Hoteller i Sør-Afrika

Finn tilbud på 5 709 hoteller i Sør-Afrika

Sør-Afrika
23. sep. — 24. sep.2
sø. 24.9.
to. 28.9.

De beste hotellene i Sør-Afrika

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Sør-Afrika
Pris
kr388
kr3346
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste byene å bestille hotell i Sør-Afrika

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære byene i Sør-Afrika

Pris

610 kr–2 351 kr

BILLIGSTE BY I SØR-AFRIKAPretoria Pry36 % billigereHoteller i Pretoria Pry er de billigste i Sør-Afrika med en gjennomsnittspris på kun 610 kr per natt
DYRESTE BY I SØR-AFRIKASun City Resort59 % dyrereSun City Resort har de dyreste hotellene i Sør-Afrika med rom med en gjennomsnittspris på 2 351 kr per natt
DEN MEST POPULÆRE BYEN I SØR-AFRIKADurban68 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Durban enn noen annen by i Sør-Afrika

Ting å gjøre i Sør-Afrika


Hoteller i populære byer i Sør-Afrika

Nedenfor ser du de mest populære byene å bo i i Sør-Afrika, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Sør-Afrika

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Sør-Afrika
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
62 %forventet prisnedgang
57 %forventet prisøkning

Pris

649 kr–3 961 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
974 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
4 755 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Sør-Afrika

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Sør-Afrika

Laveste hotellpris

119 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Taj Cape Town

Hoteller i nærheten av flyplassen

3370

Gjennomsnitt antall netter på opphold

16 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Sør-Afrika funnet siste 7 dager er 119 kr/natten. Denne prisen fås hos Long Street Backpackers, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Taj Cape Town, det mest populære 5-stjerners hotellet i Sør-Afrika(8,9/10 rating - basert på 2 418 anmeldelser).
Det er er 3 370 hoteller i Sør-Afrika i nærheten av Johannesburg OR Tambo. Protea Hotel by Marriott Transit O.R. Tambo Airport med kortest avstand på 0,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 16 dager når e bor på i Sør-Afrika. Gjennomsnittprisen for 16 dager i Sør-Afrika siste uken er 28 073 kr.

Informasjon om opphold i Sør-Afrika

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Sør-Afrika

Hvilke byer i Sør-Afrika bør du overnatte i?

Sør-Afrika er et yndet feriemål for turister fra hele verden, og mange starter gjerne turen sin i Cape Town eller Johannesburg. I begge byer finnes det et godt utviklet kollektivtilbud som primært er basert på metro og lokaltog. I Cape Town vil du finne et omfattende tognettverk som vil frakte deg rundt i byen og til utkanten for en billig penge. Det er ikke behov for å leie bil i disse byene, kun hvis man velger å kjøre til mindre urbane områder. Det er også et stort antall billige hotell, slik som Park Inn Cape Town som kan skilte med fantastisk gode tilbud og er flott valg for alle som vil bo sentralt i Cape Town. Dette er det perfekte hotellet for sightseeing og museumsbesøk. I Johannesburg er det også flere gode alternativer når det gjelder lokale og billige hotell. Premier Inn Mapungubwe er et supert hotell som har billige rom og god standard med en rekke fasiliteter.

Hva er noen populære attraksjoner i Sør-Afrika?

Hvis man legger turen til Cape Town, anbefales det å besøke Table Mountain, som er det verdenskjente fjellet som ligger over selve byen. Her tar man en kabelbane opp fra sentrum av Cape Town, slik at man kan nyte den fantastiske utsikten på vei opp. Dette er en tur som passer til alle typer reisende, og billetter selges ved stasjonen. Cape Town kan også by på en rekke kunst- og historiemuseer som gjerne er verdt et nærmere besøk. Videre kan det være verdt å dra til de kjente vinområdene i landet, blant annet Stellenbosch, som også er hjem til vakre slott og flotte landskap. En annen kjent attraksjon, er populære Kruger nasjonalpark nord i landet som er hjem til mange eksotiske dyr. Et godt hotell å ha som utgangspunkt er Protea Hotel by Marriott som ligger sentralt i Johannesburg. Herfra har man gode muligheter til å reise nordover mot nasjonalparkene.

Hvilke byer I Sør-Afrika har det beste utelivet?

Alle de større byene som Cape Town, Johannesburg og Durban har bra uteliv med et hav av barer og utesteder tilgjengelig for reisende. Kjente steder som The Willaston Bar eller the Gin Bar er populære i Cape Town og kan lett nås fra et hotell som Taj Cape Town sentralt i byen.

Hvilke byer i Sør-Afrika har mest historie og kunst?

Cape Town og Johannesburg sammen med kjente byer som Pretoria og Durban har mye historie og kultur å by på for tilreisende. Hvis målet er å lese om Sør-Afrikas trøblete historie og apartheid-regimet, kan det være lurt å ta turen til Johannesburg som kanskje har det største utvalget av museer på dette området. Apartheid museum og Constitution Hill er to kjente eksempler på museer som minnes den mørke historien til Sør-Afrika før landet ble et moderne demokrati. Johannesburg har også et stort utvalg av kunstmuseer, som Museum Africa som kan være en spesiell opplevelse for reisende som vil se nærmere på den rike kulturarven i landet. Reef Hotel i byen er et supert valg for alle som ønsker et praktisk alternativ.

Når er det billigst å besøke Sør-Afrika?

Reiser til Sør-Afrika i juni vil være det billigste alternativet med gjennomsnittspriser nede i 403 kr per natt. For å spare penger på turen bør du unngå å gjennomføre reisen i November, da dette i gjennomsnitt er den dyreste måneden.

Hvor i Sør-Afrika velger de fleste å overnatte?

Sør-Afrika er full av spennende og eventyriske byer, men den mest populære turistdestinasjonen er Cape Town.

Hvor mye koster et luksushotell i Sør-Afrika?

Du kan forvente deg en gjennomsnittspris på 339 kr per natt når du planlegger å bo på et luksushotellrom i Sør-Afrika. Denne prisen er ca. 11 % høyere enn landets gjennomsnittspris per natt som er 383 kr.

Hvilken by i Sør-Afrika har de dyreste hotellrommene?

Et besøk med overnatting i Pilanesberg vil koste deg mer enn i andre byer i Sør-Afrika. Du kan forvente deg å betale 1 208 kr per natt – en pris som er ca. 101 % høyere enn landets gjennomsnitt.

Hvilken by i Sør-Afrika har de billigste hotellrommene?

Med en pris på kun 118 kr per natt, er prisene på hotellrom i Jeffreys Bay 69 % lavere enn i andre byer i Sør-Afrika.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Sør-Afrika fra hoteller?

Fra og med september 2023, er det 44 179 tilbydere å velge mellom fra Sør-Afrika hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Sør-Afrika fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Sør-Afrika ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Sør-Afrika

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Sør-Afrika

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Sør-Afrika gjennom momondo?

momondo søker i hundrevis av reisesider, slik at du kan sammenligne priser for hoteller og andre overnattingsalternativer i Sør-Afrika. momondo samler alle alternativene dine på ett sted og er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Sør-Afrika?

Det er enkelt å finne et flott sted å bo i Sør-Afrika med momondo. Filtrer alle overnattingsalternativene vi returnerer for å finne det beste stedet for deg. Vil du ha et sted med basseng eller døgnåpen resepsjon? Vi har filtre for det. Gratis frokost? momondo kan også vise dem for deg. Filtrer etter anmeldelse, pris og en rekke andre faktorer, helt gratis, alt på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Sør-Afrika på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.