Hoteller i St. Petersburg, Russland

Finn tilbud på 1 968 hoteller i St. Petersburg, Russland

St. Petersburg, St. Petersburg, Russland
25. jun. — 26. jun.2
St. Petersburg, St. Petersburg, Russland
lø. 25.6.
sø. 26.6.

De beste hotellene i St. Petersburg

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i St. Petersburg
Pris
kr99
kr1395
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i St. Petersburg

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i St. Petersburg

Pris

343 kr–697 kr

BILLIGSTE BYDEL I ST. PETERSBURGFrunzensky District33 % billigereHoteller i Frunzensky District er de billigste i St. Petersburg med en gjennomsnittspris på kun 343 kr per natt
DYRESTE BYDEL I ST. PETERSBURGVasileostrovsky District26 % dyrereVasileostrovsky District har de dyreste hotellene i St. Petersburg med rom med en gjennomsnittspris på 697 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I ST. PETERSBURGTsentralny District78 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Tsentralny District enn noen andre land i St. Petersburg

Ting å gjøre i St. Petersburg


Hoteller i populære bydeler i St. Petersburg

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i St. Petersburg, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i St. Petersburg

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i St. Petersburg
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
69 %forventet prisnedgang
62 %forventet prisøkning

Pris

526 kr–4 530 kr

Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
13 939 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
3 553 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i St. Petersburg på er: 3 stjerne, 87 dag før.

1-2 stjerne

229 kr–269 kr

3 stjerne

368 kr–398 kr

4-5 stjerne

558 kr–727 kr


Nyttig informasjon om hoteller i St. Petersburg

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i St. Petersburg

Lowest Hotel Price

179 kr

Most Popular Hotel (5-star)

Radisson Royal Hotel, St Petersburg

Hotels Near Airport

44

Average Length of Stay

4 days
The cheapest price for a room i St. Petersburg found in the last 7 days is 179 kr/night. This rate is available with Kristoff Hotel, a 3-star hotel.
Travel with comfort when booking a room with Radisson Royal Hotel, St Petersburg, the most popular 5-star hotel i St. Petersburg.
There are 44 hotels i St. Petersburg close to St. Petersburg Pulkovo. Park Inn Pulkovo Airport St. Petersburg is the nearest with a distance of 0,7 km from this airport.
On average, people stay for 4 days when lodging at hotels i St. Petersburg. The average accommodation price for 4 days i St. Petersburg in the past week is 6 028 kr.

St. Petersburg reisetips

Du finner mange ulike alternativer for overnatting i St. Petersburg, enten du ønsker å bo på hotell, i leilighet eller et rimelig vandrerhjem. Her kan du bo på hostel eller gjestehus til 100 NOK per natt, og hotell fra omkring 200 NOK per natt. Gjennomsnittsprisen for et 3-stjerners hotell i byen er omkring 700 NOK per natt.

Dersom du vil oppleve de «hvite nettene» når solen ikke går ned, bør du besøke St. Petersburg i juni. Sommermånedene juni, juli og august er de mest populære månedene blant turister. Dersom du likevel vil oppleve en ekte russisk vinter, er januar den beste måneden å besøke byen.

Russland kan være en dyr feriedestinasjon, og spesielt de større byene. Prøv å finne et billig hotell i St. Petersburg, eller gjerne en leilighet med eget kjøkken. Restauranter kan være ganske dyre i byen, men dagligvarer er billige. Derfor kan det være en god idé å lage måltidene hjemme for å unngå å sprenge budsjettet. Videre kan du utforske byen ved å utnytte det omfattende nettverket av kollektivtransport, som er en svært rimelig måte å reise på.

Du trenger ikke å ha med adapter til St. Petersburg.

Det er vanlig å gi omtrent 10-15 % i tips til både servitører og taxisjåfører i St. Petersburg.

De fleste reiser til Russland er helt problemfrie. Hold deg imidlertid oppdatert på de lokale reiserådene, og passe på eiendeler og verdisaker i større folkemengder.


Hvor mye koster et hotell i St. Petersburg per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i St. Petersburg med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i St. Petersburg

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i St. Petersburg
Finn hosteller i St. Petersburg

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i St. Petersburg

Disse hotellene i St. Petersburg har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i St. Petersburg

Før du bestemmer deg for et hotell i St. Petersburg, bør du undersøke hvilket nabolag du helst ønsker å bo i. Dersom du vil bo i nærheten av byens historiske og kongelige hjerte, bør du finne et hotell i St. Petersburg sentrum i nærheten av Dvortsovaya Ploshchad, ved det vakre Vinterpalasset. Dette lille distriktet huser kun noen få hoteller og restauranter, men er ideelt for familier som ønsker å oppleve mest mulig av severdighetene og attraksjonene i St. Petersburg. Et annet område som kan vurderes, er Nevsky Prospekt. Dette er St. Petersburgs geografiske anker, og er en elegant aveny som ble oppkalt etter den middelalderske russiske prinsen Alexander Nevsky. Hotellene som ligger i den øvre delen av Nevsky er som regel både eksklusive og dyre, og passer godt for de som ønsker det lille ekstra. Sør for Nevsky blir nabolagene definert av en rekke kanaler, og området huser landemerker slik som Mariinsky-teateret, St. Petersburg-konservatoriet, Dostoyevskys hus, og flere pittoreske broer og smågater. Dette området er perfekt for par, og her finner du flere mini-hoteller langs veiene og kaiene. Ta med deg din kjære og gå en romantisk kveldstur langs de idylliske kanalene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i St. Petersburg

