Finn billige fly til Belize City

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
on. 17.8.
on. 24.8.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

De billigste flyvningene til flyplassene i Belize City

Finn de billigste flyvnignene til disse flyplassene i Belize City fra din nærmeste by eller flyplass
Oslo Gardermoen flyplass
Belize City P.S.W. Goldson Intl flyplass

DEN BILLIGSTE RUTEN FRA Oslo TIL Belize City

Oslo Gardermoen flyplass (OSL) til Belize City (BZ1)

Vanligvis er flyvninger til Belize City fra Oslo billigere når du flyr fra Oslo Gardermoen til Belize City, som i gjennomsnitt koster 9 922 kr

DEN BILLIGSTE MÅNEDEN Å FLY TIL BELIZE CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSmars10 % billigereÅ fly fra Oslo Gardermoen flyplass til Belize City koster i gjennomsnitt kun 8 141 kr i mars
DEN DYRESTE MÅNEDEN Å FLY TIL BELIZE CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSNovember27 % dyrereDet koster ca. 11 556 kr for flyvninger til Belize City fra Oslo Gardermoen flyplass i November
DEN MEST POPULÆRE MÅNEDEN Å FLY TIL BELIZE CITY FRA OSLO GARDERMOEN FLYPLASSDesember600 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søkte etter fly til Belize City fra Oslo Gardermoen flyplass i Desember enn noen annen måned

Når er det beste tidspunktet for å fly til Belize City?

Flyreiser til Belize City fra Norge, det være seg fra Oslo lufthavn Gardermoen eller andre flyplasser som Bergen eller Kristiansand, er alle heller lange med gjerne to eller tre mellomlandinger, og den fulle tiden tar fort over et døgn til sammen. På tross av dette finner du gode Belize City flytilbud fra Norge, og flybilletter til en rekke ulike priser.

Dessverre er det per i dag ingen direkteflygning til Belize City lufthavn fra Norge, verken fra Oslo eller Bergen. Samtlige flyreiser til Belize City går via flere mellomlandinger. Som regel går disse da fra Gardermoen lufthavn utenfor Oslo og til for eksempel Frankfurt. Derfra kan turen ta deg videre til en mellomlanding ved George Bush Intercontinental Airport i Houston, og deretter det siste strekket til Belize City, Philip S.W. Goldson International Airport. De ulike lufthavnene kan variere alt etter hvem du reiser med, men typisk finner du ruter med overfart til USA, og deretter videre derfra ned til denne perlen i Karibia. Ettersom reisen er lang er det også godt å vite at de aller fleste mellomlandingene foregår på større flyplasser, som ofte har gode tilbud når det kommer til alt av serveringssteder og også overnatting.

Den billigste måneden å fly til Belize City fra Norge på, er mars. Billettpriser, som vanligvis ligger på ca. 8 141 kr, er ofte lavere på denne tiden av året fordi det er lavsesong. Januar er også et godt alternativ når du skal reise til Belize City med flybillettpriser som ligger på i gjennomsnitt 8 550 kr fra Norge.

De som skal fly til Belize City kan potensielt finne bedre priser for Belize City P.S.W. Goldson Intl flyplass (13 km fra sentrum i Belize City), Caye Caulker flyplass (31 km fra sentrum i Belize City), San Pedro Town flyplass (52 km fra sentrum i Belize City), Dangriga flyplass (58 km fra sentrum i Belize City), eller Belmopan flyplass (66 km fra sentrum i Belize City), avhengig av måned og avreiseflyplass.

Du kan finne tilbud for Caye Caulker flyplass for i gjennomsnitt 1 347 kr per person, men denne prisen kan endre seg avhengig av avreiseflyplass. Hvis du ønsker å spare penger, kan du prøve momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.Hvilke flyselskaper flyr til Belize City?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Belize City

Hvilke flyselskaper flyr til Belize City?

Basert på våre data, er det mest populære airlines that fly to Belize City from Norge are United Airlines, Delta, KLM and American Airlines. Det kan også være andre flyselskaper å velge blant, avhengig av hvor i Norge du reiser fra


Flyplasser nære Belize City

Under finner du alle flyplassene i Belize City sammen med avstanden til sentrum

Slik kommer du deg til sentrum av Belize City fra flyplassen

Det er flere metoder du kan benytte deg av for å komme deg inn til selve Belize City fra flyplassen. Du kan for eksempel leie en bil, eller kontakte en rekke ulike selskaper for reisen inn. Det går også shuttle bus til Belize City, eller andre destinasjoner, og kanskje mer spennende er muligheten for ferge, for den som ønsker det – noe som også kan være en artig start på turen. Et godt tips er å kontakte hotellet ditt og høre med dem hva som er den enkleste metoden for å komme seg frem. Det er ofte mulig å ha bestilt transport fra lufthavnen og til ditt hotell på forhånd.


Visumkrav for Belize City

Ved ankomst på Belize City lufthavn bør du ha passet klart. Visum er også påkrevd, men dette kan søkes om ved ankomst. Passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreise, og med dette så kan du også ved ankomst få et 30-dagers turistvisum. Mot betaling kan dette forlenges. Prosessen er kjapp og enkel, bare vær sikker på at passet da som nevnt har et halvt års gyldighet etter reisen.


Start planleggingen av reisen til Belize City


De beste tingene å se og gjøre i Belize City

Vakker fauna, nydelige havområder å utforske, og for den eventyrlystne med dykkersertifikat finner du Belie Barrier Reef, rett utenfor Belize City. For deg som liker deg på land er også destinasjonen kjent for flere hundre fuglearter, og tusenvis av huler å utforske. I Belize City finner du også Belize museum, Baron Bliss Lighthouse og andre landemerker og kulturinstallasjoner som lar deg lære mer om byen og landet. Belize City er den kulturelle, sosiale og økonomiske tungvekteren i landet, og byen kan lett være et flott utgangspunkt for å oppdage hele nasjonen Belize. Selve byen Belize City var også den britiske kolonihovedstaden, og har en særegen plassering over Halouver-elvens delta. Dette har skapt tallrike kanaler å krysse mens du tar innover deg de mange vakre parkene, kolonitidens bygninger, og kanskje også utnytter de mange shoppingmulighetene. Nærmere to tredjedeler av landets befolkning bor i byen, og dermed skal det lett gjøres å finne alt av aktiviteter. Du finner også en dyrepark, og en mengde ulike restauranter hvis du vil prøve deg på lokal mat og spesialiteter.


Finn fly til andre byer i Belize

Belize City har mange spennende byer, hva med en weekendtur til en av disse?

Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Alle flysøk til Belize City på momondo kan filtreres for å vise de som tilbyr fleksible bestillingsregler.

momondo tilbyr nyttige filtre som hjelper deg med å finne den rette flyreisen. Velg spesifikke flytider, flyplasser eller til og med hvilken betalingsmåte du foretrekker. Vi har mange alternativer for å hjelpe deg med å bestille den ideelle flyreisen til Belize City.

Selvfølgelig. momondo sporer prisen på Belize City flyreiser. Alt du trenger er en gyldig e-postadresse, så ordner vi resten; det er så raskt og enkelt.


Andre kabinklasser for flyvninger til Belize City

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Belize City

Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.