Finn billige fly til Podgorica

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
fr. 1.10.
fr. 8.10.

De billigste flyvningene til flyplassene i Podgorica

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Podgorica fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Podgorica

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Podgorica

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Podgorica (TGD)

Vanligvis er flyvninger til Podgorica fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Podgorica Golubovci, som i gjennomsnitt koster 2 573 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL PODGORICA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSJanuar27 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Podgorica koster i gjennomsnitt kun 1 870 kr i Januar
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL PODGORICA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember30 % dyrereDet koster ca. 3 345 kr for flyvninger til Podgorica fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL PODGORICA FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli560 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Podgorica fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Podgorica?

Du bør fly til Podgorica om sommeren om du vil være sikker på at du får mye sol og fint vær. Det er spesielt populært å reise til Podgorica i juli-august, og du bør være tidlig ute med bestillinger om du vil dra i fellesferien. Du kan ofte finne ganske billige fly til Podgorica om våren og høsten. Været pleier å være ganske bra, og du slipper unna de største turistmengdene når du skal utforske byens attraksjoner. Den beste tiden for å reise på budsjett og finne svært billige flybilletter til Podgorica pleier som regel å være i november og januar-februar. Det kan være ganske kaldt i vintermånedene, så pakk med deg noen gode klær.

 • Hvilken flyvning til Podgorica er den absolutt billigste?

  Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Podgorica fra Milano for 239 kr. Dette er 90 % billigere enn de fleste flytilbudene til Podgorica. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Podgorica fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.

 • Hvilken måned er det billigst å fly til Podgorica?

  I gjennomsnitt er Januar den billigste måneden å fly til Podgorica fra Norge på, og de fleste prisene som ble funnet ligger på ca. 1 870 kr. mai er også et godt alternativ når du skal reise til Podgorica med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 1 938 kr fra Norge.

 • Hvor lang tid i forveien bør jeg bestille en flyvning til Podgorica?

  Det ideelle tidspunktet å bestille flyvningen din til Podgorica på, er 60 dager i forkant. Prisene ligger da på i gjennomsnitt 2 573 kr. Men ikke nøl med å sjekke prisene nå, for momondo-brukere fant nylig billetter til kun 712 kr.

 • Finnes det en alternativ flyplass i nærheten av Podgorica?

  De som skal fly til Podgorica kan potensielt finne bedre priser for Tivat flyplass (44 km fra sentrum i Podgorica), avhengig av måned og avreiseflyplass.

 • Finnes det et billigere alternativ for å fly til Podgorica?

  Med en gjennomsnittspris på 2 388 kr per person, er det Tivat flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Podgorica. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Flotte tilbud på flyreiser til Podgorica

Sjekk ut noen av de beste billettene i Norge til Podgorica som nylig ble funnet av brukere på momondo
Flere flyselskaper
13. okt.
OSL17:30Oslo Gardermoen
18t 15m
1 stopp
TGD11:45Podgorica Golubovci
17. okt.
TGD16:15Podgorica Golubovci
14t 45m
1 stopp
OSL07:00Oslo Gardermoen
Flere flyselskaper
13. okt.
TRF17:25Oslo Torp Sandefjord
18t 20m
1 stopp
TGD11:45Podgorica Golubovci
17. okt.
TGD11:20Podgorica Golubovci
17t 00m
2 stopp
TRF04:20Oslo Torp Sandefjord
1 115 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. okt.
OSL06:50Oslo Gardermoen
28t 55m
2 stopp
TGD11:45Podgorica Golubovci
17. okt.
TGD16:15Podgorica Golubovci
14t 45m
1 stopp
OSL07:00Oslo Gardermoen
1 149 kr
Finn lignende
Turkish Airlines
23. okt.
OSL07:50Oslo Gardermoen
8t 00m
1 stopp
TGD15:50Podgorica Golubovci
26. okt.
TGD05:30Podgorica Golubovci
24t 55m
1 stopp
OSL06:25Oslo Gardermoen
2 873 kr
Finn lignende
Flere flyselskaper
13. okt.
OSL17:30Oslo Gardermoen
18t 15m
1 stopp
TGD11:45Podgorica Golubovci
17. okt.
TGD16:25Podgorica Golubovci
37t 40m
3 stopp
OSL06:05Oslo Gardermoen
1 209 kr
Finn lignende
Lufthansa
23. okt.
OSL02:35Oslo Gardermoen
7t 40m
2 stopp
TGD10:15Podgorica Golubovci
26. okt.
TGD11:00Podgorica Golubovci
31t 45m
2 stopp
OSL18:45Oslo Gardermoen
3 328 kr
Finn lignende

