Hotelltilbud Belize

Hoteller i Belize

Finn de beste tilbudene på 2 162 hotels i Belize

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Belize

Leter du etter en by å besøke i Belize? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
902 kr - 1 414 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I BELIZE Cayo Caulker 25 % billigere Hoteller i Cayo Caulker er de billigste i Belize med en gjennomsnittspris på kun 901 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I BELIZE San Pedro Town 17 % dyrere San Pedro Town har de dyreste hotellene i Belize med rom som har en gjennomsnittspris på 1 413 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I BELIZE Cayo Caulker 20 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Cayo Caulker enn noen annen by i Belize

Populære byer i Belize

Bestill et av de beste tilbudene Belize som tilbys på disse populære stedene

Belize reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Belize

Når er det billigst å besøke Belize?

Den billigste måneden for hotellovernattinger i Belize er september. I gjennomsnitt koster det kun 657 kr per natt i september. Den dyreste måneden for overnattinger i Belize er april.

Hvor i Belize velger de fleste å overnatte?

Brukerne våre har en tendens til å besøke Cayo Caulker oftere enn noen annen by når de reiser til Belize.

Hvilken by i Belize har de dyreste hotellrommene?

Som en populær turistdestinasjon i Belize, kommer det ikke som noen overraskelse at San Pedro Town har de dyreste hotellrommene med en pris på 1 413 kr per natt – 17 % høyere enn landets gjennomsnittspris for et hotellrom.

Hvilken by i Belize har de billigste hotellrommene?

Cayo Caulker tilbyr for øyeblikket de laveste prisene per natt sammenlignet med andre byer i Belize, med en prislapp på kun 381 kr – en pris som er 76 % lavere enn gjennomsnittsprisen per natt i Belize.


Oppdag disse regionene i Belize

Finn det perfekte området i Belize for den neste reisen din
Hotelltilbud Belize