Hotell Skopje: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 733 hoteller i Skopje, Nord-Makedonia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Skopje

Det er mange flotte hoteller i Skopje, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Skopje

Skopje Fortress
Church of St. Clement of Ohrid
Mustafa Pasha's Mosque

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Skopje Fortress?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Skopje som ligger nærmest Skopje Fortress, kan du forvente deg å måtte betale 458 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 458 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Skopje Fortress. Hoteller i nærheten av Skopje Fortress er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Skopje som koster 386 kr.

Hoteller i nærheten av Skopje Fortress

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Church of St. Clement of Ohrid?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Church of St. Clement of Ohrid, er 458 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Church of St. Clement of Ohrid er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Church of St. Clement of Ohrid er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Skopje som koster 386 kr.

Hoteller i nærheten av Church of St. Clement of Ohrid

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Mustafa Pasha's Mosque?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Skopje som ligger nærmest Mustafa Pasha's Mosque, kan du forvente deg å måtte betale 458 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 458 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Mustafa Pasha's Mosque. Hoteller i nærheten av Mustafa Pasha's Mosque er vanligvis 15 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Skopje som koster 386 kr.

Hoteller i nærheten av Mustafa Pasha's Mosque

Når bør du bestille hotell i Skopje

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Skopje
Lavsesong
februar
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

54 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

34 %

forventet prisøkning

Pris
281 kr - 887 kr
Dyreste ukedag
onsdag
Billigste ukedag
tirsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

546 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

537 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Skopje på er: 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
171 kr - 224 kr
3 stjerne
367 kr - 412 kr
4-5 stjerne
654 kr - 743 kr

Skopje reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Skopje

Hvilke nabolag i Skopje bør jeg bo i hvis jeg ønsker tilgang til offentlig transport?

Er du på utkikk etter hoteller i Skopje, så lurer du kanskje på hvilket område i byen som har best kollektivtilbud. Det fine med Skopje er at hele byen har et utstrakt buss-system, så uansett hvor i byen du finner billige hoteller i Skopje, så kommer du nok til å ha tilgang på offentlig transport – som også er ganske rimelig. Et annet godt alternativ for å komme deg rundt i byen er sykkel, noe som byr på en unik måte å oppleve hvilken som helst by på. Et av Skopjes hoteller som du kan bo på er for eksempel Hotel De Koka.

Hosteller og billige hoteller i Skopje

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Skopje

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Skopje

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Skopje

Hvilket nabolag i Skopje bør jeg bo i?

Reiser du med barn vil du finne billige Skopje-hoteller i nærheten av Skopje Zoo, for eksempel i Karposh-området. Hva med Hotel De Koka, eller Hotel Dolce International? Skal du på forretningsreise, vil du kanskje heller bo på et hotell med alle de riktige fasilitetene, som treningssenter, forretningssenter og restaurant, som for eksempel Limak Skopje Luxury Hotel. Skal du og din kjære på en romantisk langweekend, kan det anbefales å vandre langs Stenbroen, og da kan dere for eksempel bo på Stone Bridge.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Skopje

Hvilke er de mest populære attraksjonene i Skopje?

Er du av typen som liker deg utendørs, så kan en tur opp Mount Vodno være midt i blinken. I tillegg til en ordentlig naturopplevelse, så finner du også et av verdens største krusifikser her, Millennium Cross. Du kan enten starte gåturen nede i byen eller ta Millennium Cross-bussen til en taubane, som tar deg videre hele veien til toppen. På toppen finner du en liten kafé hvor du kan ta innover deg utsikten. Sentrum i Skopje er også verdt å få med seg – her er byen renovert i en neoklassisk stil, noe som gir området et unikt preg.

Hvilke nabolag i Skopje har et stort utvalg av barer og restauranter?

Du finner flere spisesteder langs elva i byen. Når du skal bestille hotell i Skopje og vil være i nærheten av restauranter, så kan dette området være stedet for deg. Du kan for eksempel bo på Bh Hotel Hamburg. I området rundt gamlebasaren finner du også flere utesteder, som for eksempel Wine Bar Kaldrma og Charliesbarskopje. Du kan selvfølgelig finne billige hoteller i Skopje som har sine egne restauranter og barer, som for eksempel Hotel Karpos.

Hvilke populære arrangementer og festivaler holdes i Skopje?

Ønsker du å dra til Skopje når det er noe spesielt som foregår, så kan du for eksempel reise under Skopje Summer Festival. Denne festivalen er et årlig kulturarrangement i byen, hvor du kan oppleve alt fra musikk, kunst, film, multimedia og teater. Hva med å bo på Bushi Resort & Spa, eller Sultan Modern Hotel, og ta del i de kulturelle festlighetene under denne sommerfestivalen? Uansett om du reiser til Skopje når det foregår større arrangementer eller ikke, så finner du nok noe å gjøre som faller i smak.

Reiseinformasjon for Skopje

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Skopje?

  De som besøker Skopje bestiller i gjennomsnitt overnatting for 4 netter.

 • Hvor mye koster et hotell i Skopje?

  Et hotellrom i Skopje vil normalt koste deg 674 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Skopje?

  I februar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Skopje. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 52 %.

 • Hvilken dag er den billigste i Skopje?

  Prisen på hotellrom i Skopje vil variere fra dag til dag, men generelt er tirsdag den gunstigste dagen, og onsdag minst gunstige.

 • Hvor mye koster et hostell i Skopje?

  Hosteller i Skopje (inkludert hoteller med 2 eller færre stjerner) koster i gjennomsnitt 201 kr per person, per natt. Dette er 473 kr billigere per natt enn den gjennomsnitlige prisen på hoteller i Skopje.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Skopje?

  En gjennomsnittstemperatur på 3 °C og forventet nedbørsmengde på 30 mm gjør februar til en flott måned å utforske området omkring Skopje.Andre populære byer som Skopje

Disse populære byene utforskes ofte av momondo-brukere

Personer interessert i Skopje har også sjekket ut

Ikke bestemt deg for Skopje? Søk gjennom de beste tilbudene på hoteller i disse destinasjonene