Finn de billigste enveisflyvningene til Podgorica

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Podgorica, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av LOT
LOT
OSLOslo Gardermoen
18t 15m
TGDPodgorica Golubovci

Flyplasser nære Podgorica

Under finner du alle flyplassene i Podgorica sammen med avstanden til sentrum

Det koster omtrent 12-15 EUR (120-150 NOK) å ta taxi til sentrum, men den nøyaktige prisen avhenger av tid på døgnet og reiselengden. Du bør spørre om prisen før du setter deg inn i bilen. Mange av taxisjåførene står og roper «ingen buss» etter deg, men det er faktisk mulig å bruke kollektivtransport for å komme deg til byen. Nærmeste togstasjon ligger omtrent en kilometer fra flyplassen og det tar ca. 10-15 minutter å gå bort dit. Du må gå delvis på en grusvei og delvis langs hovedveien for å komme deg til stasjonen. Togstasjonen er riktignok ikke mer enn et lite skur som er skiltet «Aerodrom». Det går ca. ti tog om dagen, og enkeltbilletter koster 1-2 EUR (10-20 NOK). Hvis du vil ta buss, må du følge stien videre fra togstasjonen og gå i ca. 10-15 minutter til. Det koster ikke mer enn ca. 1 EUR (10 NOK) for en bussbillett, og den lange spaserturen kan definitivt være verdt det om du reiser på budsjett og har lite bagasje med deg.


Populære flybilletter til Podgorica

Finn dine flybilletter til Podgorica med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Podgorica
Raskeste flytid18t 20m
Billigst pris1 115 kr
Flyvninger fra Bergen til Podgorica
Raskeste flytid10t 25m
Billigst pris5 532 kr

Podgorica har et lite og kompakt sentrum som enkelt kan utforskes til fots. Det er også mulig å ta buss for ca. 1 EUR (10 NOK) per enkeltbillett. Bussen kan være nyttig om du har hotell litt utenfor bykjernen eller om du vil utforske områdene rundt byen. De har ikke så hyppige avganger, og det kan lønne seg å studere ruten om du er avhengig av buss. Det er dessuten ganske billig å ta taxi, og du ser dem overalt i byen. Byen har sin egen togstasjon, noe som gjør det enkelt å reise videre til andre byer i Montenegro. Det tar ca. 10 minutter å gå til både buss- og togstasjonen.


Du trenger ikke visum så lenge du er norsk statsborger som reiser til Montenegro som turist, og du ikke skal oppholde deg lengre enn tre måneder på det meste. Det er derimot ikke mulig å fly til Podgorica uten pass. Pass er det eneste ID-beviset som godtas for norske borgere i Montenegro.


Start planleggingen av reisen til Podgorica


Hva bør oppleves i Podgorica?

Gamlebyen Stara Varoš er en av severdighetene som du så absolutt bør få med deg under oppholdet ditt. Du finner mange sjarmerende kafeer langs de gamle gatene, og du kan ikke unngå å få øye på klokketårnet Sahat Kula fra 1700-tallet. Den storslåtte kirken Cathedral of Christ’s Resurrection fortjener også et besøk. Du kan godt spasere gjennom den flotte parken Njegoš Park på tilbakeveien for å få deg en liten pause fra byliv og sightseeing.

Bør jeg kjøpe reiseforsikring?

Det anbefales å kjøpe reiseforsikring som dekker tyveri, tap av verdisaker og medisinsk hjelp. Det er god standard på det offentlige helsevesenet i Montenegro.

Kan jeg drikke vann fra springen?

Det er mulig å drikke vann fra springen, men det anbefales allikevel å kjøpe flaskevann. (Priser sjekket 11/05/2019).


Finn fly til andre byer i Montenegro

Podgorica har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?