Finn billige fly til Târgu Mureş

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

De billigste flyvningene til flyplassene i Târgu Mureş

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Târgu Mureş fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Sibiu

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Târgu Mureş

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cluj (CLJ)

Vanligvis er flyvninger til Târgu Mureş fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cluj Napoca, som i gjennomsnitt koster 2 789 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Târgu Mureş?

Du kan fly til Târgu Mureș Transilvania Airport, Romania, på i gjennomsnitt 6 timer og 30 minutter fra Oslos største flyplass Gardermoen, med en rask mellomlanding. Videre er det mulig å fly fra Bergen Flesland til Târgu Mures på 6 timer og 20 minutter i snitt. Hvis du heller reiser fra Stavanger Sola vil det ta 6 timer og 15 minutter, inkludert et stopp underveis. Om du reiser fra Midt-Norge og Trondheim Værnes vil det i snitt ta 7 timer og 10 minutter. Fra Bodø flyplass vil hele turen ta rundt 7 timer og 40 minutter, og fra Tromsø flyplass tar det 8 timer og 20 minutter. Du finner flere glimrende flytilbud og billige flytilbud til destinasjoner som Târgu Mures hos momondo.

Det finnes ingen direkteforbindelser til Târgu Mures fra Norge eller resten av Skandinavia, slik at det enkleste er  å fly via London-Luton, Budapest eller Roma-Fiumicino flyplass. Det er også mulig for nordmenn å reise til andre flyplasser i regionen, som Cluj-Napoca flyplass eller Sibiu flyplass, som begge to ligger en kort kjøretur eller togtur unna. Det går også direktefly fra Dortmund i Tyskland, så norske reisende kan bruke denne flyplassen ved å fly til Düsseldorf eller Frankfurt, og deretter ta toget videre mot Dortmund.

Den beste prisen som er funnet på momondo til Târgu Mureş, lå på 274 kr/per person fra London, noe som er 96 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en flyvning til Târgu Mureş. Du kan finne den billigste prisen til Târgu Mureş fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Cluj Napoca flyplass, Sibiu flyplass eller Baia Mare flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Târgu Mureş.

Med en gjennomsnittspris på 2 229 kr per person, er det Tirgu Mures flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Târgu Mureş. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.Flyplasser nære Târgu Mureş

Under finner du alle flyplassene i Târgu Mureş sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Târgu Mures?

Du finner busser fra flyplassen som går inn til sentrum av byen med jevne mellomrom. Det er i tillegg flere lokale minibusser som trafikkerer denne ruten kontinuerlig hele uka. For den som heller ønsker å ta drosje, står de på rekke og rad ved flyplassen, og du kan komme deg inn til sentrum både raskt og rimelig. Du finner flere drosjeselskaper representert med ulike priser, og det kan derfor være lurt å avtale med sjåføren før du setter deg inn i drosjen. Det er også muligheter for å leie bil ved flyplassen for den som heller ønsker det. Du finner et godt utvalg av forskjellige bilutleieselskaper på flyplassområdet.


Visumkrav for Târgu Mureş

Det er ikke noe visumkrav for norske borgere som vil besøke Romania eller Târgu Mures. Det eneste som er lurt å tenke på er å medbringe et gyldig pass med minst 6 måneders gyldighet ved avreise.


Start planleggingen av reisen til Târgu Mureş


De beste tingene å se og gjøre i Târgu Mureş

Târgu Mures er kjent som en studentby med et rikt uteliv og spennende severdigheter. Et sted som er verdt å utforske er Târgu Mures-festningen, som ble bygget på 1600-tallet for å beskytte byen fra inntrengere. Her finner du i dag flere lokaler som blir brukt til konserter og andre kulturarrangementer. Du finner også en kirke i nær tilknytning til festningen. Er du  interessert i litteratur og bøker, kan du ta en tur innom Teleki-biblioteket, som anbefales på det sterkeste. Her finnes et enormt utvalg av bøker og en rekke svært sjeldne, historiske utgaver, som er verdt å få med seg. Den romersk-katolske kirken bygget i 1764, er et vakkert skue fra barokken og må sjekkes ut. Du finner den tett på hovedplassen i byen, slik at det er enkelt å ta turen til fots. Når sulten melder seg finnes det en rekke deilige og utsøkte spisesteder i denne vesle byen. Sjekk gjerne ut restauranten Tempo som kombinerer lokale retter med live-musikk og sjarmerende stemning. La Teo Restaurant er et annet godt valg for folk som vil spise mat fra hele verden. Spisestedene har i tillegget stort utvalg av øl og vin, både lokale og internasjonale varianter. Pizza Sole er for reisende som har lyst til å kose seg med ekte italiensk stemning og utmerket hjemmelaget italiensk mat.


Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Târgu Mureş når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Târgu Mureş, noe som sparer deg for tid og penger.

Ja. momondo lar deg velge og markere flyreiser til Târgu Mureş med denne policyen.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Târgu Mureş ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Târgu Mureş flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Târgu Mureş

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Târgu Mureş

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.