bare 241 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 56 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i São Paulo. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i São Paulo kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i São Paulo

Alle større selskaper som leier ut biler i São Paulo, Delstaten São Paulo

National

34 utleiesteder

Unidas

74 utleiesteder

Localiza

66 utleiesteder