Finn billige fly til St. Petersburg

Tur/retur
Økonomi
Wichita (ICT)
St. Petersburg (LED)
man.. 12.4.
man.. 19.4.
Når som helst
Sammenlign med momondo |

De billigste flyvningene til flyplassene i St. Petersburg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i St. Petersburg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
St. Petersburg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL St. Petersburg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til St. Petersburg (LED)

Vanligvis er flyvninger til St. Petersburg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til St. Petersburg Pulkovo, som i gjennomsnitt koster 1 877 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ST. PETERSBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember14 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til St. Petersburg koster i gjennomsnitt kun 1 621 kr i November
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ST. PETERSBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember25 % dyrereDet koster ca. 2 342 kr for flyvninger til St. Petersburg fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ST. PETERSBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSoktober287 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til St. Petersburg fra Oslo Gardermoen flyplass i oktober enn noen annen måned

Når er det best å reise til St. Petersburg?

St. Petersburg ligger ved Finskebukten og har, i likhet med andre byer i Nord-Europa, klart definerte årstider. Våren er mild og sommeren er behagelig, mens vinteren kan by på svært lave temperaturer. Det er anbefalt å reise hit fra april til september. Dette er det halvåret det er mest sol og varme. Vil du finne billige flybilletter til St. Petersburg i løpet av sommerhalvåret bør du velge å reise rundt mai eller tidlig august.

Tåler du litt kaldere vær under oppholdet ditt kan du finne billige flybilletter til St. Petersburg fra Oslo i oktober og november. Da er prisene som regel lavere enn på våren og sommeren, og du kan også finne rimelige hotell. Du kan uansett bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til St. Petersburg, og finne reisen som passer budsjettet ditt best.

Fly til St. Petersburg og opplev Russlands kulturhovedstad, og bli kjent med byen som før var hjem til tsarer som rådet over et helt imperium.

Hvilken måned er det billigst å fly til St. Petersburg?

I gjennomsnitt er November den billigste måneden å fly til St. Petersburg fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 629 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke St. Petersburg i løpet av November, bør du bestille flyvninger fra Norge i løpet av oktober i stedet. Flyvninger til St. Petersburg i oktober er ikke like billige som de i November, men koster likevel i gjennomsnitt ikke mer enn ca. 1 638 kr.

Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til St. Petersburg?

Vi anbefaler å kjøpe flybilletter fra Norge til St. Petersburg 48 dager i forkant av avreisedatoen ettersom det er da momondo-brukere har funnet de beste flybillettprisene. Brukerne våre har funnet flyvninger til St. Petersburg med en gjennomsnittspris på 1 881 kr. Husk at det kan være mulig å finne billigere flyvninger til St. Petersburg på andre tidspunkt. Faktisk så har brukerne våre funnet flyvninger med en prislapp på kun 1 570 kr i løpet av de siste 72 timene.

Hvilken avreisedag er den billigste for flyvninger til St. Petersburg?

I gjennomsnitt er den billigste dagen å fly til St. Petersburg fra Norge en tirsdag. momondo-brukere har funnet billetter med avreise på tirsdag for så lite som 1 710 kr. Denne prisen kan imidlertid svinge, avhengig av flyselskap, sesong og ferier. På den annen side er fredag den dyreste dagen å reise fra Norge på, ettersom dette er mer beleilig for både jobb- og fritidsreisende. Som et resultat av dette ligger prisene som regel på ca. 1 926 kr.

Hvilken tid på døgnet er det billigst å fly til St. Petersburg?

Våre nyeste data viser at det beste tidspunktet på dagen å fly til St. Petersburg på, er på ettermiddagen. Flyvninger fra Norge til St. Petersburg på denne tiden av dagen kan koste så lite som 1 608 kr. Hvis du har mulighet til å være litt fleksibel, bør du prøve å unngå å fly kl. 12:00 når prisene i gjennomsnitt ligger på 1 956 kr. Flyvninger til St. Petersburg fra Norge kl. 12:00 er vanlgivis dyrere fordi dette er et gunstig tidspunkt for de fleste reisende.


Flotte tilbud på flyreiser til St. Petersburg Pulkovo

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til St. Petersburg Pulkovo som nylig ble funnet av brukere på momondo
SAS
7. okt.
05:25Oslo Gardermoen
3t 50m
1 stopp
09:15St. Petersburg Pulkovo
13. okt.
11:05St. Petersburg Pulkovo
3t 35m
1 stopp
14:40Oslo Gardermoen
1 570 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
23. apr.
02:05Bergen Flesland
9t 50m
1 stopp
11:55St. Petersburg Pulkovo
4. jun.
11:15St. Petersburg Pulkovo
8t 35m
2 stopp
19:50Bergen Flesland
2 987 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
7. okt.
07:20Oslo Gardermoen
12t 30m
1 stopp
19:50St. Petersburg Pulkovo
12. okt.
21:45St. Petersburg Pulkovo
9t 40m
1 stopp
07:25Oslo Gardermoen
2 758 kr
Finn lignende
Lufthansa
7. okt.
02:40Oslo Gardermoen
8t 40m
1 stopp
11:20St. Petersburg Pulkovo
13. okt.
13:50St. Petersburg Pulkovo
18t 00m
2 stopp
07:50Oslo Gardermoen
2 088 kr
Finn lignende
KLM
22. apr.
13:40Bergen Flesland
22t 15m
1 stopp
11:55St. Petersburg Pulkovo
4. jun.
01:45St. Petersburg Pulkovo
5t 15m
1 stopp
07:00Bergen Flesland
2 503 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. apr.
08:10Bergen Flesland
20t 00m
2 stopp
04:10St. Petersburg Pulkovo
4. jun.
05:40St. Petersburg Pulkovo
7t 55m
2 stopp
13:35Bergen Flesland
2 877 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til St. Petersburg Pulkovo