St. Petersburg er en stor by med omkring 5 millioner innbyggere. Her finnes det opplevelser, severdigheter og attraksjoner for folk i alle aldre. Byens hovedattraksjon er uten tvil Hermitage-museet, også kjent som Vinterpalasset. Dette massive palassmuseet huser en samling på over 3 millioner verk fra hele verden. Her er både Rembrandt, Leonardo, Michelangelo og Rubens representert, og det anbefales å besøke museet med en turguide for å sørge for at du får med deg alle de viktigste høydepunktene. Når du er i St. Petersburg bør du også få med deg en kveldsforestilling på Mariinsky-teateret, og oppleve den upåklagelige disiplinen og hengivenheten til ballett som finnes i dette unike bygget. Et besøk til St. Petersburg er heller ikke komplett uten å ha tatt turen innom Peterhof, det storslåtte palasset som var sommerboligen til Peter den store. Dersom du besøker byen fra mai til oktober, burde du også vurdere å utforske byen med båt på kanalene. Unn deg en middag og levende jazzmusikk på et kveldscruise, eller nyt solen som varmer om dagen.


Informasjon om opphold i St. Petersburg

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i St. Petersburg

De fleste foretrekker å tilbringe 4 netter når de besøker St. Petersburg.

Hoteller i St. Petersburg har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 421 kr per natt.

Prisene på hotellrom i St. Petersburg kan være hele 70 % lavere i august. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

torsdag er den billigste dagen for hotellrom i St. Petersburg. onsdag er den dyreste dagen.

Et hostell i St. Petersburg (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 155 kr. Denne prisen er 266 kr billigere enn et standard hotell i St. Petersburg.

Frunzensky District, Primorsky District, Vasileostrovsky District og Petrogradsky District i St. Petersburg er bydeler som er populære å bo i.

Med forventninger om generelt lite regn (60 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 17 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i St. Petersburg tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

St. Petersburg by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 37 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Apartments Grechesky-15 for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iSt. Petersburg. Søk etter tilbud på ferieboliger i St. Petersburg.

Ja, St. Petersburg vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Capsule Hotel Pulkovo er det mest populære ut av 86 vandrehjem i St. Petersburg. Søk etter tilbud på vandrehjem i St. Petersburg.


momondos favoritthoteller i St. Petersburg

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i St. Petersburg

Station Hotel Premier S10

Stolyarnyi Pereulok 10-12, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

9,6
259 kr
Capsule Hotel Pulkovo

Capsule Hotel Pulkovo

Pulkovskoye shosse 41A, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

478 kr
Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

Four Seasons Hotel Lion Palace St. Petersburg

1 Voznesensky Prospekt, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

10,0
2 559 kr
The State Hermitage Museum Official Hotel

The State Hermitage Museum Official Hotel

10 Pravda St, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

9,5
717 kr
Apartments Grechesky-15

Apartments Grechesky-15

Grecheskiy Prospekt 15, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

10,0
70 kr

Art Hotel Karelia

27/2 Marshala Tukhachevskogo, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

7,0
209 kr
Nevsky Aster

Nevsky Aster

St. Petersburg, St. Petersburg, Russland

8,1
179 kr
Hotel Bagration

Hotel Bagration

66, Sinopskaya Emb., Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

9,7
169 kr

Nomera na Goncharnoy

Gonharnaya Str. 26, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

8,0
120 kr
Courtyard by Marriott St. Petersburg Center

Courtyard by Marriott St. Petersburg Center

Griboedov Canal 166 via Kanonerskaya Street, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

329 kr
Stasov Hotel

Stasov Hotel

Vasilievsky Island, 1st Line, 16, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

9,6
100 kr

Station Hotel L1

Ligovsky Avenue 1, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

169 kr
Boutique Hotel Golden Triangle

Boutique Hotel Golden Triangle

Nevsky 22-24, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

9,4
478 kr
Petrovskiy Art Loft

Petrovskiy Art Loft

4 Petrovskiy Pereulok, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

189 kr
Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

Radisson Sonya Hotel, St. Petersburg

5/19, Liteyny Pr., Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

6,1
368 kr

Grand Hotel Emerald

18 Suvorovsky Prospect, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

6,0
568 kr
5th Corner Hotel

5th Corner Hotel

13, Zagorodniy Avenue, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

189 kr

Hotel Esplanada

Ligovsky Prospekt 130, Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Russia

179 kr

Bo i disse områdene i St. Petersburg

Finn gode tilbud på hosteller i disse populære områdene i St. Petersburg

Start planleggingen av reisen til St. Petersburg


Hvorfor bruke momondo?

Ved å raskt finne og returnere St. Petersburg hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Når alle alternativene for overnatting i St. Petersburg er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.