Billige flyvninger fra Oslo til Zadar fra 3 205 kr

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
lø. 3.12.
lø. 10.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Informasjon om fly fra Oslo til Zadar

Hvor lang tid tar det å fly fra Oslo til Zadar, og kan du fly direkte?

Raskeste flytid

6t 50m

Direktefly

Ingen

Flyplasser i Zadar

1 flyplass
Den raskeste flyvningen fra Oslo til Zadar tar 6t 50m.
Det er ingen direkteflyvninger fra Oslo til Zadar. Populære ikke-direkte ruter for denne forbindelsen er Oslo Torp Sandefjord flyplass - Zadar flyplass.
Det finnes 1 flyplass i nærheten av Zadar: Zadar (ZAD)

Slik finner du de billigste flybillettene fra Oslo til Zadar

Du trenger ikke å lete lenger. Vi har gått gjennom alle søkene for denne ruten på momondo, slik at du har viktig informasjon og innsikt som kan hjelpe deg med å finne den billigste flybilletten for reisen din

Hvilken måned er den billigste å fly til Zadar?

april. Måneden med de billigste flyvningene til Zadar fra Oslo er april. Den dyreste måneden er Januar

Hvilket flyselskap er billigst å fly med til Zadar fra Oslo?

Ryanair. Austrian Airlines, Croatia Airlines, og Flyr er de mest populære selskapene som flyr fra Oslo til Zadar

Hvilken rute er den billigste?

Oslo Gardermoen - Zadar. Fly fra Oslo Gardermoen til Zadar for de beste Oslo - Zadar flypriser

Hvo lang tid i forveien bør man bestille billetter for flyreiser fra Oslo til Zadar?

53 dager før. Det billigste tidspunktet for å kjøpe flybillett fra Oslo til Zadar er ca. 53 dager før avreise

De beste flyselskapene som flyr fra Oslo til Zadar

Sammenlign og se vurderinger for flyselskaper som flyr fra Oslo til Zadar med momondo
FlyselskapRangeringGratis kanselleringPris
RyanairPrisFra 735 krGratis kanselleringRangering
7,0
7,0

Ombordstigningen

6,8

Comfort

7,6

Besetningen

6,1

Underholdning

6,5

Mat

Vurderinger

Likte prisen på flybilletten. Komforten er ikke den beste.

1 / 1
Søk etter flyreiser med Ryanair
FlyrPrisFra 938 krGratis kanselleringRangering
6,4
5,9

Ombordstigningen

5,7

Comfort

6,4

Besetningen

5,1

Underholdning

5,3

Mat

Vurderinger

Segment 4 på vår reise TRD-OSL-ALC-OSL-TRD, flight FS222, den 08.11.22 var kansellert, uten at vi hadde fått noen beskjed om dette da vi landet på OSL fra ALC. Dermed måtte vi hastekjøpe nye billetter hos Norwegian for å komme oss tilbake til TRD. Vi fikk tidlig beskjed fra Kiwi.com om at segment 1, TRD-OSL den 31.10.22 var kansellert, og ved kontakt med Flyr fikk vi beskjed om at utlegg til alternativ reise til OSL vil bli refundert av dem. At siste segment var kansellert fikk vi imidlertid aldri noen beskjed om. Skuffende!

1 / 4
Søk etter flyreiser med Flyr
Austrian AirlinesPrisFra 1 347 krGratis kanselleringRangering
7,1
Søk etter flyreiser med Austrian Airlines
LufthansaPrisFra 2 345 krGratis kanselleringRangering
7,1
7,3

Ombordstigningen

7,3

Comfort

7,8

Besetningen

6,7

Underholdning

6,7

Mat

Vurderinger

Førts flyen blir 20 minutter forsinket . Etterpå når vi sitte i flyen og skule fly hadde mye bråk som vi visste har teknisk problem . Så etterpå vi måte og sitte i flyen og venter cirka 2 timer . Det var veldig dømt og sitte i en fly og vente 2 timer ?!! Og hele tida vi følger ikke trygg siden vi hørte om flyen har teknisk problem. Vi forventet bytte flyen ikke tar samme fly som har teknisk problem . Og siden vi hadde en langs tur PGA flyen hadde problem vi fått ikke noe ekstra service som matt ellers litt drikke . Det var veldig dumt . Derfor vi følte veldig dårlig og det var veldig dårlig service !!! Mvh Salar Abdipour Elham Soroori .

1 / 1
Søk etter flyreiser med Lufthansa
Croatia AirlinesPrisFra 2 837 krGratis kanselleringRangering
6,9
Søk etter flyreiser med Croatia Airlines

  • Finnes det flyselskaper som flyr fra Oslo til Zadar som tilbyr fleksibilitet vedrørende kanselleringer på grunn av COVID-19?

    Noen av flyselskapene vi samarbeider med som flyr fra Oslo til Zadar innfører nye retningslinjer på grunn av de globale følgene av COVID-19. Noen av flyselskapene som muligens fjerner gebyrene for kansellering, er Flyr, Ryanair og Lufthansa. I den fullstendige listen kan du søke etter flyselskaper, f.eks. Flyr, som tilbyr denne fleksibiliteten.

