Leiebiler i Guatemala

Leter du etter billige leiebiltilbud i Guatemala? Søk her!

Guatemala by, Guatemala
1. des. — 8. des.
Samme leveringssted
Guatemala by, Guatemala
to. 1.12.
12:00
to. 8.12.
12:00
Sjåførens alder:
0

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Guatemala

Nedenfor er de mest populære hotellene i Guatemala

Leiebiler i Guatemala

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Guatemala, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

For øyeblikket er det Guatemala Rent A Car som har flest utleiesteder i Guatemala. Med totalt 11 utleiesteder over hele landet, bør det ikke være noe problem å finne et av utleistedene deres på destinasjonen din. Guatemala by er den mest populære byen å besøke i Guatemala, og du kan enkelt leie bil hos Guatemala Rent A Car som har 7 utleiesteder rundt omkring i byen.

Hvis du leier bil i Guatemala, må du være oppmerksom på at du til enhver tid må kjøre på høyre side.

Kvaliteten på veinettet i Guatemala har en score på 3,6 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 86 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

Øvrige lovlige alkoholpromille (BAC) i Guatemala er −9,90‰. Det er uansett viktig å sjekke om det er lokale/regionale lover og regler da det kan differensiere. BAC i Guatemala kan også variere utifra alder, kjøreerfaring og om man kjører et kommersielt kjøretøy eller ikke. Husk at du også må være minst 16 år gammel for å kunne konsumere alkoholholdige drikkevarer, og det frarådes å operere et kjøretøy i alkoholpåvirket tilstand.

Den mest populære bilen å leie i Guatemala, er en Intermediate. 15 % av brukerne våre valgte denne biltypen for reisen sin til Guatemala. Hvis en Intermediate innfrir alle behovene dine under reisen, kan du forvente deg å måtte betale ca. 454 kr per dag. Husk at prisene kan variere avhengig av hvilken by du besøker samt hvilket leiebilselskap du velger.

Du kan i gjennomsnitt forvente deg å måtte betale 11,84 kr per liter for bensin i Guatemala. Husk at dette er den nasjonale gjennomsnittsprisen for forrige uke. Bensinpriser kan variere. Hvis du ennå ikke har bestemt deg for å leie bil i Guatemala, bør du vurdere Algerie. Bensinprisene her er blant de billigste i verden, og i forrige uke lå den på 3,32 kr per liter. Hong Kong er også en flott destinasjon, både å besøke og leie bil på, men husk at bensinprisene kan være dyrere her – ca. 29,60 kr per liter.


Leiebiler i populære byer i Guatemala

Sammenlign priser på leiebiler i de mest populære byene i Guatemala

Utforsk flere leiebiler i Mellom-Amerika

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Mellom-Amerika

Start planleggingen av reisen til Guatemala


Hvorfor bruke momondo?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Guatemala er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Guatemala, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Guatemala og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Guatemala.

Du kan filtrere søket på leiebiler med forbedrede rengjøringsrutiner i Guatemala på momondo.

momondo tilbyr et filter spesifikt for ubegrenset kjørelengde på leiebiler i Guatemala.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.