Finn billige fly til St. Petersburg

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 12.8.
fr. 19.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i St. Petersburg

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i St. Petersburg fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
St. Petersburg

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL St. Petersburg

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til St. Petersburg (LED)

Vanligvis er flyvninger til St. Petersburg fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til St. Petersburg Pulkovo, som i gjennomsnitt koster 2 599 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL ST. PETERSBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til St. Petersburg koster i gjennomsnitt kun 1 889 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL ST. PETERSBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli29 % dyrereDet koster ca. 3 347 kr for flyvninger til St. Petersburg fra Oslo Gardermoen flyplass i juli
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL ST. PETERSBURG FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember191 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til St. Petersburg fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til St. Petersburg?

St. Petersburg ligger ved Finskebukten og har, i likhet med andre byer i Nord-Europa, klart definerte årstider. Våren er mild og sommeren er behagelig, mens vinteren kan by på svært lave temperaturer. Det er anbefalt å reise hit fra april til september. Dette er det halvåret det er mest sol og varme. Vil du finne billige flybilletter til St. Petersburg i løpet av sommerhalvåret bør du velge å reise rundt mai eller tidlig august.

Tåler du litt kaldere vær under oppholdet ditt kan du finne billige flybilletter til St. Petersburg fra Oslo i oktober og november. Da er prisene som regel lavere enn på våren og sommeren, og du kan også finne rimelige hotell. Du kan uansett bruke momondo sin priskalender for å sammenligne fly til St. Petersburg, og finne reisen som passer budsjettet ditt best.

Fly til St. Petersburg og opplev Russlands kulturhovedstad, og bli kjent med byen som før var hjem til tsarer som rådet over et helt imperium.

Den billigste måneden å fly til St. Petersburg fra Norge på, er mai. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 1 889 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. November er også et godt alternativ når du skal reise til St. Petersburg med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 2 114 kr fra Norge.

Generelt sett har reisende funnet ut at det beste tidspunktet å bestille en flyvning til St. Petersburg på, er ca. 35 dager i forkant av avreisedatoen, da billettene i gjennomsnitt ligger på 2 599 kr.Flotte tilbud på flyreiser til St. Petersburg

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til St. Petersburg som nylig ble funnet av brukere på momondo
Finnair
OSLOslo Gardermoen
2t 05m
LEDSt. Petersburg Pulkovo
Scandinavian Airlines
EVENarvik Evenes
19t 10m
LEDSt. Petersburg Pulkovo
Finnair
BGOBergen Flesland
9t 50m
LEDSt. Petersburg Pulkovo
KLM
KRSKristiansand Kjevik
7t 20m
LEDSt. Petersburg Pulkovo
Finnair
TRDTrondheim Værnes (TRD)
22t 25m
LEDSt. Petersburg Pulkovo

Finn de billigste enveisflyvningene til St. Petersburg

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til St. Petersburg, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Finnair og Scandinavian Airlines
Finnair
OSLOslo Gardermoen
2t 05m
LEDSt. Petersburg Pulkovo
Scandinavian Airlines
EVENarvik Evenes
19t 10m
LEDSt. Petersburg Pulkovo
Finnair
BGOBergen Flesland
9t 50m
LEDSt. Petersburg Pulkovo

Hvilke flyselskaper flyr til St. Petersburg?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til St. Petersburg

Hvilke flyselskaper flyr til St. Petersburg?

Finnair er det flyselskapet momondos brukere i Norge oftest reiser til St. Petersburg med. KLM, Scandinavian Airlines og Lufthansa er også populære valg ved reiser til St. Petersburg from Norge. De fleste store flyselskaper flyr fra Norge til St. Petersburg jevnlig, men vær oppmerksom på at utvalget kan variere avhengig av hvilken flyplass du reiser fra.


