Hoteller i Alexandria, Egypt

Finn tilbud på 99 hoteller i Alexandria, Egypt

Alexandria, Egypt
10. des. — 11. des.2
ma. 11.12.
fr. 15.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Alexandria

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Alexandria
Pris
kr184
kr2981
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Alexandria


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Alexandria

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Alexandria
Lavsesongjunibilligste måned å overnatte
Høysesongjulidyreste tid å overnatte
36 %forventet prisnedgang
37 %forventet prisøkning

Pris

1 088 kr–2 672 kr

Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagonsdager den dyreste dagen i uken
1 088 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
2 893 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Alexandria på er: 1-2 stjerne, 87 dag før. 3 stjerne, 63 dag før. 4-5 stjerne, 83 dag før.

1-2 stjerne

65 kr–1 697 kr

3 stjerne

65 kr–1 305 kr

4-5 stjerne

609 kr–3 623 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Alexandria

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Alexandria

Laveste hotellpris

141 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Tolip Alexandria

Hoteller i nærheten av flyplassen

543

Gjennomsnitt antall netter på opphold

25 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Alexandria funnet siste 7 dager er 141 kr/natten. Denne prisen fås hos Louran Residence, a 1-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Tolip Alexandria, det mest populære 5-stjerners hotellet i Alexandria(7,6/10 rating - basert på 11 415 anmeldelser).
Det er er 543 hoteller i Alexandria i nærheten av Giza Sphinx Intl. فيلا بحمام سباحه 3 غرفه نوم منطقة الريف الاوروبي med kortest avstand på 3,4 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 25 dager når e bor på i Alexandria. Gjennomsnittprisen for 25 dager i Alexandria siste uken er 27 200 kr.

Alexandria reisetips

Hvilke nabolag i Alexandria bør jeg bo i hvis jeg vil ha tilgang til offentlig transport?

Å komme seg rundt i Alexandria er relativt enkelt siden offentlig transport er tilgjengelig i de fleste nabolag. For å komme deg til Alexandria, kan du reise med buss, tog eller taxi. For å komme deg rundt i byen gjennom offentlig transport, tar du trikk eller mikrobuss. Sidi Bishr er et av de beste nabolagene å bo i, med Sidi Bishr og Louran trikkestasjon i nærheten. Trikken går til ulike nabolag, inkludert, men ikke begrenset til, Sidi Gaber, Shatby, Cleopatra, Gianaclis, Safar, og gamma. Prisene på trikken er rimelige. El-Mandara har også offentlige busser og skyttelbusser. Du kan finne billige Alexandria-hoteller i nærheten av disse områdene, som Regency Hotel, Sheraton Montazah Hotel og Aifu Resort.


Hvor mye koster et hotell i Alexandria per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Alexandria med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Alexandria

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Alexandria

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Alexandria

Disse hotellene i Alexandria har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Alexandria

Hvilke nabolag bør jeg bo i basert på hvorfor jeg reiser?

Hvis du besøker byen for forretninger, kan du finne billige hoteller i Alexandria i sentrum av byen. Noen populære hoteller er Paradise Inn Le Metropole Hotel, Steigenberger Cecil Hotel, The Cherry Maryski og Plaza Hotel. Men Samouha har også hoteller som passer for forretningsreiser, som Hilton Alexandria Green Plaza og Grand Plaza Hotel. Du kan også finne rimelige Alexandria-hoteller i Sidi Bishr, som Hilton Alexandria Corniche, Four Seasons Hotel Alexandria og Sunrise Alex Avenue Hotel. Turister og par som er villige til å reise lenger fra sentrum, kan bo i andre bydeler i Alexandria. Du kan vurdere Asafra, Ash Shatibi og El-Mandara. Alexandria er imidlertid en stor by med mange nabolag og enda flere attraksjoner, så det er nesten ubegrensede alternativer for steder å bo. Offentlig transport er kanskje ikke lett tilgjengelig i noen nabolag, men veiene er generelt gode, og du kan leie bil gjennom momondo.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Alexandria

Hva er de mest populære attraksjonene i Alexandria?

