Hoteller i St. Petersburg, Russland

Finn tilbud på 2 018 hoteller i St. Petersburg, Russland

St. Petersburg, St. Petersburg, Russland
10. des. — 11. des.2
ma. 11.12.
fr. 15.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.

Vi viser ikke søkeresultater for dette stedet for øyeblikket.

Nyttig informasjon om hoteller i St. Petersburg

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i St. Petersburg

Hoteller i nærheten av flyplassen

7362
Det er er 7 362 hoteller i St. Petersburg i nærheten av St. Petersburg Pulkovo. Park Inn Pulkovo Airport St. Petersburg med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.

St. Petersburg reisetips

Hva koster det for hotell i St. Petersburg?

Du finner mange ulike alternativer for overnatting i St. Petersburg, enten du ønsker å bo på hotell, i leilighet eller et rimelig vandrerhjem. Her kan du bo på hostel eller gjestehus til 100 NOK per natt, og hotell fra omkring 200 NOK per natt. Gjennomsnittsprisen for et 3-stjerners hotell i byen er omkring 700 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i St. Petersburg?

Dersom du vil oppleve de «hvite nettene» når solen ikke går ned, bør du besøke St. Petersburg i juni. Sommermånedene juni, juli og august er de mest populære månedene blant turister. Dersom du likevel vil oppleve en ekte russisk vinter, er januar den beste måneden å besøke byen.

Kan man reise til St. Petersburg på budsjett?

Russland kan være en dyr feriedestinasjon, og spesielt de større byene. Prøv å finne et billig hotell i St. Petersburg, eller gjerne en leilighet med eget kjøkken. Restauranter kan være ganske dyre i byen, men dagligvarer er billige. Derfor kan det være en god idé å lage måltidene hjemme for å unngå å sprenge budsjettet. Videre kan du utforske byen ved å utnytte det omfattende nettverket av kollektivtransport, som er en svært rimelig måte å reise på.

Må man ha med adapter til St. Petersburg?

Du trenger ikke å ha med adapter til St. Petersburg.

Hvor mye bør man gi i tips i St. Petersburg?

Det er vanlig å gi omtrent 10-15 % i tips til både servitører og taxisjåfører i St. Petersburg.

Er det trygt å reise til St. Petersburg?

De fleste reiser til Russland er helt problemfrie. Hold deg imidlertid oppdatert på de lokale reiserådene, og passe på eiendeler og verdisaker i større folkemengder.


Hvor bør du bo i St. Petersburg

Før du bestemmer deg for et hotell i St. Petersburg, bør du undersøke hvilket nabolag du helst ønsker å bo i. Dersom du vil bo i nærheten av byens historiske og kongelige hjerte, bør du finne et hotell i St. Petersburg sentrum i nærheten av Dvortsovaya Ploshchad, ved det vakre Vinterpalasset. Dette lille distriktet huser kun noen få hoteller og restauranter, men er ideelt for familier som ønsker å oppleve mest mulig av severdighetene og attraksjonene i St. Petersburg. Et annet område som kan vurderes, er Nevsky Prospekt. Dette er St. Petersburgs geografiske anker, og er en elegant aveny som ble oppkalt etter den middelalderske russiske prinsen Alexander Nevsky. Hotellene som ligger i den øvre delen av Nevsky er som regel både eksklusive og dyre, og passer godt for de som ønsker det lille ekstra. Sør for Nevsky blir nabolagene definert av en rekke kanaler, og området huser landemerker slik som Mariinsky-teateret, St. Petersburg-konservatoriet, Dostoyevskys hus, og flere pittoreske broer og smågater. Dette området er perfekt for par, og her finner du flere mini-hoteller langs veiene og kaiene. Ta med deg din kjære og gå en romantisk kveldstur langs de idylliske kanalene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i St. Petersburg

St. Petersburg er en stor by med omkring 5 millioner innbyggere. Her finnes det opplevelser, severdigheter og attraksjoner for folk i alle aldre. Byens hovedattraksjon er uten tvil Hermitage-museet, også kjent som Vinterpalasset. Dette massive palassmuseet huser en samling på over 3 millioner verk fra hele verden. Her er både Rembrandt, Leonardo, Michelangelo og Rubens representert, og det anbefales å besøke museet med en turguide for å sørge for at du får med deg alle de viktigste høydepunktene. Når du er i St. Petersburg bør du også få med deg en kveldsforestilling på Mariinsky-teateret, og oppleve den upåklagelige disiplinen og hengivenheten til ballett som finnes i dette unike bygget. Et besøk til St. Petersburg er heller ikke komplett uten å ha tatt turen innom Peterhof, det storslåtte palasset som var sommerboligen til Peter den store. Dersom du besøker byen fra mai til oktober, burde du også vurdere å utforske byen med båt på kanalene. Unn deg en middag og levende jazzmusikk på et kveldscruise, eller nyt solen som varmer om dagen.


Informasjon om opphold i St. Petersburg

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i St. Petersburg

Hvor i St. Petersburg bør jeg bo?

Vyborgsky District, Kalininsky District, Petrogradsky District og Moskovsky District i St. Petersburg er bydeler som er populære å bo i.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i St. Petersburg?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i St. Petersburg i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −5 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 30 mm.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for St. Petersburg fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 7 259 tilbydere å velge mellom fra St. Petersburg hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for St. Petersburg fra hoteller sist?

Priser for St. Petersburg fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i St. Petersburg gjennom momondo?

Ved å raskt finne og returnere St. Petersburg hoteller og overnattingsalternativer, kan momondo spare deg for tid og penger. Vi søker etter hoteller og overnattingstilbud fra en rekke uavhengige og større virksomheter. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil bo.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i St. Petersburg?

Når alle alternativene for overnatting i St. Petersburg er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til St. Petersburg på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.