Hoteller i Albufeira, Portugal

Finn tilbud på 311 hoteller i Albufeira, Portugal

Albufeira, Portugal
24. mar. — 25. mar.2
lø. 25.3.
on. 29.3.

De beste hotellene i Albufeira

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Albufeira
Pris
kr315
kr1471
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Albufeira


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Albufeira

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Albufeira
LavsesongNovemberbilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
75 %forventet prisnedgang
70 %forventet prisøkning

Pris

388 kr–5 097 kr

Billigste ukedagmandager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 965 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
352 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Albufeira

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Albufeira

Laveste hotellpris

221 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Epic Sana Algarve Hotel

Hoteller i nærheten av flyplassen

8473
Den rimeligste prisen for et rom i Albufeira funnet siste 7 dager er 221 kr/natten. Denne prisen fås hos Alfamar Beach & Sport Resort, a 4-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Epic Sana Algarve Hotel, det mest populære 5-stjerners hotellet i Albufeira(9,1/10 rating - basert på 1 032 anmeldelser).
Det er er 8 473 hoteller i Albufeira i nærheten av Faro. Monte da ti Luzia med kortest avstand på 1,1 km fra denne flyplassen.

Albufeira reisetips

Du kan finne overnatting i Albufeira i ulike prisklasser og med ulike standarder. Prisene varierer som regel fra omkring 250-2000 NOK per natt. Gjennomsnittprisen for en natt er omtrent 500 NOK.

I juli og august kan det være svært varmt på Algarvekysten, og det er fullt av turister. Dersom du har valgt et avskjermet feriested med et basseng og skygge, kan det likevel være verdt å besøke Albufeira i sommermånedene. Ellers er april til juni og september til oktober ideelle tidspunkter å besøke Albufeira, med mindre folkemengder og fremdeles behagelige temperaturer.


Hvor mye koster et hotell i Albufeira per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Albufeira med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 280 kr

Gjennomsnittlig 528 kr

Dyrest 1 282 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Albufeira

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Albufeira

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Albufeira

Disse hotellene i Albufeira har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Albufeira

Albufeira er en populær feriedestinasjon for både familier, par og venner på backpacking. Før du velger et hotell i Albufeira, bør du derfor først undersøke hvilket område som passer best for deg og ditt reisefølge. Dersom du reiser med familien, er gamlebyen det beste valget. Dette er Albufeiras historiske sentrum, fullt av tradisjonelle portugisiske gater og torg med familievennlige restauranter og butikker. Ta turen til Praia dos Pescadores, en rolig og skjermet strand som er perfekt for barn i alle aldre. Par trives også godt i gamlebyen, og det er lite som slår en romantisk spasertur i de idylliske smågatene i nabolaget. Øst for gamlebyen finner du den nyere delen av byen, med en hovedgate full av store hoteller og leilighetskomplekser. Her finner du utallige barer og klubber som kan besøkes hele dagen og natten, og mange festglade mennesker og backpackere velger å bo her. Hos momondo kan du enkelt sammenligne priser, fasiliteter og beliggenhet på hotell i Albufeira, slik at du finner det stedet som passer best for deg.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Albufeira

Albufeira er en av de mest populære feriedestinasjonene på Algarvekysten, som tilbyr utallige aktiviteter og opplevelser for folk i alle aldre. For deg som ønsker å lære mer om kulturen i området, er Albufeira er et godt utgangspunkt for dagsturer til forskjellige spennende steder. Dra til Silves, Algarves gamle hovedstad, eller Fato, den historiske byen og porten til naturparken Ria Formosa. Du kan også dra innom markedslandsbyen Loule, og prøve lokale delikatesser og fersk sjømat. Vennegjenger som ønsker fest og moro kan kose seg på et 3-timers cruise med en partybåt, utfolde seg i vannparken Slide´n’Splash eller ta turen innom Kadok, Portugals mest kjente klubb. Par som ønsker en noe roligere ferie kan slappe av på Praia da Oura-stranden, bli med på en båttur til Benagil-grottene eller ta en dagstur til Zoomarine. Dersom du reiser med familien, bør dere nyte den trygge, vakre og skjermede stranden Praia dos Pescadores, og bli med på delfinsafari fra en båt. Hvis du har små barn, kan du ta turen innom Crazy World, hvor dere blant annet kan klappe dyr og spille minigolf.


Informasjon om opphold i Albufeira

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Albufeira

2 461 kr per natt er prisen gjennomsnittsprisen for et hotellrom i Albufeira. Prisene vil variere avhengig av faktorer som antall stjerner, sesong og plassering.

Prisene på hotellrom i Albufeira kan være hele 75 % lavere i November. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.


momondos favoritthoteller i Albufeira

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Albufeira

Hvorfor bruke momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Albufeira. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Du kan finne et flott sted å bo i Albufeira ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.

Start planleggingen av reisen til Albufeira