Finn billige fly til Satu Mare

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ti. 11.10.
ti. 18.10.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Satu Mare flyinnsikt og trender

Se innsikt for Satu Mare-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvor lang tid tar det å fly til Satu Mare?

Flytiden fra Norge til Satu Mare varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Cluj Napoca (en av de mest populære rutene), tar det 19t 45m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Satu Mare er fra Bergen Flesland til Cluj Napoca, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

De billigste flyvningene til flyplassene i Satu Mare

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Satu Mare fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cluj

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Satu Mare

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cluj (CLJ)

Vanligvis er flyvninger til Satu Mare fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cluj Napoca, som i gjennomsnitt koster 3 194 kr


Ofte stilte spørsmål om å fly til Satu Mare

304 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Satu Mare. Denne flyvningen er fra London, og er 94 % billigere enn de fleste flyvninger til Satu Mare. Du kan finne den billigste prisen til Satu Mare fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Baia Mare flyplass, Oradea flyplass eller Cluj Napoca flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Satu Mare.

Du kan finne tilbud for Satu Mare flyplass for i gjennomsnitt 719 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Andre kabinklasser for flyvninger til Satu Mare

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Satu Mare

Hvilke flyselskaper flyr til Satu Mare?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Satu Mare

Hvilke flyselskaper flyr til Satu Mare?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Satu Mare from Norge are Lufthansa, LOT, KLM and Turkish Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til Satu Mare. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Ja. momondo lar deg filtrere resultatene for flyreiser til Satu Mare for bare å vise de med fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Satu Mare.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Satu Mare flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.