Kjøretøysammenligning
Vurderinger
Steder
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass

Los Angeles, CA, USA - Los Angeles Intl (LAX)
29. Feb — 7. Mrz
Los Angeles, CA, USA - Los Angeles Intl (LAX)
Do 29.2.
12:00
Do 7.3.
12:00
Sjåførens alder:
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Sixt leiebil tilbud på Los Angeles Intl flyplass

Finn din perfekte leiebil på momondo

Liten cars

299 kr - 754 kr

Alle biltyper

470 kr - 1 146 kr

Det beste tidspunktet for å leie en bil av liten car typen fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass er i November da prisene er 299 kr per dag i gjennomsnitt. 299 kr per dag er 44 % lavere enn den 538 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Sixt liten car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens November kan være den billigste måneden å leie en liten carbil fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass, er mai den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i mai på liten car leiebiler fra Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av mellomstor car typen fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass er i oktober da prisene er 480 kr per dag i gjennomsnitt. 480 kr per dag er 29 % lavere enn den 679 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Sixt mellomstor car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens oktober kan være den billigste måneden å leie en mellomstor carbil fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass, er Januar den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i Januar på mellomstor car leiebiler fra Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av stor car typen fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass er i juni da prisene er 441 kr per dag i gjennomsnitt. 441 kr per dag er 52 % lavere enn den 909 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Sixt stor car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens juni kan være den billigste måneden å leie en stor carbil fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass, er mars den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i mars på stor car leiebiler fra Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av SUV typen fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass er i oktober da prisene er 449 kr per dag i gjennomsnitt. 449 kr per dag er 39 % lavere enn den 733 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Sixt SUV utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens oktober kan være den billigste måneden å leie en SUVbil fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass, er mars den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i mars på SUV leiebiler fra Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av luksus car typen fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass er i september da prisene er 520 kr per dag i gjennomsnitt. 520 kr per dag er 36 % lavere enn den 810 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Sixt luksus car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens september kan være den billigste måneden å leie en luksus carbil fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass, er Januar den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i Januar på luksus car leiebiler fra Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av kabriolet typen fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass er i November da prisene er 487 kr per dag i gjennomsnitt. 487 kr per dag er 32 % lavere enn den 714 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Sixt kabriolet utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens November kan være den billigste måneden å leie en kabrioletbil fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass, er juli den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i juli på kabriolet leiebiler fra Sixt, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Sixt vurderinger

7,7
BraBasert på 253 bekreftede gjestevurderinger
8,1Komfort
7,6Henting/levering
7,4Valuta for pengene
8,1Renhet


Lei bil fra andre leiebilselskaper på Los Angeles Intl flyplass

Finner du ikke det du ser etter fra Sixt? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Los Angeles Intl flyplass

Leiebiler fra Sixt i nærheten av Los Angeles Intl flyplass

Nedenfor finner du informasjon for hvert Sixt leiebilsted i nærheten av Los Angeles Intl flyplass, inkludert adresse og telefonnummer
Vis Sixt utleiesteder i nærheten av Los Angeles Intl flyplass

Vanlige spørsmål om leiebiler fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass

Hvor mye koster det å leie en bil fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass?

I gjennomsnitt koster en leiebil fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass 496 kr per dag. Det kan imidlertid hende at du finner leiebiltilbud for så lite som 452 kr per dag, som utgjør en forskjell på 77 % fra den høyeste prisen per dag på 1 918 kr.

Hva er den mest populære leiebiltypen fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass?

SUV eller lignende biler er den mest populære biltypen å leie fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass, med 33 % av brukerne våre som velger denne typen fremfor andre alternativer. Å leie SUV biler fra Sixt på Los Angeles Intl flyplass koster i gjennomsnitt 697 kr/dag. Husk at prisene kan variere basert på når du besøker området og bilen som du velger.

Hvor kan jeg finne Sixt leiebiler på Los Angeles Intl flyplass?

Hvis du flyr til Los Angeles Intl flyplass, er det nærmeste Sixt-bilutleiestedet 9000 Bellanca Ave, og de kan nås på +1 888 749 8227.

Tilbyr Sixt skyttel- eller hentetjenester på flyplassen fra Los Angeles Intl flyplass (LAX)?

Ja, Sixt tilbyr hentetjenester fra Los Angeles Intl flyplass (LAX).


En enklere måte å administrere reisen til Los Angeles på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Los Angeles Intl flyplass

Andre selskaper som tilbyr bilutleie på Los Angeles Intl flyplass


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Los Angeles Intl flyplass
Do 29.2.
12:00
Do 7.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post