Leiebiler i Brasil

Leter du etter billige leiebiltilbud i Brasil? Søk her!

Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil
29. sep. — 6. okt.
Samme leveringssted
Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brasil
fr. 29.9.
12:00
fr. 6.10.
12:00
Sjåførens alder:

Tilbud fra leiebilselskaper på over 70 000 steder.

Leiebiler innsikt og trender i Brasil

Nyttig innsikt som hjelper deg å bestille den perfekte leiebilen Brasil

Hvilket leiebilselskap er billigst i Brasil?

FOCO bruker å ha de billigste tilbudene på leiebiler i Brasil. Brukere kan ofte finne priser helt nede i 167 kr/dag når de bestiller gjennom FOCO . Med FOCO er det stor sannsynlighet for at du finner tilbud på leiebiler til en lavere pris enn landets gjennomsnittlige pris på 356 kr/dag. Disse prisene kan variere, avhengig av biltypen du ønsker å leie samt byen du leier den i.

Hvilket leiebilselskap er det mest populære i Brasil?

Det mest populære leiebilselskapet i Brasil er Unidas. Dette leiebilselskapet har 2 vurderinger, med en gjennomsnittsscore fra kunder på 8,0 av 10. 38 % av momondo-brukere har nylig valgt Unidas når de skulle leie bil for oppeholdet sitt i Brasil.

Hvilket leiebilselskap i Brasil har flest utleiesteder?

Localiza har flere utleiesteder i Brasil enn noe annet leiebilselskap. Med 740 utleiesteder spredt rundt omkring i landet, er det stor sjanse for at du finner et av utleiestedene deres enten på ankomstlfyplassen, eller i byen. Hvis du ennå ikke har valgt hvilken by i Brasil du skal reise til, bør du vurdere Rio de Janeiro, som er den mest populære destinasjonen i landet. Her har Localiza 25 utleiesteder rundt omkring i området.

Hvilken type leiebil er mest populær i å leie i Brasil?

En Kompakt er den mest populære leiebilen for de som reiser til Brasil. Ifølge dataene våre foretrekker 42 % av brukerne våre en Kompakt fremfor alle andre biler. Dette kan skyldes aktivitene de har planlagt samt værforholdene i byen de skal være i. Hvis du skal leie en Kompakt i Brasil, kan du forvente deg å måtte betale i gjennomsnitt 395 kr per dag.

Leiebilinformasjon for Brasil

Har Brasil noen unike trafikklover?

I Brasil finnes det en rekke ulike fartsgrenser basert på veikvalitet, trafikkmengde og andre forhold, særlig i tettbygde strøk vil det være skiltet slik at sjåfører kan redusere farten. I Brasil kjører man på høyre side slik som i størstedelen av Europa og det er et stort fokus på å bruke setebelte samt unngå bruk av håndholdte enheter. Det er krav om at alle passasjerer i en leiebil bruker setebelter, da dette er noe trafikkpolitiet tar på alvor. Videre er det også viktig for alle som skal leie en bil å benytte seg av handfri teknologi slik som bluetooth for å unngå farlige situasjoner i trafikken.

Hva er lov- og dokumentasjonskravene for leie av bil i Brasil?

Ved bilutleie i Brasil er det lurt å fokusere på ulike ting. Det er strenge krav når det gjelder bruken av leiebiler i landet og flere krav som kan være aktuelle for reisende. Noe av det viktigste er at sjåfører har et gyldig førerkort som dekker hele tidsperioden for oppholdet samt den biltypen som det ønskes å leie. Med andre ord så er det viktig at sjåføren har et sertifikat som dekker både biltype og girtype for å kunne leie en bil. Mange av selskapene som driver med bilutleie tilbyr kun biler med manuelt gir slik at det kan være lurt å ha et førerkort som legger til rette for dette. Videre er det også krav til at sjåfører må ha hatt førerkortet i minst ett år før leie av bil er en mulighet. Det kan også være relevant å huske på at mange selskaper som driver med leiebiler i Brasil, ønsker at sjåføren skal ha fylt 21 år før leieavtalen finner sted og enkelte bilutleie selskaper foretrekker sjåfører over 25 år. For yngre sjåfører er det gjerne et prispåslag på grunn av behovet for utvidet forsikring, dette er noe som burde klargjøres med selskapet som tilbyr leiebiler før leieavtalen finner sted. Det kan være lurt med en sammenligning av leiebiler for å finne riktige leiebilpriser for deg.

