Hoteller i Riga, Latvia

Finn tilbud på 254 hoteller i Riga, Latvia

Riga, Latvia
31. mar. — 1. apr.2
lø. 1.4.
on. 5.4.

De beste hotellene i Riga

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Riga
Pris
kr280
kr1186
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Riga


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Riga

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Riga
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongmaidyreste tid å overnatte
50 %forventet prisnedgang
35 %forventet prisøkning

Pris

482 kr–1 471 kr

Billigste ukedagsøndager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
1 301 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
604 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Riga på er: 1-2 stjerne, 81 dag før.

1-2 stjerne

270 kr–395 kr

3 stjerne

405 kr–489 kr

4-5 stjerne

821 kr–915 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Riga

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Riga

Laveste hotellpris

83 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Grand Hotel Kempinski Riga

Hoteller i nærheten av flyplassen

1901

Gjennomsnitt antall netter på opphold

3 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Riga funnet siste 7 dager er 83 kr/natten. Denne prisen fås hos City Hotel Teater, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Grand Hotel Kempinski Riga, det mest populære 5-stjerners hotellet i Riga(9,5/10 rating - basert på 629 anmeldelser).
Det er er 1 901 hoteller i Riga i nærheten av Riga Intl. Sky High Hotel med kortest avstand på 0,8 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 3 dager når e bor på i Riga. Gjennomsnittprisen for 3 dager i Riga siste uken er 3 036 kr.

Riga reisetips

Det er enkelt å finne hotell i Riga som er både billig og bra. Her bor du i luksus med tilgang til spa, svømmebasseng, shopping og som regel har hotellene alle fasiliteter du måtte ønske. De rimeligste spahotellene finner du fra rundt 200 kr. per natt, og du bor da på 3-stjerners hotell nære bysenteret. 5-stjerners hotell finner du fra litt over 400 kr. per natt. Vil du unne deg skikkelig luksus på hotell i Riga kan du bestille opphold på Gallery Park Hotel & Spa a Chateaux & Hotels Collection. De har fantastiske rom, ligger sentralt til og har svømmebasseng, spa og egentlig alle fasiliteter du skulle trenge.

I Riga kan du reise rundt med trikk eller buss, og disse kjører fra tidlig morgen til 01.00 på kvelden. Du kan kjøpe billetter hos Riga Transport billettkontorer, på billettautomater, i kiosker som Narvesen, postkontorer eller Rimi Supermarkeder. Du kan også kjøpe billett av sjåføren eller på billettmaskiner ombord på trikker. Det koster litt mer å kjøpe ombord. Du kan velge ulike billettyper, for antall turer, eller dager. Du validerer billetten på automaten når du går på buss eller trikk. Du kan også ta åpne trikker, som er sjarmerende gammeldagse. Med disse kan du reise overalt mellom Ausekla iela til Mezaparks. Du kan også ta taxi i Riga, eller enkelt komme deg rundt til fots om du er i sentrum.


Hvor mye koster et hotell i Riga per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Riga med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 307 kr

Gjennomsnittlig 470 kr

Dyrest 997 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Riga

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Riga

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Riga

Disse hotellene i Riga har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Riga

Riga er perfekt destinasjon for deg som vil på spaferie eller byferie, eller vil en tur på stranden. Leter du etter hotell i Riga, kan du sammenligne hotelltilbud på momondo som passer reisen din. Her finner du en rekke hoteller som er både rimelige, har utrolig god kvalitet og en masse fasiliteter for en deilig ferie.

Er du ute etter en avslappende ferie på spahotell i Riga, kan du sjekke ut alle tilbudene på momondo. Her bor du i luksus, og betaler ikke mye for å ha det fantastisk flott. Vil du bo i sentrum av Riga, og ha både tilgang til spa og morsomt natteliv, kan du bo på Grand Palace Hotel Riga. Hotellet har spaavdeling med mange ulike behandlinger, og har i tillegg en prisbelønnet restaurant og en nattklubb. Perfekt for både fest og avslapning.

Vil du bo litt utenfor bysenteret, kan du velge å bo på PK Riga Hotel, som har gåavstand til sentrum, men i et mer stille område. Her har du tilgang til spa- og velværesenter, restaurant på hotellet og kort tur til sightseeingmuligheter.

Vil du bo lekkert og rimelig med flott innredning kan du velge Rixwell Gertrude Hotel, ikke så langt fra Frihetsmonumentet og domkirken. Om kvelden kan du ta en drink i hotellets loungebar, og like ved ligger sentralstasjonen slik at du enkelt kan reise rundt og oppdage andre deler av Riga. Perfekt for par-tur.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Riga

Riga er perfekt hvis du vil på ferietur og slappe av på spa, dra ut om kvelden, spise god rimelig mat på restaurant og shoppe. I denne sjarmerende byen kan du danse natten lang og slappe av med de beste spabehandlingene dagen etter. Når du bor på hotell i Riga, så får du god kvalitet, tilgang til de beste fasilitetene og i nærheten av restauranter, shopping og sightseeing. Det anbefales å dra på restauranten Kalku Vārti, Valtera Restorans og Kolonāde som ligger rett ved kanalen med utsikt til Frihetsmonumentet og operaen.

Dersom du vil oppleve byens attraksjoner, kan det anbefales å dra innom Frihetsmonumentet som står midt i sentrum av Riga. Dette er et symbol på Latvisk frihet og uavhengighet. Videre bør du dra til Riga Katedral, som ligger i gamlebyen bygget i 1211. Det er også verdt å få med seg Rigas Ortodokse Katedral som gir innsikt i et litt annet aspekt av byen. Du bør også dra innom St. Peters Kirken, som er en gotisk kirke og et av de aller vakreste byggene i Riga.


Informasjon om opphold i Riga

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Riga

De fleste brukerne våre velger å tilbringe 3 netter i Riga.

Hoteller i Riga har et bredt utvalg av rompriser. Disse avgjøres av faktorer som kapasitet, beliggenhet og fasiliteter. I gjennomsnitt ligger rommene på omkring 1 073 kr per natt.


Hoteller i andre byer i Latvia

Sjekk priser på hoteller i disse byene som også ligger i Latvia

Hvorfor bruke momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Riga som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Riga med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Riga