Hoteller i Karlskoga, Sverige

Finn tilbud på 7 hoteller i Karlskoga, Sverige

Karlskoga, Sverige
28. jan. — 29. jan.2
sø. 29.1.
to. 2.2.

De beste hotellene i Karlskoga

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Karlskoga
Pris
kr632
kr1889
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Karlskoga

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Karlskoga
Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 286 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
704 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Karlskoga

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Karlskoga

Laveste hotellpris

632 kr

Hoteller i nærheten av flyplassen

87
Den rimeligste prisen for et rom i Karlskoga funnet siste 7 dager er 632 kr/natten. Denne prisen fås hos Karlskoga Folkhogskola Vandrarhem Udden, a 1-stjerners hotell.
Det er er 87 hoteller i Karlskoga i nærheten av Stockholm Västerås lufthavn. Izkamage Hotel med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.

Karlskoga reisetips

Avhengig av standard, fasiliteter og overnattingstype, kan du finne overnatting i Karlskoga og i Kristinehamn fra omtrent 500-1700 NOK per natt.

Du kan besøke Karlskoga hele året, og turistsenteret er åpent året rundt. Dersom du hovedsakelig drar hit for å oppleve naturen i området, kan det være en god idé å komme om våren eller sommeren da det er mindre sjanse for regn.

Sverige er generelt en ideell destinasjon å besøke for deg som reiser på budsjett. Finn et billig hotell i Karlskoga, spis på rimelige og lokale restauranter, eller enda bedre – smør med deg matpakke som du kan spise ute. Velg opplevelser og attraksjoner som er gratis, som å besøke noen av de vakre naturparkene området har å by på, og reis med lokale busser dersom du ikke har bil.

Du trenger ikke å ha med adapter til Karlskoga, og kan bruke elektrisk utstyr som hjemme i Norge.

Som hovedregel er det ikke nødvendig å tipse i Sverige, men får du god service på restauranter kan du gjerne tipse 5-10 % og legge igjen noen småmynter på kafeer.

Sverige regnes generelt som et svært trygt sted å reise til, og det oppstår sjeldent problemer på ferier her. Ta likevel normale forholdsregler og følg de lokale reiserådene, samt pass på verdisakene dine i folkemengder.


Hvor mye koster et hotell i Karlskoga per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Karlskoga med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 630 kr

Gjennomsnittlig 858 kr

Dyrest 1 235 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Karlskoga

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Karlskoga

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Karlskoga

Disse hotellene i Karlskoga har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Karlskoga

Karlskoga er en flott feriedestinasjon for alle typer reisende. Spesielt de naturinteresserte vil trives godt her. Bo som et par på et koselig hotell i Karlskoga og ta med deg din kjære på en spasertur rundt i noen av de mange vakre naturparkene. Ta med dere piknik og få et avbrekk fra hverdagen i disse idylliske omgivelsene. Stedet passer også godt for familier, men Kristinehamn bør da også vurderes. Her kan dere blant annet møte dyr, ri på hester, grille og oppleve et mer aktivt byliv. Backpackere trives godt både i Karlskoga og i Kristinehamn, og det er gode muligheter for å finne rimelig overnatting begge stedene. Hvor du velger å bo, avhenger av om du ønsker en rolig ferie med nærhet til idylliske naturparker, eller om du foretrekker et sted med mer liv og flere aktiviteter. Hos momondo kan du enkelt finne og sammenligne hotell i Karlskoga basert på pris, beliggenhet og fasiliteter for å finne det stedet som passer best for deg.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Karlskoga

Karlskoga er en by i Örebro län i Värmland i Sverige. Byen er omgitt av vakker natur, skoger og flere innsjøer, som Skagern, Möckeln, Ölen, Storbjörken og Lillbjörken hvor du kan fiske, padle i kano og se et rikt naturliv. Karlskoga er med andre ord perfekt for personer som ser etter rekreasjonsmuligheter. Her kan du også besøke en hytte fra 1642 i Granbergsdal, og Boda Borg hvor folk i alle aldre utfordres, og hvor hele familien kan ha det gøy sammen. Dra innom Nobelmuseet i Karlskoga, Alfred Nobels siste svenske hjem hvor du også finner laboratoriet der han utviklet mange av sine oppfinnelser. Se en kanon høyt oppe på Rävåskullen i Karlskoga sentrum, lås fast din kjærlighet med en hengelås i Kärleksparken (syster Esters park) eller se fotball på Stora Valla. Dans i Folkets Park og på Jakobs loge og hør musikk på Degerfors Musikkår – velkommen til den lille kommunen med det store hjertet!


Informasjon om opphold i Karlskoga

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Karlskoga

1 132 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Karlskoga. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Hotell i Karlskoga er billigst i august. Romprisen kan være hele 44 % billigere enn de travleste månedene.

Prisen på hotellrom i Karlskoga vil variere fra dag til dag, men generelt er tirsdag den gunstigste dagen, og onsdag minst gunstige.

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Karlskoga kan koste deg 682 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 450 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Karlskoga.


Start planleggingen av reisen til Karlskoga


Hvorfor bruke momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Karlskoga og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

momondo tilbyr en rekke filtre som hjelper deg med å finne et flott sted å bo i Karlskoga. Du kan filtrere etter stjernerangering, freebies som gratis frokost eller internett, samt vurderingspoeng, plassering og pris.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.