Alexandria er en historisk tiltalende by, og en av de mest populære attraksjonene som bringer turister hit er Bibliotheca Alexandrina, designet og modellert etter Alexandria Library. Det opprinnelige biblioteket brant ned, men det nåværende biblioteket, som ligger i Al Azarita Wa Ash Shatebi, er fortsatt et syn det er verdt å få med seg. Du kan sjekke ut Fort Qaitbey, som ligger i AS Sayalah Sharg, ruinene av et romersk teater i Ismail Mahana, og de egyptiske mumiene i Kom El Shoqafa-katakombene i Qesam Karmouz-regionen. Corniche, den brede veien som går langs kysten, er et landemerke du må få med deg, og det er også Royal Jewelry Museum i San Stefano-nabolaget. Du må betale for å se de fleste av disse attraksjonene, men prisene er rimelige.

Hvilke nabolag i Alexandria har et stort utvalg av barer og restauranter?

Når du vurderer å bestille hotell i Alexandria, og du ønsker å spise ute og nyte Egypt, vil du bli glad for å vite at utvalget av barer og restauranter er omfattende. Sentrum er det mest konsentrerte området for restauranter, så det kan være lurt å holde seg her og ta seg en drink. Cap d'Or, Elite, Spitfire Bar og Centro de Portugal er noen av de beste barene i området. Du kan enkelt gå rundt i sentrum, eller bruke mikrobussen. San Stefano har noen tiltalende restauranter, som Abou Awad, Pizza Minouche, China House og Casa Mia. Det er et utvalg av mat i området, fra kinesisk til italiensk og, selvfølgelig, middelhavsmat. Samouha er også et bemerkelsesverdig nabolag med restauranter som Roastery, Bruxies Kafr Abdo og Holmes Burgers for hurtigmat. Mikrobussen kan ta deg fra sentrum til både San Stefano og Samouha.

Hvilke årlige eller halvårlige arrangementer og festivaler er det i Alexandria?

Alexandria er best kjent for den årlige filmfestivalen, som har et spesielt fokus på middelhavsproduksjoner. Arrangementet finner sted hver november i Bibliotheca Alexandrina, som ligger i Alexandria Governorate. Festivalen har som mål å utvide filmkulturen og styrke forholdet mellom filmskapere og andre i den internasjonale filmindustrien. Du kan komme deg til stedet med trikk; de to nærmeste trikkestasjonene er Shatibi og Young Muslims. Du kan gå av på begge stasjonene, avhengig av hvor du kommer fra.


Informasjon om opphold i Alexandria

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Alexandria

Hvor mange dager tilbringer folk i Alexandria?

I gjennomsnitt tilbringer reisende totalt 25 netter i Alexandria.

Hvor mye koster et hotell i Alexandria?

Et hotellrom i Alexandria vil normalt koste deg 2 524 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Alexandria?

Hoteller i Alexandria har laveste priser i juni. Prisen du må ut med kan være 36 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Alexandria?

Hotellrom i Alexandria er generelt billigere på mandag, og dyrere på tirsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Alexandria?

Et luksushotell i Alexandria kan ha en pris på 2 120 kr per person, per natt. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen på hotell i Alexandria 2 524 kr per person, per natt, og representerer en prisforskjell på 49% % for et luksushotell.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Alexandria?

Med forventninger om generelt lite regn (50 mm) og en gjennomsnittstemperatur på 15 °C, er det å anbefale at de som bor på et hotell i Alexandria tar seg tid til å besøke de populære landemerkene i området.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Alexandria fra hoteller?

Det er 1 103 tilbydere fra Alexandria hoteller fra og med desember 2023.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Alexandria fra hoteller sist?

Priser for Alexandria fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Alexandria

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Alexandria

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Alexandria gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Alexandria med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Alexandria hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Alexandria?

Når alle alternativene for overnatting i Alexandria er returnert, hjelper momondo deg med å finne et flott sted å bo ved å la deg filtrere resultatene. Hvis du leter etter steder som tilbyr gratis frokost, har vi et filter for det. Trenger du gratis internett eller gratis kansellering? Alt dette og mer kan filtreres etter og finnes på momondo.


En enklere måte å administrere reisen til Alexandria på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.