Hoteller i Luxor, Egypt

Finn tilbud på 158 hoteller i Luxor, Egypt

Luxor, Egypt
3. des. — 4. des.2
ma. 4.12.
fr. 8.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Luxor

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Luxor
Pris
kr182
kr3488
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Luxor


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Luxor

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Luxor
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
38 %forventet prisnedgang
27 %forventet prisøkning

Pris

822 kr–1 842 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedaglørdager den dyreste dagen i uken
1 172 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 749 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Luxor

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Luxor

Laveste hotellpris

75 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Steigenberger Nile Palace Luxor Hotel & Convention Center

Hoteller i nærheten av flyplassen

617
Den rimeligste prisen for et rom i Luxor funnet siste 7 dager er 75 kr/natten. Denne prisen fås hos Fontana Luxor Hostel, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Steigenberger Nile Palace Luxor Hotel & Convention Center, det mest populære 5-stjerners hotellet i Luxor(9,1/10 rating - basert på 3 599 anmeldelser).
Det er er 617 hoteller i Luxor i nærheten av Luxor. ddon guest house med kortest avstand på 2,9 km fra denne flyplassen.

Luxor reisetips

Hvilke nabolag i Luxor bør jeg bo i hvis jeg ønsker tilgang til offentlig transport?

For deg som vil oppleve alt det denne spennende byen har å tilby, så burde du bo nede ved Nilen, og kort vei fra jernbanestasjonen og Luxor Market. Det finnes et stort utvalg av fantastiske Luxor-hoteller i dette området, enten du er på budsjett eller ser etter luksuriøse hoteller i Luxor. I dette området har du kort vei til transportforbindelser som vil ta deg til Luxor internasjonale flyplass, og du er tett på Luxor jernbanestasjon med sine mange forbindelser til Aswan i sør og Kairo i nord. I dette området kan du for eksempel bestille rom på Steigenberger Nile Palace, som har en fantastisk utsikt.


Hvor mye koster et hotell i Luxor per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Luxor med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 478 kr

Gjennomsnittlig 570 kr

Dyrest 602 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Luxor

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Luxor

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Luxor

Disse hotellene i Luxor har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Luxor

Hvilket nabolag i Luxor bør jeg bo i på grunn av grunnen til at jeg reiser?

Bestiller du et hyggelig og sjarmerende hotell ved Nilens østre bredde, kan du se på små seilbåter som passerer i det vakre solskinnet. Herifra har du kort vei til de fleste severdighetene og attraksjonene, som Luxor-markedet, Karnak og de ulike templene. Er du på forretningsreise så har du flere fasiliteter i området, slik som et DHL-kontor for sending av dokumenter, og du finner utmerkede internett- og konferansefasiliteter ved flere av hotellene, slik som Pyramisa Hotel Luxor. For en minneverdig opplevelse, så sjekk gjerne ut det vakre hotellet Sonesta St. George Hotel Luxor.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Luxor

Hvilke er de mest populære attraksjonene i Luxor?

Luxor er verdenskjent for sin rike kulturarv og store antall templer og historiske monumenter som stammer fra det egyptiske riket. Luxor-tempelet er et absolutt must for alle besøkende til byen, med sine enorme statuer og arkeologiske områder. Her finner du flere av de mest kjente monumentene som ble bygget av Ramses og Tutankhamon. Videre kan du fortsette ferden nordover mot området kjent som Karnak, hvor du finner det enorme Karnak Open-air museum, samt Ramses sitt overdådige og storslåtte tempel. Andre viktige historiske monumenter i området inkluderer Mut-tempelet og Khonsu-tempelet. For deg som er interessert i egyptiske produkter og et yrende handelsliv, så burde et besøk til Luxor-markedet i sentrum av byen stå høyt på lista. Her finner du en masse forskjellige spennende produkter som vesker, tekstiler og annet. For en elegant og spesiell hotellopplevelse, så kan du bestille hotell i Luxor på det ærverdige Sofitel Winter Palace Luxor, som er en favoritt blant kjendiser og kongelige.

Hvilke nabolag i Luxor har et stort utvalg av barer og restauranter?

Det meste av Luxors restaurant- og uteliv foregår ved den vakre strandpromenaden som kalles for Cornichen. Her finner du koselige hoteller med store uteområder, hvor du kan slappe av med noe kaldt i glasset eller spise en bedre lunsj. Like ved Nilens bredder og bak de store hotellene finner du koselige The Lantern Room Restaurant som tilbyr et rikt utvalg av egyptisk mat og drikke. Du finner en annen lokal favoritt i samme område ved gamlebyen, kalt Bon Appetit Restaurant. For deg som er på utkikk finnes det også en glimrende thai-restaurant like ved som heter Kam Thai. I denne restauranten får du thailandsk mat av ypperste kvalitet og til veldig gode priser. Sjekk gjerne ut Pyramisa Hotel Luxor i nærheten, for et billig hotell i Luxor med moderne fasiliteter.

Hvilke populære arrangementer og festivaler holdes i Luxor?

Luxor er hjem til flere festivaler og arrangementer, og viktigst av dem alle er festivalen som går under navnet Moulid av Abu Al Haggag, som er en hyllest til den irakiske handelsmannen med samme navn, som brakte med seg islam til Luxor på 1200-tallet. Dette er en imponerende gatefest som varer i nesten en uke og er verdt å få med seg. For et utmerket hotell i nærheten, så sjekk gjerne ut Jolie Ville Resort & Spa Kings Island Luxor.


Informasjon om opphold i Luxor

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Luxor

Hvor mye koster et hotell i Luxor?

Prisen på et hotell i Luxor avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 553 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i Luxor?

Hoteller i Luxor har laveste priser i juni. Prisen du må ut med kan være 39 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Luxor?

Prisene på hotellrom i Luxor vil være på sitt laveste på tirsdag, og på sitt høyeste på fredag.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Luxor?

Med forventninger om generelt lite regn (0 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 16 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Luxor tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Luxor fra hoteller?

Antall tilbydere fraLuxor hoteller er 619 fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Luxor fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Luxor ble sst oppdatert i dag.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Luxor gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i Luxor og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Luxor?

Du kan finne et flott sted å bo i Luxor ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Luxor på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.