De beste hotellene
byer
Innsikt
Vanlige spørsmål
Hoteller i Belize

Hoteller i Belize

Finn tilbud på 378 hoteller i Belize

Belize
26. Jul — 27. Jul2
Fri 26.7.
Sat 27.7.
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

De beste hotellene i Belize

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Belize
Pris
kr629
kr7651
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Hoteller i populære byer i Belize

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Belize, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

momondos favoritthoteller i Belize

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Belize

Nyttig informasjon om hoteller i Belize

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Belize

Laveste hotellpris

630 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Costa Nube

Hoteller i nærheten av flyplassen

127

Gjennomsnitt antall netter på opphold

7 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Belize funnet siste 7 dager er 630 kr/natten. Denne prisen fås hos The Red Hut Inn, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Costa Nube, det mest populære 5-stjerners hotellet i Belize.
Det er er 127 hoteller i Belize i nærheten av Belize City P.S.W. Goldson Intl. Cozy Lakeview Home near the Belize City med kortest avstand på 1,9 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 7 dager når e bor på i Belize. Gjennomsnittprisen for 7 dager i Belize siste uken er 7 920 kr.

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Belize

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Belize
LavsesongJanuarbilligste måned å overnatte
HøysesongDesemberdyreste tid å overnatte
65 %forventet prisnedgang
33 %forventet prisøkning

Pris

797 kr–3 361 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
797 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 634 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

De beste byene å bestille hotell i Belize

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Belize

Pris

543 kr–1 301 kr

BILLIGSTE BY I BELIZECorozal44 % billigereHoteller i Corozal er de billigste i Belize med en gjennomsnittspris på kun 543 kr per natt
DYRESTE BY I BELIZEPlacencia26 % dyrerePlacencia har de dyreste hotellene i Belize med rom med en gjennomsnittspris på 1 301 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BELIZECayo Caulker45 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Cayo Caulker enn noen annen by i Belize

Informasjon om opphold i Belize

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Belize

Hvilke byer i Belize er det best å bo i?

Belize, på østkysten av Mellom-Amerika, er et av de beste stedene å besøke hvis du vil på ferie. Strendene og rolige hoteller i Belize gjør det til et ideelt sted for avslapning. Det er flere byer i Belize som du kan bo i under besøket, avhengig av hva du leter etter. Disse byene inkluderer Belmopan, som er hovedstaden, San Ignacio, og Orange Walk. Offentlige busser er den vanligste transportmåten i Belize. Det lave befolkningstallet gjør det enkelt å sykle eller gå til ulike destinasjoner under besøket. For å lettere komme deg rundt, kan du leie en bil og kjøre rundt på egen hånd. Ved å bo på hoteller som Cocoa Beach Resort får du muligheten til å nyte en ferie ved kysten.

Hva er de beste tingene å gjøre i Belize?

Det finnes en rekke attraksjoner og steder å besøke for både innendørs- og utendørsentusiaster. Ambergris Caye & Hol Chan Marine Reserve er et av de mest populære stedene i Belize. Reservatet, som ligger i San Pedro, har en bred samling av sjeldne marine arter. I reservatet kan du nyte andre aktiviteter som snorkling og dykking. En liten avgift belastes besøkende i reservatet, og ekstra kostnader kan gjelde for bestemte aktiviteter. En annen attraksjon er Lighthouse Reef Atoll og Blue Hole. Dette anerkjente kulturområdet og naturmonumentet er blant de få av verdens underverk. Omgitt av sandstrender og kokospalmer, byr det turkise synkehullet på et spektakulært syn. Belize City har en samling teatre og kunstgallerier som besøkende kan nyte. De som elsker utendørsaktiviteter kan nyte et besøk til vannparker langs strendene. Flere hoteller i Belize er beleilig plassert i nærheten av severdigheter for å gjøre besøkendes opphold komfortable. Hotell som Sandbar Beachfront Hotel and Restaurant har god beliggenhet for å tillate enkle turer til attraksjoner langs kysten.

Hvilke byer i Belize har de beste utestedene?

Et besøk til Belize ville være ufullstendig uten å oppleve landets natteliv. Det er et bredt spekter av aktiviteter som skjer på kveldstid i Belize som kan interessere deg avhengig av hvilken by du besøker. I Belize opererer flere restauranter og underholdningssentre hele natten. Dette innebærer at du enten kan spise eller feste med venner og familie hvis du ønsker det. Caye Caulker Island er et av de beste reisemålene for de som elsker kveldsunderholdning. Denne øya har forskjellige restauranter og underholdningsledd for lokalbefolkningen og besøkende. Mens du er på øya, kan du oppleve et utvalg av lokalt tilberedte måltider og drikke. Live musikk-forestillinger og skuespill er også tilgjengelig på denne øya på kveldstid. Du kan få en smak på fester som varer hele natten på stranden i Placencia Village. Dette fiskeværet tilbyr noen av de beste sjømatalternativene i Belize. Noen av de billige hotellene i Belize funnet i nærheten av utelivsområder inkluderer Caye Caulker Guest House.

Hvilke byer i Belize har mest historie og kunst?

Hvis du liker historie eller kunst, er det flere steder du bør sjekke ut mens du er i Belize. Et av disse inkluderer Altun Ha arkeologiske område. Disse ruinene var en gang et viktig handelssenter og kultursenter i Belize. Et besøk på stedet gir deg en mulighet til å lære om historien og kulturen til folket i Belize. Et annet viktig sted å besøke er Caracol Natural Monument Reservation. Dette stedet ligger på Vaca-platået, og strekker seg dypt inn i Chiquibul nasjonalpark ved den guatemalanske grensen. Foreløpig fungerer monumentet som et hjem for dyreliv med forskjellige fuglearter og brølaper som lever der. Hoteller som Mystic River Resort er beleilig plassert for å gi enkel tilgang til de historiske stedene. De historiske stedene har gratis inngang, men besøkende kan pådra seg utgifter for reiseguider. Prisene går opp om sommeren da stedene er populære på denne tiden.

Når er det billigst å besøke Belize?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Belize er august. I gjennomsnitt koster det kun 2 073 kr per natt i august. Den dyreste måneden for overnattinger i Belize er mars.

Hvor i Belize velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Belize City oftere enn noen annen by når de reiser til Belize.

Hvilken by i Belize har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Belize, kommer det ikke som noen overraskelse at San Pedro Town har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 730 kr per natt – 41 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Belize har de billigste hotellrommene?

Placencia tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Belize, med en prislapp på kun 161 kr – en pris som er 40 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Belize.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Belize fra hoteller?

Antall tilbydere fraBelize hoteller er 2 276 fra og med juli 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Belize fra hoteller sist?

Priser for Belize fra hoteller oppdateres daglig.


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Belize gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Belize som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Belize?

Når alle alternativene for overnatting i Belize er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? varsel for å tracke priser.

En enklere måte å administrere reisen til Belize på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reise med venner eller familie. Reiser er helt gratis — og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Fri 26.7.
Sat 27.7.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post

Finn bedre resultater for ditt opphold i Belize