Hvilke områder i Brasil har mest trafikk?

Ettersom Brasil dekker et enormt område er det også store interne forskjeller i mengden trafikk på veiene i landet. For bilister langs sørøstkysten er det mye trafikk og særlig hektisk kan det være rundt de store byene Rio de Janeiro og Sao Paulo som begge er kjent for store mengder trafikk og lange trafikkøer. Utenfor byene er det likevel roligere og man skal ikke langt ute på bygda før veiene blir merkbart mer stille. Rent generelt er det områdene i nord og nordvest som har minst biltrafikk og dette er områder som kan anbefales til alle som vil legge ut på ferie uten å bli sittende fast i trafikkø. Nordover fra hovedstaden Brasilia vil det jevnt over være svært lite trafikk og er det perfekte stedet for bilister som vil ta det rolig langs veien.

Hvilke er de beste naturskjønne veiene i Brasil?

Det finnes utallige vakre og spektakulære veier i Brasil enten du er på utkikk etter uberrørt jungel eller imponerende kystområder. Et godt startsted for alle som vil oppleve Brasil er den nordøstre delen av landet som er preget av lange sandstrender og tropisk vegetasjon. Herifra kan man kjøre sørover langs kysten og passere en rekke historiske og spennende byer med variert arkitektur og røffe landskap. Langs kysten vil man kunne se store skillelinjer i klimaet og følge med på det rike dyrelivet som er en viktig del av Brasil. Følger man kysten vil man til slutt komme ned til hektiske verdensbyer som Rio de Janeiro og Sau Paulo med all sin historie og spennende arkitektur.


Tilbud på Brasil bilutleie

Finn leiebil i Brasil som passer for deg

Liten Leiebiler

129 kr - 535 kr

Alle biltyper

184 kr - 843 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i Brasil er 259 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i Brasil er i juni. Prisen er 51 % lavere enn resten av året med bare 129 kr per dag. En Liten utleie er vanligvis 37 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brasil. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brasil kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i Brasil er 269 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i Brasil er i september. Prisen er 38 % lavere enn resten av året med bare 169 kr per dag. En Mellomstor utleie er vanligvis 35 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brasil. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brasil kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i Brasil er 392 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i Brasil er i juli. Prisen er 45 % lavere enn resten av året med bare 219 kr per dag. En Stor utleie er vanligvis 5 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brasil. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brasil kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i Brasil er 293 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i Brasil er i januar. Prisen er 6 % lavere enn resten av året med bare 314 kr per dag. En SUV utleie er vanligvis 29 % billigere enn gjennomsnittlig bilutleie i Brasil. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i Brasil kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i Brasil

Alle større selskaper som leier ut biler i Brasil

Localiza

740 utleiesteder

Hertz

539 utleiesteder

Unidas

522 utleiesteder

National

355 utleiesteder

Alamo

332 utleiesteder

Enterprise Rent-A-Car

298 utleiesteder

Firefly

227 utleiesteder

MOVIDA

168 utleiesteder

Finn populære attraksjoner i nærheten av der du skal hente leiebilen

Besøk disse attraksjonene som må ses i nærheten av populære leiebilsteder i Brasil

Attraksjoner i nærheten:

Copacabana Beach340,8 km

Attraksjoner i nærheten:

Copacabana Beach19,6 km

Attraksjoner i nærheten:

Copacabana Beach362,2 km

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i Brasil

Nedenfor er de mest populære hotellene i Brasil

Leiebiler i Brasil

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i Brasil, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Hvilken side av veien skal man kjøre på i Brasil?

Uansett om du leier eller eier en bil i Brasil, er det lovbefalt å kjøre på høyre. Husk at hvis du ikke er komfortabel med å kjøre på denne siden av veien, kan du alltid ringe etter en taxi eller annen transporttjeneste.