Hvis du ser etter enveisflyvninger til St. Petersburg, vis noen av tilbudene våre nedenfor.
airBaltic
24. apr.
12:05Bergen Flesland
16t 05m
2 stopp
04:10St. Petersburg Pulkovo
2 970 kr
Finn lignende
Air France
16. apr.
13:30Oslo Gardermoen
19t 50m
1 stopp
09:20St. Petersburg Pulkovo
2 665 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
22. apr.
08:10Bergen Flesland
20t 00m
2 stopp
04:10St. Petersburg Pulkovo
1 646 kr
Finn lignende

Hvilke flyselskaper flyr til St.Petersburg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til St. Petersburg

Det er mange flyselskaper som tilbyr billige flybilletter til St. Petersburg, og noen av de mest populære er blant annet SWISS, RusLine og Turkish Airlines. Det finnes ingen direkteflyvninger fra Oslo til St. Petersburg, og raskeste flytid er på tre timer og 50 minutter. Det er vanlig å mellomlande i byer som Helsinki, Stockholm og Moskva. Flytiden din avhenger av hvor lang mellomlanding du har. Det er greit å merke seg at dersom flyreisen eller deler av den er med lavprisselskap, så kan det komme ekstra gebyrer i sammenheng med tilleggsprodukter slik som å velge flysete, mat og ekstra bagasje.


Hvordan kommer man seg fra flyplassen til sentrum?

Nedenunder finner du alle flyplassene i St. Petersburg, i tillegg til distansen mellom hver flyplass og sentrum

Tar du fly til St. Petersburg, lander du på Pulkovo Airport. Dette er en internasjonal lufthavn som ligger omtrent 20 kilometer sør for sentrum av byen. Når du skal komme deg fra lufthavnen og inn til St. Petersburg, kan du ta buss eller tog. Det er tre bybusser som går mellom Moskovskaya metrostasjon og flyplassen. Dette er City Bus 39 Ex, City Bus 39 og Minivan Taxi K39, og disse bussene går fra ankomsthallen. Du kan også ta toget, men denne stasjonen ligger en 15 minutters gåtur fra flyplassen så det kan lønne seg å heller ta bussen dersom du har mye bagasje. Du kan kjøpe billetter til bussen når du går om bord, disse koster RUB 40 (omtrent 6 NOK) og du betaler kontant. (Informasjon sjekket: 20/02/18).


Populære flybilletter til St. Petersburg

Finn dine flybilletter til St. Petersburg med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til St. Petersburg
Raskeste flytid
5t 50m
Billigste pris
1 418 kr
Flyvninger fra Kristiansand til St. Petersburg
Raskeste flytid
51t 45m
Billigste pris
2 487 kr
Flyvninger fra Bergen til St. Petersburg
Raskeste flytid
9t 50m
Billigste pris
2 852 kr
Flyvninger fra Trondheim til St. Petersburg
Raskeste flytid
9t 55m
Billigste pris
3 056 kr
Flyvninger fra Narvik til St. Petersburg
Raskeste flytid
6t 45m
Billigste pris
7 647 kr
Vis flere

Hvordan kommer man seg rundt i St. Petersburg?

I St. Petersburg finnes det tre ulike typer busser. Det er bybusser som kun kjører i sentrum av St. Petersburg. Deretter har du bussene som kjører ut til forstedene i områdene omkring byen. Den tredje typen er langdistansebusser. Bussene som kjører i bysentrum er vanligvis grønne og hvite. Disse kalles avtobus. K-busser er også bybusser, men drives av private selskaper og koster litt mer. Du kan også ta minibusser kalt Marshrutka. En billett koster fra RUB 40 (omtrent 6 NOK). (Informasjon sjekket 20/02/18).

Om du ønsker et raskere transportmiddel så kan du velge metroen. Denne har fem linjer og 67 stasjoner. Du finner stasjonene ved å se etter skilt med en blå M på. Billettene koster RUB 45 (omtrent 6,3 NOK) og du kjøper disse i billettvinduer som finnes ved inngangen til stasjonen. Tar du taxi, bør du være oppmerksom på private og lisensierte taxier. Taxiene med lisens har som regel et taxiskilt i tillegg til taksameter. (Informasjon sjekket 20/02/18).


Kan man reise til St. Petersburg uten pass eller visum?

Du er nødt til å ha både pass og visum ved innreise til Russland, og St. Petersburg. Visum må skaffes på forhånd, da det ikke er mulig å få dette på flyplassen ved ankomst. Du kan finne mer informasjon og kontaktinformasjon på den russiske ambassaden i Oslo sine nettsider. Du kan også lese mer om innreise, helse, sikkerhet og finne nyttige lenker hos regjeringens reiseinformasjon på nettet. Du er selv ansvarlig for å skaffe de nødvendige innreisepapirene som trengs før reisen.


Tips og anbefalinger

Hvilke områder bør jeg besøke?

Når man er på besøk i St. Petersburg er det spennende å få med seg museumskomplekset og kunstsamlingen som heter Hermitage. Dette ble startet av Katarina den Store i 1764 og er dermed et av verdens eldste kunstmuseer. Du finner det ved Slottsplassen.

Hvor bør jeg shoppe?

Er du ute etter å handle noen spennende suvenirer i St. Petersburg, kan du dra på markedet som ligger nord for Spas Na Krovi-kirken. Her finner du for eksempel de tradisjonelle dukkene kalt matresjkaer, de hule tredukkene som kan settes inni hverandre.


 • Tur/retur
 • Én vei
 • Flere byer
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
 • Flere
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse
Økonomi
 • Økonomi
 • Premium Economy
 • Business
 • Første klasse