Hotell Kuala Lumpur: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 5 433 hoteller i Kuala Lumpur, Malaysia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Kuala Lumpur

Det er mange flotte hoteller i Kuala Lumpur, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Kuala Lumpur

Petronas Towers
National Monument
Kuala Lumpur Tower

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Petronas Towers?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Kuala Lumpur som ligger nærmest Petronas Towers. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Petronas Towers ligger på 519 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Petronas Towers er vanligvis 49 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Kuala Lumpur som koster 264 kr.

Hoteller i nærheten av Petronas Towers

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av National Monument?

Hoteller i nærheten av National Monument er vanligvis 49 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Kuala Lumpur som koster 264 kr.

Hoteller i nærheten av National Monument

Hva er gjennomsnittsprisen på et hotell i nærheten av Kuala Lumpur Tower?

Gjennomsnittsprisen på hoteller i nærheten av Kuala Lumpur Tower, er 519 kr per natt. Av disse hotellene anbefaler momondo-brukere de 12 følgende hotellene til de som ønsker å bo i området. Ettersom Kuala Lumpur Tower er mer populær på noen tider av året, kan prisene variere avhengig av når du planlegger å reise. Hoteller i nærheten av Kuala Lumpur Tower er vanligvis 49 % dyrere enn gjennomsnittshotellet i Kuala Lumpur som koster 264 kr.

Hoteller i nærheten av Kuala Lumpur Tower

Når bør du bestille hotell i Kuala Lumpur

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Kuala Lumpur
Lavsesong
august
Høysesong
juni

billigste måned å overnatte

27 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

20 %

forventet prisøkning

Pris
499 kr - 846 kr
Dyreste ukedag
fredag
Billigste ukedag
tirsdag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

519 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

501 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille på er
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Kuala Lumpur på er: 3 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
108 kr - 153 kr
3 stjerne
233 kr - 323 kr
4-5 stjerne
636 kr - 743 kr

Kuala Lumpur reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Kuala Lumpur

Hva koster det for hotell i Kuala Lumpur?

Hotell i Kuala Lumpur er generelt svært rimelig, med en gjennomsnittpris på omtrent 400 NOK for en natt. Imidlertid kan du også finne vandrerhjem og gjestehus helt ned i 80 NOK per natt.

Når er det beste tidspunktet for et hotellopphold i Kuala Lumpur?

Klimaet i Kuala Lumpur er relativt fuktig året rundt, og man bør være forberedt på at det kan regne når som helst. Det anbefales å besøke byen fra mai til juli og fra desember til februar.

Kan man reise til Kuala Lumpur på budsjett?

Du er enkelt å finne rimelig overnatting i Kuala Lumpur, og spesielt i områdene Chinatown og Bukit Bintang finner du mange vandrerhjem og gjestehus til svært lave priser. Det er også gode muligheter for å finne billig hotell i Kuala Lumpur sentrum. Videre er mat generelt rimelig her, spesielt dersom du unngår de verste turistområdene.

De beste transportmidlene i Kuala Lumpur

Det er mange ulike transportmidler du kan benytte deg av for å komme deg rundt i Kuala Lumpur. Både tog og buss er gode og komfortable alternativer som tar deg rundt til de fleste stedene i byen. Taxi er imidlertid sett på som den mest behagelige måten å reise på, og du kan også velge å leie egen bil for å utforske byen og nærområdene.

Må man ha med adapter til Kuala Lumpur?

Du må ha med adapter for å bruke elektrisk utstyr hjemmefra i Kuala Lumpur.

Hvor mye bør man gi i tips i Kuala Lumpur?

Det er vanlig å gi omtrent 10 % tips når du er fornøyd med servicen. Du kan også gjerne tipse stuepikene på hotellet, taxisjåfører og annet servicepersonale.

Er det trygt å reise til Kuala Lumpur?

Malaysia regnes generelt som er forholdsvis trygt land å reise til. Imidlertid kan du oppleve problemer i sammenheng med trafikk, kriminalitet og helse, og det anbefales derfor at du leser grundig gjennom sikkerhetsanbefalingene til ambassaden.

