Finn billige fly til Ohrid

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
on. 29.6.
on. 6.7.

De billigste flyvningene til flyplassene i Ohrid

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Ohrid fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Skopje

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Ohrid

Oslo Torp Sandefjord flyplass (TRF) til Skopje (SKP)

Vanligvis er flyvninger til Ohrid fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Torp Sandefjord til Skopje, som i gjennomsnitt koster 2 045 kr


Når er det beste tidspunktet for å fly til Ohrid?

739 kr er det billigste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene for en flyvning til Ohrid. Denne flyvningen er fra Beograd, og er 84 % billigere enn de fleste flyvninger til Ohrid. Du kan finne den billigste prisen til Ohrid fra der du befinner deg ved å bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Ohrid. Hvis du planlegger å fly til Ohrid, bør du vurdere å bestille flyvninger til Skopje flyplass (116 km fra sentrum i Ohrid).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Ohrid flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Ohrid, med en gjennomsnittspris på 4 701 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Start planleggingen av reisen til Ohrid


Finn fly til andre byer i Nord-Makedonia

Ohrid har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne flyreiser til Ohrid på momondo. Vi søker og returnerer en rekke flyalternativer fra forskjellige flyselskaper og agenter. Du kan deretter bruke filtrene våre til å begrense søket til du har funnet den mest praktiske flyreisen til Ohrid som passer deg.

Flyreiser til Ohrid med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo har en rekke filtre som hjelper deg å finne de beste flyreisene Ohrid. Filtrer etter pris, flyselskap, flyplass, flytype, betalingsmetode, antall mellomlandinger mm.

Ja momondo tilbyr prisvarsler på flyreiser til Ohrid. Etter å ha utført et søk på denne siden bør du kunne se funksjonen for oppsett av prisvarsel. Bare oppgi en gyldig e-postadresse, så vil momondo umiddelbart varsle deg når prisene endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.