Hotelltilbud Guatemala

Hoteller i Guatemala

Finn de beste tilbudene på 2 380 hotels i Guatemala

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Guatemala

Leter du etter en by å besøke i Guatemala? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
602 kr - 817 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I GUATEMALA Flores 15 % billigere Hoteller i Flores er de billigste i Guatemala med en gjennomsnittspris på kun 601 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I GUATEMALA Tikal 16 % dyrere Tikal har de dyreste hotellene i Guatemala med rom som har en gjennomsnittspris på 816 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I GUATEMALA Antigua 74 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Antigua enn noen annen by i Guatemala

Populære byer i Guatemala

Bestill et av de beste tilbudene Guatemala som tilbys på disse populære stedene

Guatemala reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Guatemala

Når er det billigst å besøke Guatemala?

Hvis du ønsker å spare noen kroner på hotellrommet ditt i Guatemala, bør du vurdere å besøke landet i mai som er den billigste måneden med priser helt nede i 392 kr per natt. Unngå å bestille hotellrom i juni hvis du ønsker et godt tilbud – dette er nemlig den dyreste måneden.

Hvor i Guatemala velger de fleste å overnatte?

Landet har mange populære destinasjoner, men det er Antigua som er den mest populære byen i Guatemala.

Hvilken by i Guatemala har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Tikal vil koste deg mer enn i andre byer i Guatemala. Du kan forvente deg å betale 816 kr per natt – en pris som er ca. 16 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Guatemala har de billigste hotellrommene?

Våre brukere synes som regel Guatemala by har de laveste prisene per natt i landet til kun 135 kr. Guatemala by tilbyr hotellrom til en gjennomsnittspris som er 84% lavere enn gjennomsnittet for byer i Guatemala.

Hotelltilbud Guatemala