Flyplasser nære St. Petersburg

Under finner du alle flyplassene i St. Petersburg sammen med avstanden til sentrum

Tar du fly til St. Petersburg, lander du på Pulkovo Airport. Dette er en internasjonal lufthavn som ligger omtrent 20 kilometer sør for sentrum av byen. Når du skal komme deg fra lufthavnen og inn til St. Petersburg, kan du ta buss eller tog. Det er tre bybusser som går mellom Moskovskaya metrostasjon og flyplassen. Dette er City Bus 39 Ex, City Bus 39 og Minivan Taxi K39, og disse bussene går fra ankomsthallen. Du kan også ta toget, men denne stasjonen ligger en 15 minutters gåtur fra flyplassen så det kan lønne seg å heller ta bussen dersom du har mye bagasje. Du kan kjøpe billetter til bussen når du går om bord, disse koster RUB 40 (omtrent 6 NOK) og du betaler kontant.


Populære flybilletter til St. Petersburg

Finn dine flybilletter til St. Petersburg med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til St. Petersburg
Raskeste flytid2t 05m
Laveste pris1 644 kr
Flyvninger fra Narvik til St. Petersburg
Raskeste flytid19t 10m
Laveste pris3 944 kr
Flyvninger fra Trondheim til St. Petersburg
Raskeste flytid22t 25m
Laveste pris2 603 kr
Flyvninger fra Bergen til St. Petersburg
Raskeste flytid9t 50m
Laveste pris2 525 kr
Flyvninger fra Kristiansand til St. Petersburg
Raskeste flytid7t 20m
Laveste pris4 140 kr

Slik kommer du deg rundt omkring i St. Petersburg

I St. Petersburg finnes det tre ulike typer busser. Det er bybusser som kun kjører i sentrum av St. Petersburg. Deretter har du bussene som kjører ut til forstedene i områdene omkring byen. Den tredje typen er langdistansebusser. Bussene som kjører i bysentrum er vanligvis grønne og hvite. Disse kalles avtobus. K-busser er også bybusser, men drives av private selskaper og koster litt mer. Du kan også ta minibusser kalt Marshrutka. En billett koster fra RUB 40 (omtrent 6 NOK).

Om du ønsker et raskere transportmiddel så kan du velge metroen. Denne har fem linjer og 67 stasjoner. Du finner stasjonene ved å se etter skilt med en blå M på. Billettene koster RUB 45 (omtrent 6,3 NOK) og du kjøper disse i billettvinduer som finnes ved inngangen til stasjonen. Tar du taxi, bør du være oppmerksom på private og lisensierte taxier. Taxiene med lisens har som regel et taxiskilt i tillegg til taksameter.


Visumkrav for St. Petersburg

Du er nødt til å ha både pass og visum ved innreise til Russland, og St. Petersburg. Visum må skaffes på forhånd, da det ikke er mulig å få dette på flyplassen ved ankomst. Du kan finne mer informasjon og kontaktinformasjon på den russiske ambassaden i Oslo sine nettsider. Du kan også lese mer om innreise, helse, sikkerhet og finne nyttige lenker hos regjeringens reiseinformasjon på nettet. Du er selv ansvarlig for å skaffe de nødvendige innreisepapirene som trengs før reisen.


Start planleggingen av reisen til St. Petersburg


De beste tingene å se og gjøre i St. Petersburg

Når man er på besøk i St. Petersburg er det spennende å få med seg museumskomplekset og kunstsamlingen som heter Hermitage. Dette ble startet av Katarina den Store i 1764 og er dermed et av verdens eldste kunstmuseer. Du finner det ved Slottsplassen.

Er du ute etter å handle noen spennende suvenirer i St. Petersburg, kan du dra på markedet som ligger nord for Spas Na Krovi-kirken. Her finner du for eksempel de tradisjonelle dukkene kalt matresjkaer, de hule tredukkene som kan settes inni hverandre.


Hvorfor bruke momondo?

momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og agenter, slik at du kan finne og bestille det beste tilbudet på flyreiser til St. Petersburg. Millioner av brukere stoler på og bruker momondo hvert år, så du er i godt selskap.

Alle flysøk til St. Petersburg på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene St. Petersburg. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på St. Petersburg flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til St. Petersburg

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til St. Petersburg

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.