Hoteller i George Town

Hoteller i George Town, Malaysia

Finn tilbud på 460 hoteller i George Town, Malaysia

George Town, Malaysia
8. Mar — 9. Mar2
Sun 3.3.
Thu 7.3.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i George Town

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i George Town
Pris
kr106
kr1559
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i George Town


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i George Town

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i George Town
Lavsesongfebruarbilligste måned å overnatte
Høysesongaprildyreste tid å overnatte
51 %forventet prisnedgang
40 %forventet prisøkning

Pris

393 kr–1 321 kr

Billigste ukedagfredager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
284 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 271 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i George Town på er: 1-2 stjerne, 74 dag før. 3 stjerne, 25 dag før. 4-5 stjerne, 26 dag før.

1-2 stjerne

95 kr–1 166 kr

3 stjerne

212 kr–1 155 kr

4-5 stjerne

223 kr–1 049 kr


Nyttig informasjon om hoteller i George Town

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i George Town

Laveste hotellpris

106 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Evergreen Laurel Hotel Penang

Hoteller i nærheten av flyplassen

3641

Gjennomsnitt antall netter på opphold

12 dager
Den rimeligste prisen for et rom i George Town funnet siste 7 dager er 106 kr/natten. Denne prisen fås hos Clp 2.0 near sunway Sri Muniswarar Temple.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Evergreen Laurel Hotel Penang, det mest populære 5-stjerners hotellet i George Town(8,6/10 rating - basert på 1 907 anmeldelser).
Det er er 3 641 hoteller i George Town i nærheten av Penang internasjonale lufthavn. Budget House Near Penang Airport Bayan Lepas Penang med kortest avstand på 0,7 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 12 dager når e bor på i George Town. Gjennomsnittprisen for 12 dager i George Town siste uken er 7 776 kr.

George Town reisetips

Hvilke nabolag i George Town bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Hvis du vil være i en del av George Town som gir enkel tilgang til byens offentlige transport, er det noen nabolag som du kan vurdere å bo i, for eksempel Sunshine City. I dette området finner du flere forskjellige busslinjer, inkludert linje 302, 303 og 401. Det er mange forskjellige hoteller i George Town som er i denne regionen, som The Old Penang Hotel (Trang Road). Den nordlige delen av byen har også busser som du kan bruke, med linje 101, 102 og 103 som noen eksempler. Hvis du er interessert i å finne billige hoteller i George Town som ligger i dette området, kan du bestille et rom på The Havara Place. En enveisbillett koster deg noen få dollar.


Hvor mye koster et hotell i George Town per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i George Town med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 258 kr

Gjennomsnittlig 277 kr

Dyrest 292 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
3 stjerner
4 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i George Town

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i George Town
Finn hosteller i George Town

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i George Town

Disse hotellene i George Town har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i George Town

Hvilket nabolag i George Town bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Hvis du skal reise til George Town for arbeid, kan det være lurt å bo i Beach Street Central Business District, da dette er hvor du finner et flertall av byens banker og kontorer. Victoria Inn er et elegant alternativ som ligger i hjertet av dette nabolaget. Turister liker ofte å bo i Sunshine City, fordi det er så sentralt og huser ganske mange attraksjoner som ligger i gangavstand fra hverandre. Hvis du ønsker å være i nærheten av dette stedet, bør du vurdere å bo på Clans Kongsi George Town Hotel. Hvis du har vært her før, se på hoteller i den vestlige delen av byen, da det er rolig, men har mange severdigheter. The YMCA International Hostel er et rimelig sted å bo som ligger innen gangavstand fra Colonial Penang Museum. Hoteller langs vannkanten i den østlige delen av byen gir vakker utsikt, noe som gjør dem til et fint sted for en romantisk ferie. Skjem bort din partner ved å bestille et rom på stilige Wangs Hotel Gurney Drive.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i George Town

Hva er de mest populære attraksjonene i George Town?

Sørg for å besøke Kek Lok si-tempelet, et imponerende stykke arkitektur som dateres tilbake til det 19. århundre og kan bli funnet i den vestlige delen av byen. Mange hoteller ligger en kort kjøretur fra denne attraksjonen, som for eksempel The Lemon Inn. Lær mer om regionens historie ved å utforske Fort Cornwallis, et sted som tilbyr turer for besøkende og ligger i Sunshine City-området. Tilbring litt tid på kysten og dra til Gurney Drive, en strandpromenade som også ligger i nærheten av Sunshine City. Du kan finne billige hoteller i George Town som er nær begge disse stedene, som for eksempel budsjettvennlige T+ Hotel Macallum.