Hvor gode er veiene i Brasil?

Kvaliteten på veinettet i Brasil har en score på 2,8 (1 er lavest, 7 er høyest). Dette plasserer landet som nr. 120 i verden, av totalt 137 land. Det er stor forskjell mellom veiene i de ulike regionene, så du bør bruke disse scorene som en omtrentlig pekepinn eller referanse for sammenligning.

Hva er promillegrensen i Brasil?

Promillegrensen i bil i Brasil er 0,20‰. Regioner og byer i Brasil kan ha egne lokale lover og regler i tillegg til nasjonale lover, så sjekk dette før du leier bil. Husk at det er strengere straffer for de som drikker og kjører i alkoholpåvirket tilstand som er under aldersgrensen. I Brasil må du være minst 18 år gammel for å drikke.

Hva er prisen på bensin i Brasil?

I forrige uke lå bensinprisen på i gjennomsnitt 12,74 kr per liter i Brasil. Dette kan endre seg avhengig av hvilken by du besøker, tid på året og den økonomiske situasjonen i landet. Derimot er det Kuwait som for øyeblikket har de laveste bensinprisene i gjennomsnitt, med en prislapp på 3,67 kr per liter. Du bør vurdere å besøke Hong Kong, men du skal være obs på at bensinen er dyere her, med en gjennomsnittspris på 33,35 kr per liter.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Brasil fra biler sist?

Priser for Brasil fra biler oppdateres daglig.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Brasil fra biler?

Antall tilbydere fraBrasil biler er 4 349 fra og med september 2023.

Hvor gammel må du være for å leie bil i Brasil?

Blant forskjellige land, inkludert Brasil, varierer minimumsalderen for sjåfører. I en rekke EU-land må sjåførene være over 18 år. For å leie en bil i utlandet, må du vanligvis være minst 21 år, og hvis du er under 25 år, kan det påløpe et pristillegg for unge sjåfører. Det anbefales at du går gjennom retningslinjene til utleiefirmaet du vurderer før du bestiller.

Hvilken dokumenter eller ID trenger du for å leie en bil i Brasil?

For å leie en bil i Brasil må alle sjåfører ha et gyldig førerkort. Hvis sertifikatet er skrevet på et annet språk enn språket i leielandet, kan en internasjonal kjøretillatelse være nødvendig for å unngå risikoen for potensielle bøter. Hvis du leier en bil i utlandet, må du kanskje også fremlegge bevis på returreise og overnattingsinformasjon under oppholdet. Vi anbefaler at du bekrefter med det enkelte utleieselskapet du bestiller hos.


Utforsk flere leiebiler i Sør-Amerika

Sjekk ut tilbud på leiebiler i Sør-Amerika

Start planleggingen av reisen til Brasil


Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bruke momondo for å bestille leiebil i Brasil?

Å velge momondo for å søke etter leiebiler i Brasil er fornuftig fordi det er raskt og gratis. Vi finner alle leiebilpriser og retningslinjer, du velger ganske enkelt det som passer best for deg og din reise.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne det beste leiebiltilbudet i Brasil?

momondo gjør det enklere for deg å finne flotte leiebiler i Brasil, ved at du kan avgrense søket med en rekke filtreringsalternativer. Du kan begrense utvalget ditt ved å se på pris, biltype, lokasjon med mer.

Viser momondo leiebiler i Brasil med gratis avbestilling?

Gratis kansellering er en policy det kan filtreres på hos momondo for leiebilsøk i Brasil og alle andre steder. Tilgjengeligheten kan variere fra sted til sted.

Kan jeg leie bil med fair fuel policy i Brasil på momondo?

Absolutt! momondo tilbyr dette valget når du søker etter leiebiler i Brasil.

Finner jeg utleiebiler i Brasil som tilbyr forbedrede rengjøringsrutiner på momondo?

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert Brasil.

Kan jeg søke etter leiebiler i Brasil med ubegrenset kjørelengde på momondo?

Ja, alternativer for ubegrenset kjørelengde finnes på leiebiler i Brasil på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Brasil på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.