Hoteller i Zambia

Finn de beste tilbudene på 832 hotels i Zambia

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |

De billigste byene for å bestille hotell i Zambia

Leter du etter en by å besøke i Zambia? Ta en titt på de gjennomsnittlige prisene for hotellreservasjoner i de mest populære byene i landet
Pris
501 kr - 573 kr
DEN BILLIGSTE BYEN I ZAMBIA Livingstone 7 % billigere Hoteller i Livingstone er de billigste i Zambia med en gjennomsnittspris på kun 501 kr per natt.
DEN DYRESTE BYEN I ZAMBIA Lusaka 7 % dyrere Lusaka har de dyreste hotellene i Zambia med rom som har en gjennomsnittspris på 572 kr per natt.
DEN MEST POPULÆRE BYEN I ZAMBIA Livingstone 41 % flere brukere besøkte Flere momondo-brukere søker etter hoteller i Livingstone enn noen annen by i Zambia

Populære byer i Zambia

Bestill et av de beste tilbudene Zambia som tilbys på disse populære stedene

Zambia reisetips

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Zambia

Når er det billigst å besøke Zambia?

Med en prislapp på kun 1 511 kr per natt i gjennomsnitt, er juni den billigste måneden for hotellovernattinger i Zambia. Den dyreste måneden for hotellovernattinger i Zambia er august.

Hvor i Zambia velger de fleste å overnatte?

Av alle turistdestinasjonene i Zambia, viser dataene våre at reisende har en tendens til å besøke Livingstone oftere enn andre byer.

Hvilken by i Zambia har de dyreste hotellrommene?

Lusaka er den dyreste byen for hotellovernattinger i Zambia. Prisen per natt ligger på 572 kr og er 7 % høyere enn gjennomsnittet for byene i Zambia.

Hvilken by i Zambia har de billigste hotellrommene?

Hvis du reiser til Zambia på budsjett, bør du planlegge å overnatte i Lusaka som har landets laveste gjennomsnittspriser for hotellrom. Med en prislapp som er ca. 81 % lavere enn landets gjennomsnitt, ligger hotellrommene i Lusaka normalt på 250 kr per natt.


Populære internasjonale ruter som lander på Zambia

Sammenlign flyvninger til og fra nærmeste flyplasser for å oppdage de beste prisene og de mest praktiske flytidene
Fly Oslo til Lusaka
Raskeste flytid
18t 55m
Billigste pris
7 711 kr