Hotell Beijing: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 6 428 hoteller i Beijing, Kina

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Beijing

Det er mange flotte hoteller i Beijing, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Beijing

Forbidden City
Tiananmen
Temple of Heaven

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Forbidden City?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Forbidden City, er 1 152 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Forbidden City er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Forbidden City er vanligvis 52 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Beijing som koster 545 kr.

Hoteller i nærheten av Forbidden City

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Tiananmen?

Hvis du planlegger å bo på noen av momondos anbefalte hoteller i området Beijing som ligger nærmest Tiananmen, kan du forvente deg å måtte betale 1 152 kr/natt. Denne prisen varierer avhengig av når på året man reiser. Vanligvis er en pris på 1 152 kr/natt et godt tilbud for momondo-brukere som bor i nærheten av Tiananmen. Hoteller i nærheten av Tiananmen er vanligvis 52 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Beijing som koster 545 kr.

Hoteller i nærheten av Tiananmen

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Temple of Heaven?

Hoteller i nærheten av Temple of Heaven er vanligvis 52 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Beijing som koster 545 kr.

Hoteller i nærheten av Temple of Heaven

Når bør du bestille hotell i Beijing

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Beijing
Lavsesong
februar
Høysesong
mai

billigste måned å overnatte

14 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

12 %

forventet prisøkning

Pris
879 kr - 1 139 kr
Dyreste ukedag
torsdag
Billigste ukedag
lørdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

1 148 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

1 059 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Beijing på er: 4-5 stjerne, 83 dag før.
1-2 stjerne
297 kr - 341 kr
3 stjerne
530 kr - 584 kr
4-5 stjerne
969 kr - 1 140 kr

Beijing reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Beijing

Hva koster det for hotell i Beijing?

Prisen svinger fra beskjedne 100 NOK til over 10 000 NOK for en natt. Alle og enhver bør kunne finne hotell i Beijing som matcher budsjettet. Det er til og med mulig å booke et flott familierom på et femstjerners hotell for ca. 700-900 NOK med frokost inkludert, gjerne med balkong på rommet. Det anbefales å sende forespørsel til hotellet i forkant for å høre om dyr er tillatt, samt mulighet for tidlig innsjekk.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Beijing?

Våren og høsten er en fin tid å reise til Beijing, ettersom temperaturene er svært behagelige. Du kan imidlertid gjøre et kupp på flybilletter og finne gode tilbud på billige hotell i Beijing om du reiser utenom høysesongen.

Kan man reise til Beijing på budsjett?

Det er billig å være på ferie i Beijing, takket være lave priser på restauranter og butikker. Flere av attraksjonene er gratis å besøke, for eksempel Tiananmen Square. Du kan spare ytterligere ved å bruke momondo for å bestille hotellrom som er på tilbud. Vi gir deg oversikt over hotell i Beijing som passer for ethvert budsjett, fra billigst mulig til overdådig luksus.

De beste transportmidlene i Beijing

Sykkel er en rask og artig måte å komme seg rundt i Beijing på, mens metroen er både et billig og raskt alternativ. Du kan kjøpe et reisekort for å slippe å styre med billetter hver gang, og kortet gir deg dessuten avslag på bussbilletter. Ekspresstoget bruker ca. 30 minutter fra sentrum til Beijing internasjonale lufthavn.

Må man ha med adapter til Beijing?

Ja, ettersom det brukes forskjellige støpsler i Kina.

Hvor mye bør man gi i tips i Beijing?

Det er ikke vanlig å tipse. Serviceavgift legges ofte til restaurantregningen, og du trenger ikke å gi noe utover dette.

Er det trygt å reise til Beijing?

Beijing er en trygg by for turister, men det kan forekomme lommetyveri og svindel rundt turistattraksjonene.

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Beijing

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Beijing

Det finnes et innholdsrikt og variert utvalg av ulike hotell i Beijing, og det er ikke alltid like lett å vite hvor du bør bo i den svære byen. Alle som ønsker å være i nærheten av store landemerker og attraksjoner som Tiananmen Square og Den forbudte by bør bestille et hotell i området Wangfujing. Wangfujing er dessuten ideell for foodies, takket være den fascinerende gaten Wangfujing Snack Street. Backpackere som er på jakt etter billig overnatting i Beijing bør vurdere i bo i Xinjiekou, rett i nærheten av de kunstige innsjøene i Shichahai.

Er du mer interessert i byens shopping- og uteliv? Da er Dongzhimen og Sanlitun bra områder for deg. Her kan du handle dagen lang i Santlitun, og slå deg løs på nattklubber når kvelden senker seg. Dersom du skal reise til Beijing med barn, anbefales det å bestille hotell i Xidan og Xisi, vest for Den forbudte by. Xidan er et livlig sted med mange restauranter og kjøpesentre, mens Xisi er roligere med koselige, romantiske kafeer, templer og gamle bygninger. Forretningsreisende finner mange gode konferansehotell i Chaoyang.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Beijing

Beijing er svært fremtidsrettet, samtidig som den har dype røtter i fortiden. Det finnes så mye kultur og historie her at det kan være vanskelig å vite hva du bør prioritere. Det anbefales å sette av en dag eller to for å se de mest populære, historiske attraksjonene. Høydepunktene inkluderer Den kinesiske mur. Seksjonen Mutianyu er enkel å nå fra Beijing, og du kan velge å reise ut på egenhånd eller booke en guidet omvisning.

Både Den forbudte by og Tiananmen Square ligger i hjertet av byen, og du kan fint oppleve begge disse severdighetene på en dag. Tvers over veien fra Den forbudte by finner du Jingshan Park, og dette er det perfekte stedet å slappe av etter timevis med sightseeing. Mange lokale kommer hit for å trene tai chi i solnedgangen, og du får en fantastisk utsikt fra bakketoppen.

Reiseinformasjon for Beijing

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Beijing?

  Gjennomsnittslengden for et opphold i Beijing er 6 netter.

 • Hvor mye koster et hotell i Beijing?

  I gjennomsnitt har rom en prislapp på omkring 1 217 kr per natt ved bestilling av hotell i Beijing. Dog varierer prisen du må betale for rommet betraktelig, avhengig av sesong, plassering og fasiliteter.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Beijing?

  I februar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i Beijing. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 36 %.

 • Hvilken dag er den billigste i Beijing?

  Prisene på hotellrom i Beijing vil være på sitt laveste på fredag, og på sitt høyeste på søndag.

 • Hvor mye koster et hostell i Beijing?

  Hosteller og hoteller i Beijing med 2 stjerner eller færre koster omkring 334 kr for en seng per person. Dette blir omkring 883 kr billigere enn prisen på et typisk hotell i Beijing.

 • Hvor i Beijing bør jeg bo?

  Xicheng, Dongcheng, Haidian-distriktet og Chaoyang-distriktet i Beijing er blant de mest populære områdene å bo i.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Beijing?

  Hvis du ønsker å bo på et hotell i Beijing i løpet av februar, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på 0 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 0 mm.