Bestill fly med Transavia

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
sø. 12.2.
sø. 19.2.

Korte fakta om Transavia

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Transavia

Billigste rute

269 kr

Mest populære ruten

EIN til CPH

Korteste flyreise

1t 15m

Lengste flyreise

2t 50m
Den billigste ruten med Transavia er fra Palma de Mallorca Son Sant Joan til Eindhoven for 269 kr
Å fly fra Eindhoven til København Kastrup Copenhagen er for øyeblikket den mest populære ruten med Transavia
Den raskeste flyruten med Transavia er 1t 15m fra Paris (ORY) til Amsterdam (AMS)
Den lengste Transavia flyruten er 2t 50m fra Lisboa (LIS) til Rotterdam (RTM)

Vurderinger av Transavia

7,2
BraBasert på 327 bekreftede gjestevurderinger
7,1Komfort
5,9Underholdning
8,0Besetningen
7,6Ombordstigningen
6,5Mat
7,6Gjennomsnittlig


Informasjon om flyvninger med Transavia

Transavia Airlines har et lojalitets- og fordelsprogram som de kaller Flying Blue Miles, hvor du kan velge prisklasse, Pluss eller Max Fare, for å få et bestemt antall Award Miles eller opptjente fordeler. Det er helt gratis å være med, og passer godt for deg som reiser ofte med flyselskapet, eller noen av deres samarbeidspartnere, som for eksempel KLM, Air France med flere. Du kan selv melde deg inn i lojalitetsprogrammet, og når du da foretar en reservasjon med Transavia Airlines vil din reise bli registrert i form av poeng. Flyselskapets lojalitetsprogram gir en rekke fordeler for deg som er mye på reisefot, i form av oppgraderinger og andre tjenester som kan gjøre reisen mer behagelig. Her er det bare å melde seg på og høste poeng.

På Transavia Airlines-flyvninger er alltid et stykke håndbagasje på maks mål av 55 x 35 x 25 centimeter tillatt. I tillegg kan du ha med en mindre bag på maks 40 x 30 x 20 centimeter. Merk at til sammen må ikke vekten overskride 10 kg. Skulle du ønske å ha med mer bagasje, eller du ønsker å ta med bagasje som sjekkes inn, kan du registrere og bestille dette når du reserverer din flybillett på Transavia Airlines. Du kan bestille opptil hele fem kollier på maks 50 kilo til sammen. Ettersom Transavia Airlines er et lavprisselskap, så lar de det være opp til deg som passasjer å tilpasse dette etter dine behov.

Ja, på Transavia Airlines-flyvninger er kjæledyr over 3 måneder og 21 dager velkomne. Disse bestiller du plass til ved reservasjon av din flyvning med Transavia Airlines. Merk at du selv må være med på flyet, og dersom du har en reiseveske eller liknende for kjæledyret på maks 10 kilo og 40 x 30 x 24 centimeter kan pus, hund eller andre kjæledyr være med inn på flyet i kabinen. Det er også et eget varmt område i bagasjerommet for større bur på opptil 102 x 69 x 76 centimeter, og en maksvekt på snaue 75 kilo, inkludert både bur og dyr.

oNei, Transavia flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med Transavia kan du bestille fra Amsterdam Schiphol, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Air France istedenfor.

Amsterdam Schiphol, Alicante, og Malaga er de mest populære flyplassene Transavia bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos Transavia ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Transavia i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Transavia på +352 27002728 eller besøke hjemmesiden deres transavia.com.

Flyvninger fra Eindhoven til København Kastrup Copenhagen er den minst kostbare tur/retur-reisen utenlands vi klarte finne å fra Transavia. Denne flyvningen har 0 stops og koster 817 kr billetten. Transavia tilbyr enveisbilletter utenlands, og den rimeligste ligger på 269 kr. Denne flyvningen går fra Palma de Mallorca Son Sant Joan til Eindhoven og har 0 stops.

For øyeblikket krever Transavia at innsjekket bagasje ikke er større enn 115x86 cm. Håndbagasje kan være 55x40x25 cm eller mindre. Hvis du også har en personlig gjenstand, skal den ikke være lengre enn 45x40x25 cm.


Transavia - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Transavia
on. 2/8