Hoteller i Bucuresti, Romania

Finn tilbud på 541 hoteller i Bucuresti, Romania

Bucuresti, Romania
25. nov. — 26. nov.2
lø. 26.11.
on. 30.11.

De beste hotellene i Bucuresti

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Bucuresti
Pris
kr341
kr1295
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Bucuresti

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Bucuresti

Pris

369 kr–938 kr

BILLIGSTE BYDEL I BUCURESTIMilitari42 % billigereHoteller i Militari er de billigste i Bucuresti med en gjennomsnittspris på kun 369 kr per natt
DYRESTE BYDEL I BUCURESTICartierul Francez32 % dyrereCartierul Francez har de dyreste hotellene i Bucuresti med rom med en gjennomsnittspris på 938 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I BUCURESTICentrul Vechi85 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Centrul Vechi enn noen andre land i Bucuresti

Ting å gjøre i Bucuresti


Hoteller i populære bydeler i Bucuresti

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Bucuresti, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Bucuresti

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Bucuresti
Lavsesongseptemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
83 %forventet prisnedgang
39 %forventet prisøkning

Pris

149 kr–1 420 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
863 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
497 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Bucuresti på er: 4-5 stjerne, 71 dag før.

1-2 stjerne

271 kr–311 kr

3 stjerne

441 kr–542 kr

4-5 stjerne

823 kr–923 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Bucuresti

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Bucuresti

Laveste hotellpris

331 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

3961

Gjennomsnitt antall netter på opphold

10 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Bucuresti funnet siste 7 dager er 331 kr/natten. Denne prisen fås hos Decebal Residence Apartments.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos JW Marriott Bucharest Grand Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Bucuresti(8,9/10 rating - basert på 2 605 anmeldelser).
Det er er 3 961 hoteller i Bucuresti i nærheten av Bucuresti Henri Coandă internasjonale lufthavn. Airport Apartment med kortest avstand på 1,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 10 dager når e bor på i Bucuresti. Gjennomsnittprisen for 10 dager i Bucuresti siste uken er 7 425 kr.

Bucuresti reisetips

Det er generelt svært rimelig for overnatting i Bucuresti. Her finner du hostel helt ned til ca. 130 NOK per natt, og hoteller fra omkring 250 NOK per natt. De mest eksklusive hotellene og leilighetene koster omtrent 1500 NOK per natt.

Vintrene i Bucuresti er som regel svært kalde, selv om det vanligvis er mindre snø her sammenlignet med resten av landet. Somrene er varmere enn noe annet sted i Romania. Hvis du ikke trives med ekstreme temperaturer, er våren og høsten de beste tidspunktene å besøke Bucuresti.

Romania er en ideell destinasjon å besøke for deg som reiser på budsjett. Det er er enkelt å finne et billig hotell i Bucuresti, og du kan bruke den delte transporttjenesten BlaBlaCar for å komme deg rundt til andre byer med verifiserte og trygge sjåfører. Mat i Bucuresti er generelt billig, men du kan også lage din egen mat hjemme og ta med deg ut for å spise. Her finner du rimelige matvarebutikker som Profi, Lidl og Penny Market hvor du kan kjøpe ingrediensene du trenger.

I Romania er det er samme strømuttak som i Norge, så du trenger ikke å ta med deg adapter til Bucuresti.

Det er ikke et krav å tipse på restauranter og til taxisjåfører, men det er heller ikke uvanlig.

Bucuresti, som Romania, er generelt en trygg destinasjon å reise til. Imidlertid bør du passe på pass, penger og andre verdisaker, da tyverier kan forekomme. Løshunder er som regel harmløse, men det er best å ikke prøve å klappe dem.


Hvor mye koster et hotell i Bucuresti per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Bucuresti med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 251 kr

Gjennomsnittlig 294 kr

Dyrest 339 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Bucuresti

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Bucuresti

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Bucuresti

Disse hotellene i Bucuresti har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Bucuresti

Når du skal finne et hotell i Bucuresti, må du først undersøke hvilket nabolag du vil bo i. Mange mener at det beste området er gamlebyen og universitetsplassen. Med et hotell i Bucurestis hjerte av byen, har du gåavstand til de fleste severdighetene, og kan rusle i de koselige, gamle gatene som er fulle av restauranter, barer og butikker. Hotellene i dette området er vanligvis gamle, små hus med boutique-stil, og noen backpacker-herberger. Dette er derfor det ideelle distriktet for deg som reiser på budsjett. Dersom du ønsker å bo på større luksushoteller, kan området rundt Piata Unirii være et godt alternativ. Dette distriktet er hjem til det enorme Parlamentspalasset, og du finner mange eksklusive hoteller rundt palassbygningene. Alternativt kan du bo i området rundt Piata Romana og Boulevard Dacia, som huser noen av de mest elegante villaene fra 1800- og tidlig 1900-tallet. Dette er et populært boligområde for velstående rumenere, og du finner elegante hoteller og restauranter her, i tillegg til mange utenlandske ambassader og konsulater. Dette området er perfekt for dere som reiser på romantisk tur. Ta gjerne en kveldstur hånd i hånd og se alle de vakre boligene og beundre ambassadebygningene.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Bucuresti

Selv om store deler av Romania ble bombet under andre verdenskrig eller ødelagt under kommunismen, overlevde gamlebyen i Bucuresti på en mirakuløs måte, og er nå en karismatisk by full av barer, kafeer og restauranter. Et av de viktigste stedene du bør besøke mens du er i Bucuresti, er Parlamentspalasset. Uansett om du syns det er en vakker bygning, eller om syns den er ufattelig stygg (som de fleste gjør), er det utvilsomt en imponerende konstruksjon. Bygningen har blant annet 12 etasjer, 1100 rom og 4500 lysekroner. Det nasjonale landsbymuseet «Dimitrie Gusti» er også vel verdt et besøk, som inneholder arkitektur fra hele Romania. Her finner du omkring 300 boliger, kirker, verksteder, vindmøller og mer. Dersom du ønsker en pause fra støyen i sentrum, kan du dra til det fortryllende Mogoşoaia-palasset, som ligger omtrent 10 kilometer nordvest for sentrum. Palasset ble designet på 1600-tallet av herskeren av Wallachia-regionen, Constantin Brâncoveanu, og er en rød mursteinstruktur med vakre venetianske mosaikkgulv. Utforsk gjerne også området og skogen rundt for å få det fulle bildet av palassets storhet.