Hosteller og billige hoteller i Kuala Lumpur

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Kuala Lumpur

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Kuala Lumpur

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Kuala Lumpur

Før du velger hotell i Kuala Lumpur bør du undersøke hvilket område du ønsker å bo i. Byen er hjem til ulike nabolag tilpasset forskjellige typer reisende og budsjetter. I Chinatown finner du mange rimelige gjestehus og vandrerhjem rundt livlige markedsgater, og området er fullt av gode tilbud og er perfekt for backpackere. Venner som er på tur og ønsker å oppleve et livlig liv med et verdenskjent matmarked om kveldene, bør bo i Bukit Bintang, som er en populær handlegate i sentrum av byen. Dersom du reiser med barn, bør du vurdere å bo i KLCC. Dette området er perfekt for de som besøker byen for første gang, med flere moderne landemerker, familievennlige aktiviteter, restauranter og et bredt utvalg av ulike hoteller. Her kan du finne alt fra hoteller med familierom og dyr tillatt til større konferansehotell, ofte med mulighet for tidlig innsjekk. KLCC er også ideelt for par som ønsker å oppleve Kuala Lumpur, og det er mange hoteller som kan sørge for at dere får en romantisk ferie. Nyt frokost fra hotellrommets balkong med uslåelig utsikt over Petronas Towers og gå hånd i hånd for å oppleve denne fantastiske byen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Kuala Lumpur

Du har endelig ankommet Kuala Lumpur lufthavn etter en lang flyreise, og kan glede deg over å ha en rekke fantastiske opplevelser i vente i den malaysiske hovedstaden. Først og fremst bør du se de ikoniske Petronas Towers, som er verdens høyeste tvillingtårn, og KL Tower, som er verdens femte største struktur. Ta en spasertur gjennom Chinatown for å oppleve en ekte orientalsk kultur, og få gode tilbud på kinesiske urter og andre autentiske varer. Dra til Batu-grottene som strekker seg omtrent 100 meter over bakken inne i en kalksteinformasjon. Her finner du hinduistiske altere og statuer, og det avholdes ofte feiringer og ritualer i grottene. Videre bør du se Sultan Abdul Samad-bygningen, en av de første bygningene i Kuala Lumpur i maurisk stil. Ta med familien til temaparken Sunway Lagoon med utallige vannsklier, surfestrender og bølgebasseng, besøk akvariet Aquaria KLCC for å se over 150 ulike marine arter, og rusle i den vakre botaniske hagen Perdana Botanical Gardens.

Reiseinformasjon for Kuala Lumpur

 • Hvor mange dager tilbringer folk i Kuala Lumpur?

  De fleste foretrekker å tilbringe 5 netter når de besøker Kuala Lumpur.

 • Hvor mye koster et hotell i Kuala Lumpur?

  Hoteller i Kuala Lumpur har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 479 kr per natt.

 • Når lønner det seg å bestille hotell i Kuala Lumpur?

  Hoteller i Kuala Lumpur er vanligvis billigst i oktober. Du kan forvente deg en prisreduksjon på ca. 57 % i denne perioden.

 • Hvilken dag er den billigste i Kuala Lumpur?

  For øyeblikket er det lørdag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Kuala Lumpur, og onsdag som er den dyreste.

 • Hvor mye koster et hostell i Kuala Lumpur?

  Hosteller i Kuala Lumpur koster vanligvis en plass omkring 135 kr per natt for hver person. Denne prisen er hentet fra hosteller og hoteller med 2 eller færre stjerner. Hosteller er veldig lønnsomme, og er i gjennomsnitt 344 kr billigere enn gjennomsnittsprisen for et hotell i Kuala Lumpur.

 • Hvor i Kuala Lumpur bør jeg bo?

  Folk bestiller ofte hotell i Brickfields - Little India, Keramat, Sungai Besi og Chow Kit når de skal reise til Kuala Lumpur.

 • Hvilke severdigheter er populære i februar basert på været i Kuala Lumpur?

  Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Kuala Lumpur i løpet av februar, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 170 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i februar med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Kuala Lumpur vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.Personer interessert i Kuala Lumpur har også sjekket ut

Ikke bestemt deg for Kuala Lumpur? Søk gjennom de beste tilbudene på hoteller i disse destinasjonene