Kjøretøysammenligning
Vurderinger
Steder
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass

Los Angeles, CA, USA - Los Angeles Intl (LAX)
29. 2月 — 7. 3月
Los Angeles, CA, USA - Los Angeles Intl (LAX)
木 29.2.
12:00
木 7.3.
12:00
Sjåførens alder:
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Dollar leiebil tilbud på Los Angeles Intl flyplass

Finn din perfekte leiebil på momondo

Liten cars

395 kr - 1 220 kr

Alle biltyper

474 kr - 895 kr

Det beste tidspunktet for å leie en bil av liten car typen fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass er i februar da prisene er 395 kr per dag i gjennomsnitt. 395 kr per dag er 29 % lavere enn den 553 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Dollar liten car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens februar kan være den billigste måneden å leie en liten carbil fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass, er april den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i april på liten car leiebiler fra Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av mellomstor car typen fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass er i Januar da prisene er 427 kr per dag i gjennomsnitt. 427 kr per dag er 24 % lavere enn den 566 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Dollar mellomstor car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens Januar kan være den billigste måneden å leie en mellomstor carbil fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass, er august den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i august på mellomstor car leiebiler fra Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av stor car typen fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass er i september da prisene er 526 kr per dag i gjennomsnitt. 526 kr per dag er 34 % lavere enn den 794 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Dollar stor car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens september kan være den billigste måneden å leie en stor carbil fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass, er juli den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i juli på stor car leiebiler fra Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av SUV typen fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass er i februar da prisene er 448 kr per dag i gjennomsnitt. 448 kr per dag er 28 % lavere enn den 620 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Dollar SUV utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens februar kan være den billigste måneden å leie en SUVbil fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass, er august den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i august på SUV leiebiler fra Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av kabriolet typen fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass er i Januar da prisene er 466 kr per dag i gjennomsnitt. 466 kr per dag er 34 % lavere enn den 711 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Dollar kabriolet utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens Januar kan være den billigste måneden å leie en kabrioletbil fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass, er september den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i september på kabriolet leiebiler fra Dollar, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Dollar vurderinger

5,1
OKBasert på 232 bekreftede gjestevurderinger
5,6Valuta for pengene
4,8Henting/levering
6,1Komfort
6,4Renhet

Sorter etter:
6,0 Ok
KAYAK
Ved henting påtrengte de dyrere forsikring og ekstra påfylling av drivstoff. Opplevdes veldig ubehagelig og som at jeg ikke hadde noe valg. Dette påførte en ekstra kostnad på nesten 4000NOK

Lei bil fra andre leiebilselskaper på Los Angeles Intl flyplass

Finner du ikke det du ser etter fra Dollar? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Los Angeles Intl flyplass

Leiebiler fra Dollar i nærheten av Los Angeles Intl flyplass

Nedenfor finner du informasjon for hvert Dollar leiebilsted i nærheten av Los Angeles Intl flyplass, inkludert adresse og telefonnummer
Vis Dollar utleiesteder i nærheten av Los Angeles Intl flyplass

Vanlige spørsmål om leiebiler fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass

Hvor mye koster det å leie en bil fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass?

I gjennomsnitt koster en leiebil fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass 677 kr per dag. Det kan imidlertid hende at du finner leiebiltilbud for så lite som 368 kr per dag, som utgjør en forskjell på 70 % fra den høyeste prisen per dag på 1 209 kr.

Hva er den mest populære leiebiltypen fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass?

SUV eller lignende biler er den mest populære biltypen å leie fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass, med 25 % av brukerne våre som velger denne typen fremfor andre alternativer. Å leie SUV biler fra Dollar på Los Angeles Intl flyplass koster i gjennomsnitt 664 kr/dag. Husk at prisene kan variere basert på når du besøker området og bilen som du velger.

Hvor kan jeg finne Dollar leiebiler på Los Angeles Intl flyplass?

Hvis du flyr til Los Angeles Intl flyplass, er det nærmeste Dollar-bilutleiestedet 5855 West Century Boulevard, og de kan nås på +1 310 212 6019.

Tilbyr Dollar skyttel- eller hentetjenester på flyplassen fra Los Angeles Intl flyplass (LAX)?

Ja, Dollar tilbyr hentetjenester fra Los Angeles Intl flyplass (LAX).


En enklere måte å administrere reisen til Los Angeles på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Los Angeles Intl flyplass

Andre selskaper som tilbyr bilutleie på Los Angeles Intl flyplass


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Los Angeles Intl flyplass
木 29.2.
12:00
木 7.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post