Hvilke nabolag i George Town har et stort utvalg av barer og restauranter?

For et variert utvalg av barer og restauranter, gå til den østlige delen av byen langs vannkanten. Her finner du mange alternativer, inkludert fransk, italiensk og asiatisk mat, samt koselige kaffebarer og livlige cocktailbarer. Evergreen Laurel Penang er et stilig valg med praktisk beliggenhet ved buss 103, 101 og 102. Den sørlige delen av George Town er også kjent for å ha mange restauranter, inkludert spisesteder som serverer sjømat og italiensk. Du kan bestille hoteller i George Town som befinner seg i dette området, og til fots fra et utvalg av lokale etablissementer, som 56 Residence, som ligger ved siden av bussrute 302.

Hvilke populære arrangementer finner sted i George Town?

Feire den lokale kulturen ved å delta på George Town Festival som finner sted hver august og viser byens musikk, filmer og kunst. Arrangementet holdes på en rekke forskjellige arenaer over hele byen, så vurder å bestille et sentralt hotell, som Burmahtel Hotel som ligger ved siden av busslinjene 101, 102 og 103. Penang Hot Air Balloon Fiesta er også en populær begivenhet blant besøkende, og dette arrangementet skjer hver februar på Padang Polo i den vestlige delen av byen. Hotel Murah Penang ligger i gangavstand fra stedet og ved siden av busslinje 101.


Informasjon om opphold i George Town

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i George Town

Hvor mange dager tilbringer folk i George Town?

De fleste foretrekker å tilbringe 12 netter når de besøker George Town.

Hvor mye koster et hotell i George Town?

Prisen på et hotell i George Town avhenger av flere faktorer som antall stjerner, plassering og etterspørsel. Generelt sett ligger gjennomsnittsprisen på omkring 1 136 kr per natt.

Når lønner det seg å bestille hotell i George Town?

I februar er prisene på sitt laveste, og de representerer det mest kosteffektive tidspunktet for å bestille et hotellrom i George Town. Du vil kunne oppleve at romprisen din har sunket med opptil 51 %.

Hvilken dag er den billigste i George Town?

torsdag er den billigste dagen for hotellrom i George Town. onsdag er den dyreste dagen.

Hvor mye koster et luksushotell i George Town?

Prisen for et luksushotell i George Town ligger normalt på ca. 947 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i George Town nærmere 1 136 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 18% % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Hvilke severdigheter er populære i mars basert på været i George Town?

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i George Town i løpet av mars, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 129 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i mars med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i George Town vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.

Har George Town vandrehjem?

George Town har 60 vandrehjem hvis du ikke ønsker å bo på hotell. Great Shanghai Guest House er det mest populære basert på våre brukerdata. Sammenlign vandrehjem i George Town.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for George Town fra hoteller?

Antall tilbydere fraGeorge Town hoteller er 1 619 fra og med februar 2024.

Når oppdaterte momondo sist prisene for George Town fra hoteller sist?

Pris for George Town fra hoteller oppdateres daglig.


momondos favoritthoteller i George Town

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i George Town

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i George Town gjennom momondo?

Ved å søke på hundrevis av reisesider, finner momondo hoteller og overnattingsalternativer i George Town og lar deg filtrere dem i henhold til dine behov. Det er gratis å bruke og det er ingen skjulte bestillingsgebyrer eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i George Town?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i George Town med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til George Town på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.

Spar penger når du bestiller hotell med momondo
De beste tilbudene på hoteller
De beste tilbudene på hoteller
Se tilbud fra 3 millioner+ hoteller og overnattingssteder på ett sted.
Gratis avbestilling
Gratis avbestilling
Bruk filteret for å finne reiser med gratis avbestilling
Millioner av gjesteanmeldelser
Millioner av gjesteanmeldelser
Les vurderinger basert på millioner av gjesteanmeldelser
Prisvarsler
Prisvarsler
Ikke klar for å booke ennå? Opprett prisvarsel for å tracke priser.

Bli varslet når prisene synker

Daglige prisendringer i innboksen din – kun med prisvarsler.
Overnattingssteder i George Town
Sun 3.3.
Thu 7.3.
Send meg momondo sine favorittilbud på e-post