  • Hvor langt er det fra Oslo til Zadar med fly?

    Avstanden mellom Oslo og Zadar er ca. 1780,5 km.


Zadar flyplass har begrenset med fasiliteter, ettersom det er en relativt liten og kompakt flyplass, som i all hovedsak henvender seg til charterturister. Likevel finner du flere kiosker og spisesteder som er perfekt for en rask matbit før avreise. I tillegg er det muligheter for å leie bil inne på terminalområdet for den som ønsker det. Her er det gjerne ulike firmaer som tilbyr et bredt utvalg av leiebiler i diverse prisklasser. Du finner gode parkeringsmuligheter og dedikerte områder, hvor passassjerer kan slappe av før avreise. Når det gjelder Oslo lufthavn Gardermoen er det her et bredt utvalg a severdigheter og tilbud. Det er en rekke restauranter, barer og butikker hvor du får kjøpt flere spennende varer og reiseartikler. Enten du har behov for en ny lader til telefonen på farten, noen lekre klær eller noe helt annet, så vil du garantert finne det her. Det er god tilgang på trådløst nett ved flyplassen, som betyr at du enkelt får sendt unna jobbemailer og annet viktig arbeid. Oslo lufthavn Gardermoen kan også by på dedikerte områder hvor du kan slappe av før avreise, samt tilhørende lekeområder som er perfekte for alle som reiser med barn. I tillegg er det svært enkelt å leie bil ved flyplassen, ettersom du finner flere av de største leiebilfirmaene i verden representert på området.


Hvis du befinner deg i Oslo og vil reise inn til Oslo lufthavn Gardermoen, så er det enkelt å ta turen med flytog som har svært hyppige avganger fra alle de store stasjonene i Oslo-området. Du kan kjøpe billetter på stasjonen, på deres app eller på nett. Videre finnes det regiontog som trafikkerer denne ruten gjennom rutene R10 og R11. Disse togene stopper på flytogets egen perrong, og har ganske hyppige avganger og er et rimeligere og godt alternativ til flytoget. Det er svært enkelt å komme seg til Oslo lufthavn Gardermoen ved hjelp av drosje eller minibuss. Du finner en mengde ulike selskaper som tar turen fra ulike stoppesteder i Oslo til flyplassområde, ofte til en fast prist. Når det gjelder Zadar er det beste alternativet flybussen, som kjører direkte mellom flyplassen og Zadar sentrum med jevne mellomrom. Du finner bussen ved å følge skiltingen rett etter at du har passert ankomstområdet. Det er også gode muligheter for å benytte seg av drosje ved flyplassen. Du finner flere ventende drosjer og minibusser ved ankomst.

Fra Zadar har du kort vei til kjente feriedestinasjoner som Split lengre sør. Du kommer hit enkelt med buss eller leiebil, og Split er verdt et besøk for alle som reiser til regionen. Her finner du gamle slott, et sjarmerende bysentrum og flere fine strender tett på. Enda lengre sør finner du den hyggelige byen Makarska, som også er et glimrende valg for reisende med leiebil.


Alternative fly Oslo-Zadar

Sammenlign alternative flyvninger til og fra flyplasser og byer i nærheten for å finne de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Flyvninger fra Oslo til Split
Raskeste flytid2t 50m
Laveste pris1 834 kr
Flyvninger fra Oslo til Zagreb
Raskeste flytid2t 35m
Laveste pris463 kr
Flyvninger fra Oslo til Dubrovnik
Raskeste flytid4t 45m
Laveste pris2 179 kr
Flyvninger fra Stavanger til Split
Raskeste flytid9t 25m
Laveste pris3 018 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zadar
Raskeste flytid8t 55m
Laveste pris3 304 kr
Flyvninger fra Trondheim til Zagreb
Raskeste flytid34t 15m
Laveste pris4 398 kr
Flyvninger fra Oslo til Rijeka
Raskeste flytid5t 20m
Laveste pris2 653 kr
Flyvninger fra Oslo til Pula
Raskeste flytid26t 10m
Laveste pris3 866 kr
Flyvninger fra Bergen til Pula
Raskeste flytid6t 05m
Laveste pris2 367 kr
Flyvninger fra Bergen til Split
Raskeste flytid20t 50m
Laveste pris5 552 kr
Flyvninger fra Bergen til Dubrovnik
Raskeste flytid27t 25m
Laveste pris4 004 kr
Flyvninger fra Stavanger til Dubrovnik
Raskeste flytid21t 25m
Laveste pris2 386 kr

Lignende flyvninger fra Oslo til Zadar

Fleksibel med tanke på destinasjon? Utvid søket ditt og finn flyvninger lignende ruten din fra Oslo til Zadar

Finn fly til andre byer i Kroatia

Zadar har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser fra Oslo til Zadar. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i gode hender.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser fra Oslo til Zadar for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen mellom Oslo og Zadar ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyreiser basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Zadar fra Oslo. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.