Kjøretøysammenligning
Vurderinger
Steder
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass

Los Angeles, CA, USA - Los Angeles Intl (LAX)
29. Feb — 7. Mar
Los Angeles, CA, USA - Los Angeles Intl (LAX)
Thu 29.2.
12:00
Thu 7.3.
12:00
Sjåførens alder:
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Thrifty leiebil tilbud på Los Angeles Intl flyplass

Finn din perfekte leiebil på momondo

Liten cars

367 kr - 827 kr

Alle biltyper

399 kr - 766 kr

Det beste tidspunktet for å leie en bil av liten car typen fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass er i oktober da prisene er 367 kr per dag i gjennomsnitt. 367 kr per dag er 32 % lavere enn den 543 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Thrifty liten car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens oktober kan være den billigste måneden å leie en liten carbil fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass, er Desember den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i Desember på liten car leiebiler fra Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av mellomstor car typen fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass er i November da prisene er 441 kr per dag i gjennomsnitt. 441 kr per dag er 25 % lavere enn den 587 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Thrifty mellomstor car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens November kan være den billigste måneden å leie en mellomstor carbil fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass, er august den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i august på mellomstor car leiebiler fra Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av stor car typen fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass er i November da prisene er 443 kr per dag i gjennomsnitt. 443 kr per dag er 37 % lavere enn den 705 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Thrifty stor car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens November kan være den billigste måneden å leie en stor carbil fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass, er Desember den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i Desember på stor car leiebiler fra Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av SUV typen fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass er i November da prisene er 357 kr per dag i gjennomsnitt. 357 kr per dag er 38 % lavere enn den 577 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Thrifty SUV utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens November kan være den billigste måneden å leie en SUVbil fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass, er april den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i april på SUV leiebiler fra Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av kabriolet typen fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass er i mai da prisene er 529 kr per dag i gjennomsnitt. 529 kr per dag er 35 % lavere enn den 812 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Thrifty kabriolet utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens mai kan være den billigste måneden å leie en kabrioletbil fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass, er juli den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i juli på kabriolet leiebiler fra Thrifty, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Thrifty vurderinger

5,7
OKBasert på 295 bekreftede gjestevurderinger
6,1Valuta for pengene
5,4Henting/levering
6,5Komfort
6,6Renhet


Lei bil fra andre leiebilselskaper på Los Angeles Intl flyplass

Finner du ikke det du ser etter fra Thrifty? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Los Angeles Intl flyplass

Leiebiler fra Thrifty i nærheten av Los Angeles Intl flyplass

Nedenfor finner du informasjon for hvert Thrifty leiebilsted i nærheten av Los Angeles Intl flyplass, inkludert adresse og telefonnummer
Vis Thrifty utleiesteder i nærheten av Los Angeles Intl flyplass

Vanlige spørsmål om leiebiler fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass

Hvor mye koster det å leie en bil fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass?

I gjennomsnitt koster en leiebil fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass 526 kr per dag. Det kan imidlertid hende at du finner leiebiltilbud for så lite som 362 kr per dag, som utgjør en forskjell på 57 % fra den høyeste prisen per dag på 838 kr.

Hva er den mest populære leiebiltypen fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass?

SUV eller lignende biler er den mest populære biltypen å leie fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass, med 22 % av brukerne våre som velger denne typen fremfor andre alternativer. Å leie SUV biler fra Thrifty på Los Angeles Intl flyplass koster i gjennomsnitt 561 kr/dag. Husk at prisene kan variere basert på når du besøker området og bilen som du velger.

Hvor kan jeg finne Thrifty leiebiler på Los Angeles Intl flyplass?

Hvis du flyr til Los Angeles Intl flyplass, er det nærmeste Thrifty-bilutleiestedet 9000 Airport Boulevard, og de kan nås på +1 310 258 3000.

Tilbyr Thrifty skyttel- eller hentetjenester på flyplassen fra Los Angeles Intl flyplass (LAX)?

Ja, Thrifty tilbyr hentetjenester fra Los Angeles Intl flyplass (LAX).


En enklere måte å administrere reisen til Los Angeles på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Los Angeles Intl flyplass

Andre selskaper som tilbyr bilutleie på Los Angeles Intl flyplass


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Los Angeles Intl flyplass
Thu 29.2.
12:00
Thu 7.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post