Finn billige fly til Shannon

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
fr. 2.12.
fr. 9.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Om fly til Shannon

Oversiktinformasjon om flypriser, flytider og flyselskaper for Shannon

Beste pris på enveisbillett

582 kr

Raskeste flytid

7t 10m

Opereres av

1 flyselskap
Den beste prisen på en enveisflyvning til Shannon fra Norge i løpet av de sise 72 timene, kostet 582 kr (Oslo Gardermoen til Shannon).
Den kjappeste flyvningen til Shannon fra Norge tar 7t 10m (Oslo Gardermoen til Shannon).
Det finnes 1 annet flyselskap som flyr til Shannon, deriblant Ryanair.

Shannon flyinnsikt og trender

Se innsikt for Shannon-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Shannon er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Shannon fra Oslo for 1 769 kr. Dette er 30 % billigere enn de fleste flytilbudene til Shannon. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Shannon fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Hvor lang tid tar det å fly til Shannon?

Flytiden fra Norge til Shannon varierer, men dersom du flyr fra Oslo Gardermoen til Shannon (en av de mest populære rutene), tar det 24t 05m i snitt. En annen populær rute fra Norge til Shannon er fra Bergen Flesland til Shannon, som tar omtrent . Husk at flybytter eller forsinkelser kan forlenge reisetiden.

De billigste flyvningene til flyplassene i Shannon

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Shannon fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Cork

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Shannon

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Cork (ORK)

Vanligvis er flyvninger til Shannon fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Cork Intl, som i gjennomsnitt koster 2 184 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL SHANNON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmai84 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Shannon koster i gjennomsnitt kun 572 kr i mai
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL SHANNON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember639 % dyrereDet koster ca. 26 599 kr for flyvninger til Shannon fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL SHANNON FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSjuli425 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Shannon fra Oslo Gardermoen flyplass i juli enn noen annen måned

Ofte stilte spørsmål om å fly til Shannon

Som regel er det mai som er den billigste måneden å fly fra Norge til Shannon. Ettersom dette er lavsesongen, kan du forvente deg flybilletter på ca. 572 kr. Hvis du ikke har mulighet til å besøke Shannon i løpet av mai, kan du også fly billig i Desember. På momondo kan du finne priser for denne måneden som i gjennomsnitt ligger på 828 kr.

Det er mulig å finne en alternativ og potensielt billigere avreiseflyplass i nærheten av Shannon. Hvis du planlegger å fly til Shannon, bør du vurdere å bestille flyvninger til Galway flyplass (66 km fra sentrum i Shannon), Milltown (Kerry) Kerry flyplass (73 km fra sentrum i Shannon), Cork Intl flyplass (99 km fra sentrum i Shannon), Waterford flyplass (133 km fra sentrum i Shannon), eller Knock Intl flyplass (134 km fra sentrum i Shannon).

Prisene varierer basert på hvor man reiser fra, men i gjennomsnitt er det Milltown (Kerry) Kerry flyplass som er den billigste flyplassen å fly til i Shannon, med en gjennomsnittspris på 2 175 kr per person. Brukere finner vanligvis de beste prisene når de bruker momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.


Finn de billigste enveisflyvningene til Shannon

Hvis du ser etter enveisflyvninger fra Norge til Shannon, vis noen av tilbudene våre nedenfor levert av Ryanair
Flere flyselskaper
11. des.
OSL02:05Oslo Gardermoen
7t 10m
1 stopp
SNN09:15Shannon
Ryanair
11. des.
OSL10:10Oslo Gardermoen
18t 00m
2 stopp
SNN04:10Shannon
Flere flyselskaper
11. des.
OSL17:20Oslo Gardermoen
17t 20m
3 stopp
SNN10:40Shannon
1 489 kr
Finn lignende

Andre kabinklasser for flyvninger til Shannon

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Shannon

Hvilke flyselskaper flyr til Shannon?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Shannon

Hvilke flyselskaper flyr til Shannon?

På reiser til Shannon fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM eller Ryanair. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.


Populære flybilletter til Shannon

Finn dine flybilletter til Shannon med disse populære rutene
Flyvninger fra Oslo til Shannon
Raskeste flytid24t 05m
Laveste pris887 kr

Start planleggingen av reisen til Shannon


Finn fly til andre byer i Irland

Shannon har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Det er raskt og enkelt å finne den rette flyreisen til Shannon når du har en rekke alternativer foran deg, fra anerkjente agenter og gjenkjennelige flyselskaper. Disse alternativene kan deretter filtreres ned for å finne den beste passformen. Det er det momondo gjør. Vi gjør det raskt og enkelt å finne flyreiser til Shannon, noe som sparer deg for tid og penger.

Flyreiser til Shannon med fleksible bestillingsregker kan bli funnet ved å bruke søkeskjemaet ovenfor og deretter velge vårt dedikerte fleksible bestillingsfilter, som kun fremhever flyreisene der denne policyen gjelder.

momondo hjelper deg med å finne den beste flyreisen til Shannon ved å tilby filtre for å begrense ditt valg av flyreiser til de som samsvarer med kriteriene dine. Du kan velge flyvninger basert på en rekke faktorer som pris, avgangs- og ankomsttider, flyplass og flyselskap.

Dersom du bare undersøker potensielle flyreiser til Shannon, tilbyr momondo en nyttig prisvarslingsfunksjon som sporer priser for flyreiser til Shannon og varsler deg når de endres.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.