Informasjon om opphold i Bucuresti

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Bucuresti

Folk som besøker Bucuresti tilbringer typisk 10 netter der.

Prisen på et hotell i Bucuresti avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 836 kr per natt.

Hoteller i Bucuresti er vanligvis billigst i september. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 83 % i denne perioden.

mandag er dagen der du typisk finner den laveste prisen for hotellrommet ditt i Bucuresti. Den høyeste prisen bruker å være på torsdag.

Du må ut med ca. 996 kr for et luksushotellrom i Bucuresti. Dette er en økning på 161 kr % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Bucuresti, som vanligvis vil ha en prislapp på 836 kr per natt.

Hosteller (og hoteller med opptil 2 stjerner) i Bucuresti kan koste deg 790 kr per natt. Ved å bestille et hostell kan du spare 47 kr sammenlignet med gjennomsnittprisen på et hotell i Bucuresti.

De fleste bestiller hotell i Centrul Vechi, Berceni, Pajura og Militari når de skal reise til Bucuresti.

En gjennomsnittstemperatur på 4 °C og forventet nedbørsmengde på 40 mm gjør November til en flott måned å utforske området omkring Bucuresti.

Bucuresti by har ferieboliger tilgjengelig samt vandrehjem hvis du ønsker en annen type overnattingssted. For øyeblikket er 172 ferieboliger i byen. Vi anbefaler å bestille Decebal Residence Apartments for overnattingen din som er det mest populære valget for utleie iBucuresti. Søk etter tilbud på ferieboliger i Bucuresti.


momondos favoritthoteller i Bucuresti

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Bucuresti
Villa Boutique Lafayette

Villa Boutique Lafayette

Blvd. Ferdinand I No. 1, Bucharest, Romania

8,7
612 kr
International Bucharest City Centre Hotel

International Bucharest City Centre Hotel

Str. Cauzasi 27, District 3, Bucharest, Romania

8,7
672 kr
Hotel Ambasador

Hotel Ambasador

8 10 Magheru Blvd, Bucharest, Romania

8,0
612 kr
Hotel Duke Armeneasca

Hotel Duke Armeneasca

19, Armand Calinescu, Bucharest, Romania

8,4
451 kr
Hotel Sir Gara de Nord

Hotel Sir Gara de Nord

Blvd Dinicu Golescu No. 29, Bucharest, Romania

7,1
241 kr
Hotel Casa Capsa

Hotel Casa Capsa

36 Calea Victoriei, Bucharest, Romania

8,0
552 kr
Crowne Plaza Bucharest

Crowne Plaza Bucharest

1 Poligrafiei St., Sector 1, Bucharest, Romania

9,1
953 kr
Moxy Bucharest Old Town

Moxy Bucharest Old Town

18 Doamnei Street, Bucharest, Romania

9,0
612 kr
Concorde Old Bucharest Hotel

Concorde Old Bucharest Hotel

Splaiul Independentei 2d, District 3, Bucharest, Romania

9,0
732 kr
Capital Plaza Hotel

Capital Plaza Hotel

54, Bd Lancu De Hunedoara, Bucharest, Romania

8,5
622 kr
Marshal Garden Hotel

Marshal Garden Hotel

Calea Dorobanti No 50b, Sector 1, Bucharest, Romania

8,9
963 kr
Sarroglia Hotel

Sarroglia Hotel

59 Vasile Lascar Street, District 2, Bucharest, Romania

8,8
762 kr
Union Plaza Hotel

Union Plaza Hotel

Bulevardul Unirii 47, Bucharest, Romania

9,0
692 kr
Bucharest Center Villa

Bucharest Center Villa

Bucuresti, Romania

7,9
331 kr
Ambiance Hotel

Ambiance Hotel

Splaiul Independentei Nr. 303, Bucharest, Romania

8,7
502 kr
Hotel Parliament

Hotel Parliament

106 Izvor St, Bucharest, Romania

8,2
652 kr
City Hotel Bucharest

City Hotel Bucharest

Bd. Timisoara 46, Sector 6, Bucharest, Romania

7,3
301 kr
Central Hotel, Trademark Collection by Wyndham

Central Hotel, Trademark Collection by Wyndham

13 Brezoianu St., Sector 5, Bucharest, Romania

7,4
672 kr
Elizeu Hotel

Elizeu Hotel

11-13 Elizeu, 1ST District, Bucharest, Romania

6,8
381 kr
Holiday Inn Bucharest - Times

Holiday Inn Bucharest - Times

19 Bulevardul Decebal, Bucharest, Romania

9,2
923 kr

Bo i disse områdene i Bucuresti

Finn gode tilbud på hosteller i disse populære områdene i Bucuresti

Start planleggingen av reisen til Bucuresti


Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Bucuresti som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Du kan finne et flott sted å bo i Bucuresti ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.