Hotell Salo, Finland: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 34 hoteller i Salo, Finland

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Salo

Det er mange flotte hoteller i Salo, Finland, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Salo, Finland

Salo Art Museum Veturitalli
Wiurila Manor Museum
Rikalanmaaki

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Salo Art Museum Veturitalli?

Hoteller i nærheten av Salo Art Museum Veturitalli er vanligvis 13 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Salo som koster 948 kr.

Hoteller i nærheten av Salo Art Museum Veturitalli

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Wiurila Manor Museum?

Hvis du ser etter et hotell i Salo som ligger i nærheten av Wiurila Manor Museum, har du flaks. momondo anbefaler 10 hoteller i nærheten av Wiurila Manor Museum, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 1 156 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Wiurila Manor Museum er vanligvis 17 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Salo som koster 948 kr.

Hoteller i nærheten av Wiurila Manor Museum

Hvor mye koster hoteller i nærheten av Rikalanmaaki?

Nedenfor ser du de 8 hotellene som anbefales av brukerne i området Salo som ligger nærmest Rikalanmaaki. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Rikalanmaaki ligger på 1 295 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Rikalanmaaki er vanligvis 26 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Salo som koster 948 kr.

Hoteller i nærheten av Rikalanmaaki

Når bør du bestille hotell i Salo, Finland

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Salo
Lavsesong
oktober
Høysesong
september

billigste måned å overnatte

18 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

12 %

forventet prisøkning

Pris
705 kr - 974 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
fredag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

993 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

snittpris over de siste to ukene


Salo reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Salo

Hva koster det for hotell i Salo?

Du kan finne hotell i Salo i ulike prisklasser, avhengig av fasiliteter, beliggenhet og generell standard. En overnatting her ligger som regel på rundt 350-1500 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Salo?

Finland er et land du kan reise til når som helst på året, så når du bør booke hotell i Salo avhenger av hva du ønsker å oppleve her. Mange syns det er best å dra i de varme sommermånedene, men dersom du ønsker å dyrke vintersport her, bør du besøke byen mellom januar og mars.

Kan man reise til Salo på budsjett?

Dersom du reiser til Salo på budsjett, bør du være tidlig ute med planleggingen. Undersøk hvilke attraksjoner som er rimeligst eller gratis, velg spisesteder som de lokale drar til og kom deg rundt i byen til fots. Dersom du velger å reise i lavsesongen, er det også større sannsynlighet for at du kan finne et billig hotell i Salo.

De beste transportmidlene i Salo

Salo er en relativt liten by, og du kan enkelt komme deg rundt til de viktigste severdighetene til fots eller med sykkel. Alternativt går det også flere bussruter i byen, og du kan leie bil dersom du ønsker mer fleksibilitet.

Må man ha med adapter til Salo?

Du trenger ikke å ha med adapter til Finland, og kan bruke elektrisk utstyr på samme måte som hjemme i Norge.

Hvor mye bør man gi i tips i Salo?

Generelt forventes det ikke å gi tips i Finland. Likevel kan du gjerne rundt opp regningen dersom du har fått god service i en restaurant, taxi el.l.

Er det trygt å reise til Salo?

Finland regnes som et trygt land å reise til som turist, og kan på mange måter sammenlignes med Norge. Imidlertid bør man alltid følge de lokale reiserådene og ta forholdsregler, som å passe godt på vesker og verdisaker i større folkemengder.

Hosteller og billige hoteller i Salo, Finland

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Salo

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Salo, Finland

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Salo

Hvor i Salo du bør bo, avhenger i stor grad av hvem du reiser med og hva du ønsker å oppleve her. For backpackere og de som reiser på budsjett, finnes det flere gode muligheter for rimelig overnatting i Salo sentrum. En overnatting i sentrum gjør at du sparer penger på transport for å komme deg rundt i byen, samt at du er i nærheten av togstasjonen for transport videre til andre steder i Finland. Dersom du reiser med familien, kan det også være en god idé å bo i sentrum. Da er dere midt i det yrende livet, og kan dra nytte av alle aktivitetene og opplevelsene som Salo har å by på. For romantiske kjæresteturer, kan dere velge å bo i sentrum eller litt utenfor. Det finnes koselige ferieboliger for utleie både i nærliggende Teijo, Kisko, Bjärnå og Finby, som sørger for at dere får det privatlivet dere ønsker på ferien deres.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Salo

Salo er en kystby som ligger sørvest i Finland, rett ved siden av motorveien E18. Byen har mye å by på for sine besøkende, og en av de mest populære attraksjonene er Teijo nasjonalpark. Parken er populær blant hele familien, med mange ulike aktiviteter for folk i alle aldre. Her kan du spille golf, gå tur i den vakre naturen, stå på ski om vinteren, padle i kano, svømme og ri. I Salo finner du også flere herskapshus, møller og museer som forklarer regionens viktige betydning som et sentralt kulturelt knutepunkt. Ved kunstmuseet Veturitalli kan du nyte kunst, mens på det elektroniske museet kan du se gamle TV-er og radioer og lære om deres historie i Finland, spesielt i Salo. Om sommeren kan du oppleve det populære kveldsmarkedet hver torsdag, med finsk musikk, pannekaker, boder og loppemarkeder. Dersom du er interessert i shopping, finner du alt fra små butikker til større kjøpesentre i byen, og parkering er som regel gratis.

Reiseinformasjon for Salo, Finland

  • Hvor mye koster et hotell i Salo, Finland?

    Prisen på et hotell i Salo, Finland avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 519 kr per natt.

  • Når lønner det seg å bestille hotell i Salo, Finland?

    oktober er den billigste måneden å bestille hotell i Salo, Finland. Prisene kan være hele 18 % lavere enn under andre travle måneder, så dette er et godt tidspunkt for å finne et godt tilbud.

  • Hvilken dag er den billigste i Salo, Finland?

    Prisene på hotellrom i Salo, Finland vil være på sitt laveste på torsdag, og på sitt høyeste på mandag.Personer interessert i Salo, Finland har også sjekket ut

Ikke bestemt deg for Salo, Finland? Søk gjennom de beste tilbudene på hoteller i disse destinasjonene