Leiebiler i St. Petersburg, Russland

Leter du etter tilbud på en billig leiebil i St. Petersburg, Russland? Start søket her

St. Petersburg, SPE, Russland
29. jan. — 5. feb.
Samme leveringssted
St. Petersburg, SPE, Russland
lø. 29.1.
12:00
lø. 5.2.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Oversikt over leiebilselskaper i St. Petersburg

Alle større selskaper som leier ut biler i St. Petersburg, Russland
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

10,0

Gjennomsnittlig

10,0

Value

10,0
8 utleiesteder
6 utleiesteder
6 utleiesteder
5 utleiesteder
5 utleiesteder
4 utleiesteder
4 utleiesteder

Avstand fra St. Petersburg, Russland til populære hoteller

Parker deg selv og bilen din på disse populære hotellene ikke langt fra bilutleieskranken på St. Petersburg Pulkovo flyplass

Leiebiler i St. Petersburg

 • Hvilke rengjøringstiltak implementeres av leiebilselskaper i St. Petersburg for å kontrollere spredningen av COVID-19?

  Avis er et av mange leiebilselskaper i St. Petersburg som har oppdatert rengjøringsrutinene sine som svar på COVID-19. Selv om renhold av biler alltid har vært viktig, er det nå mange selskaper som velger å ta ett skritt lenger for å sikre at kjøretøyene innfrir høyere sikkerhetsstandarder. Finn ut mer om listen med alle alternativene som er tilgjengelige i St. Petersburg. Ting endrer seg stadig vekk, og det gjør også retningslinjer. Vi gjør alt vi kan for å holde oss oppdaterte, men vi anbefaler deg å alltid sjekke direkte med leverandøren.

 • Hvilken type leiebile er best å leie i St. Petersburg i februar?

  Basert på hvordan været er i St. Petersburg løpet av februar, bør du leie en SUV. St. Petersburg i februar er normalt preget av temperaturer på i gjennomsnitt −3 °C og en nedbørsmengde på 20 mm. Selv om været kan variere fra år til år, er det SUV-en som er det beste alternativet ettersom den kan manøvrere seg gjennom snø og is takket være firehjulsdriften. Å leie en SUV i St. Petersburg vil koste deg i gjennomsnitt 673 kr/dag.

 • Hva er fartsgrensen i St. Petersburg, Russland?

  Når du bestiller en leiebil i St. Petersburg, må du rette deg etter fartsgrensen i 60 km/t. Fartsgrensene på veier i utkanten av byen og motorveier i St. Petersburg er henholdsvis 90 km/t og 130 km/t. Følg med på skiltingen da disse fartsgrensene kan endre seg, avhengig av hvor i St. Petersburg du befinner deg.

 • Hvilken bil er den mest populære å leie i St. Petersburg?

  Leiebiler av typen Volkswagen Passat og Hyundai i10 i St. Petersburg er de to mest populære bilmodellene ifølge dataene våre. Leiepriser for Volkswagen Passat i St. Petersburg kan varierer avhengig av hvilket selskap du leier hos, men brukerne våre har funnet priser på i gjennomsnitt 297 kr/dag, og kan koste så lite som 146 kr/dag. Leiepriser for Hyundai i10 kan også variere, men ligger vanligvis på i gjennomsnitt 303 kr/dag, og de billigste tilbudene koster fra kun 225 kr/dag.

 • Hvordan er været i St. Petersburg, Russland i Januar?

  I Januar har St. Petersburg vanligvis en nedbørsmengde på 20 mm og en gjennomsnittstemperatur på −8 °C. Denne informasjonen kan være veldig nyttig når du ser etter leiebiler i St. Petersburg ettersom det kan hjelpe deg med å ta den beste beslutningen.

 • Hvilken bil vil momondo anbefale basert på været i Januar?

  Måneden Januar i St. Petersburg byr vanligvis på minusgrader, og det er høyere sjanse for is og snø. Det er som regel best å leie en SUV med firehjulstrekk for oppholdet i St. Petersburg.

 • Er været i St. Petersburg representativt for resten av St. Petersburg?

  De som ønsker å leie bil i St. Petersburg for en biltur i de omkringliggende områdene, bør være oppmerksomme på at været i St. Petersburg i løpet av Januar vanligvis har temperaturer på −8 °C med en forventet nedbørsmengde på 20 mm.


Leiebiler i andre byer i Russland

Sjekk ut tilbud på leiebiler i byer som Moskva, Krasnodar og Kazan i Russland

Start planleggingen av reisen til St. Petersburg