Kjøretøysammenligning
Vurderinger
Steder
Vanlige spørsmål

Leiebiler fra Budget på Los Angeles Intl flyplass

Finn og sammenlign gode tilbud på leiebiler fra Budget på Los Angeles Intl flyplass

Los Angeles, CA, USA - Los Angeles Intl (LAX)
29. Feb — 7. Mar
Los Angeles, CA, USA - Los Angeles Intl (LAX)
Thu 29.2.
12:00
Thu 7.3.
12:00
Sjåførens alder:
Kåret til vinneren av Europas beste reiseapp 2023

Budget leiebil tilbud på Los Angeles Intl flyplass

Finn din perfekte leiebil på momondo

Liten cars

269 kr - 859 kr

Alle biltyper

470 kr - 1 461 kr

Det beste tidspunktet for å leie en bil av liten car typen fra Budget på Los Angeles Intl flyplass er i oktober da prisene er 269 kr per dag i gjennomsnitt. 269 kr per dag er 47 % lavere enn den 504 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Budget liten car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens oktober kan være den billigste måneden å leie en liten carbil fra Budget på Los Angeles Intl flyplass, er juni den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i juni på liten car leiebiler fra Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av mellomstor car typen fra Budget på Los Angeles Intl flyplass er i November da prisene er 484 kr per dag i gjennomsnitt. 484 kr per dag er 32 % lavere enn den 712 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Budget mellomstor car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens November kan være den billigste måneden å leie en mellomstor carbil fra Budget på Los Angeles Intl flyplass, er april den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i april på mellomstor car leiebiler fra Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av stor car typen fra Budget på Los Angeles Intl flyplass er i september da prisene er 496 kr per dag i gjennomsnitt. 496 kr per dag er 35 % lavere enn den 768 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Budget stor car utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens september kan være den billigste måneden å leie en stor carbil fra Budget på Los Angeles Intl flyplass, er juni den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i juni på stor car leiebiler fra Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av SUV typen fra Budget på Los Angeles Intl flyplass er i februar da prisene er 403 kr per dag i gjennomsnitt. 403 kr per dag er 50 % lavere enn den 802 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Budget SUV utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens februar kan være den billigste måneden å leie en SUVbil fra Budget på Los Angeles Intl flyplass, er april den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i april på SUV leiebiler fra Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.

Det beste tidspunktet for å leie en bil av kabriolet typen fra Budget på Los Angeles Intl flyplass er i mars da prisene er 579 kr per dag i gjennomsnitt. 579 kr per dag er 27 % lavere enn den 792 kr gjennomsnittlige årlige prisen for en Budget kabriolet utleie på Los Angeles Intl flyplass. Mens mars kan være den billigste måneden å leie en kabrioletbil fra Budget på Los Angeles Intl flyplass, er juli den dyreste. Du kan imidlertid fortsatt finne gode tilbud i juli på kabriolet leiebiler fra Budget, avhengig av hvilken dag du bestiller på.


Budget vurderinger

5,7
OKBasert på 392 bekreftede gjestevurderinger
5,6Henting/levering
6,8Renhet
6,9Komfort
5,8Valuta for pengene


Lei bil fra andre leiebilselskaper på Los Angeles Intl flyplass

Finner du ikke det du ser etter fra Budget? Sammenlign tilbud på leiebiler fra andre populære leiebilselskaper i Los Angeles Intl flyplass

Leiebiler fra Budget i nærheten av Los Angeles Intl flyplass

Nedenfor finner du informasjon for hvert Budget leiebilsted i nærheten av Los Angeles Intl flyplass, inkludert adresse og telefonnummer
Vis Budget utleiesteder i nærheten av Los Angeles Intl flyplass

Vanlige spørsmål om leiebiler fra Budget på Los Angeles Intl flyplass

Hvor mye koster det å leie en bil fra Budget på Los Angeles Intl flyplass?

I gjennomsnitt koster en leiebil fra Budget på Los Angeles Intl flyplass 606 kr per dag. Det kan imidlertid hende at du finner leiebiltilbud for så lite som 330 kr per dag, som utgjør en forskjell på 68 % fra den høyeste prisen per dag på 1 039 kr.

Hva er den mest populære leiebiltypen fra Budget på Los Angeles Intl flyplass?

SUV eller lignende biler er den mest populære biltypen å leie fra Budget på Los Angeles Intl flyplass, med 34 % av brukerne våre som velger denne typen fremfor andre alternativer. Å leie SUV biler fra Budget på Los Angeles Intl flyplass koster i gjennomsnitt 579 kr/dag. Husk at prisene kan variere basert på når du besøker området og bilen som du velger.

Hvor kan jeg finne Budget leiebiler på Los Angeles Intl flyplass?

Hvis du flyr til Los Angeles Intl flyplass, er det nærmeste Budget-bilutleiestedet 9775 Airport Boulevard, og de kan nås på +1 310 642 4500.

Tilbyr Budget skyttel- eller hentetjenester på flyplassen fra Los Angeles Intl flyplass (LAX)?

Ja, Budget tilbyr hentetjenester fra Los Angeles Intl flyplass (LAX).


En enklere måte å administrere reisen til Los Angeles på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller leiebil med momondo
De beste tilbudene på leiebiler
De beste tilbudene på leiebiler
Se tilbud fra utleieselskaper fra 70.000+ forskjellige steder.
Transparente priser
Transparente priser
Se totalprisen på forhånd, så det ikke dukker opp noen overraskelser.
Bestill med fleksibilitet
Bestill med fleksibilitet
Finn leiebiler med gratis avbestilling og ekstra rengjøring
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Finn bedre resultater for ditt opphold i Los Angeles Intl flyplass

Andre selskaper som tilbyr bilutleie på Los Angeles Intl flyplass


Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Biler i Los Angeles Intl flyplass
Thu 29.2.
12:00
Thu 7.3.
12:00
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post