Hoteller i Zanzibar, Tanzania

Finn tilbud på 205 hoteller i Zanzibar, Tanzania

Zanzibar, Tanzania
2. des. — 3. des.2
sø. 3.12.
to. 7.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Zanzibar

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Zanzibar
Pris
kr632
kr7248
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Zanzibar


Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Zanzibar

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Zanzibar
Lavsesongmaibilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
59 %forventet prisnedgang
57 %forventet prisøkning

Pris

651 kr–3 701 kr

Billigste ukedagonsdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagfredager den dyreste dagen i uken
799 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 345 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Zanzibar på er: 1-2 stjerne, 88 dag før. 3 stjerne, 45 dag før. 4-5 stjerne, 3 dag før.

1-2 stjerne

214 kr–2 230 kr

3 stjerne

257 kr–1 587 kr

4-5 stjerne

268 kr–9 006 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Zanzibar

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Zanzibar

Laveste hotellpris

204 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Le Mersenne Zanzibar, Autograph Collection

Hoteller i nærheten av flyplassen

519

Gjennomsnitt antall netter på opphold

6 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Zanzibar funnet siste 7 dager er 204 kr/natten. Denne prisen fås hos Malindi Guest House, a 3-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Le Mersenne Zanzibar, Autograph Collection, det mest populære 5-stjerners hotellet i Zanzibar(8,3/10 rating - basert på 673 anmeldelser).
Det er er 519 hoteller i Zanzibar i nærheten av Zanzibar Kisauni. Wonderland med kortest avstand på 0,6 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 6 dager når e bor på i Zanzibar. Gjennomsnittprisen for 6 dager i Zanzibar siste uken er 7 701 kr.

Zanzibar reisetips

Hvilke nabolag på Zanzibar bør jeg bo i hvis jeg ønsker tilgang til offentlig transport?

På Zanzibar er det ikke noe tilbud om offentlig transport som trikker, T-baner, tog eller busser, men det er likevel enkelt å komme seg fra A til B på øya. Innbyggerne bruker Dala-Dala, som er en minibuss uten tak og med overfylte seter. Dette er den billigste måten å komme seg rundt på øya. Dessuten kan du hoppe på en vanlig minibuss, og du finner en bussrute på hotellet. Du kan også bestille en minibuss eller drosje til en privat tur. Det gjør med andre ord ikke så stor forskjell om du bestiller deg et rom på lekre Hotel Verde Zanzibar eller om du heller vil bo på Karafuu Beach Resort & Spa – du kommer deg like lett rundt på øya. Hoteller i Zanzibar tilbyr gjerne det meste av det du trenger, slik at du bare kan fokusere på strand og vannsport hele ferien. Bestill hotell på Zanzibar gjennom momondo, og du kan være heldig å finne billige hoteller på Zanzibar samtidig som du får deg en drømmeferie.


Hvor mye koster et hotell i Zanzibar per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Zanzibar med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 4 stjerner

Billigst 1 261 kr

Gjennomsnittlig 1 271 kr

Dyrest 1 280 kr

Finn hoteller med 4 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Zanzibar

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Zanzibar
Finn hosteller i Zanzibar

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Zanzibar

Disse hotellene i Zanzibar har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Zanzibar

Hvilket nabolag i Zanzibar bør jeg bo i på grunn av grunnen til at jeg reiser?

Svaret er enkelt. Hele øya er full av lekre hoteller og lange strender. Et hotell kan faktisk være en grunn i seg selv til å reise hit, fordi det med sitt spa og sine aktiviteter gir deg all den ro eller fart som du trenger i en ferie. Ellers er den vakre steinbyen på øya et nydelig skue i solnedgangen. Øya er full av små, skjulte perler for deg som vil utforske denne grønne lungen midt ute i havet langs Afrikas kyst.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Zanzibar

Hvilke attraksjoner er de mest populære på Zanzibar?

Når du er lei av endeløse, lange hvite strender, av fargerike korallrev og saltvannsfisker, av dykking og vannaktiviteter og av å svømme med delfiner, så kan du kaste deg over den historiske biten av øya. Den nydelige byen av mur og stein har en lang historie som et handlingssenter, med sterk swahilisk og islamsk påvirkning. Her er det kjente landemerker, som det fantastiske palasset til en tidligere sultan, og nydelig natur som Jozani-skogen, Mnemda og Changu-øya. Her kan du drive ekstremsport, nyte naturen eller bli med på arrangerte spøkelses- og vampyrturer der du møter ekte heksedoktorer. Dra på arrangerte kunst-, arkitektiske eller kulturelle turer. Men, klart, har du valgt deg et rom på et Zanzibar-hotell som på lekre Le Mersenne Beach Resort Zanzibar eller på Breezes Beach Club & Spa, så er det vanskelig å rive seg løs for en utflukt – her er det lett å bare være, hele ferien.

Hvilke nabolag på Zanzibar har et stort utvalg av barer og restauranter?

Kjøkkenene på Zanzibar er lune og varme med mye krydder og muskat. Sjømat er også noe de virkelig behersker. Har du lyst på en finere middag, så kan du gjerne besøke Pongwe Lodge eller Secret Garden Restaurant. Også Gadea Garden Restaurant er en stemningsfull restaurant som serverer god mat. Hvis du vil smake på den lokale maten, kan du besøke Bin Jabir eller Taarab Restaurant. Men det skal også sies at flere av de beste restaurantene på øya befinner seg på de flotte hotellene, slik som Baraza Resort & Spa, som er et godt hotellalternativ på Zanzibar. Her er det bare å velge og vrake fra menyen – og nyte.

Hvilke populære arrangementer og festivaler holdes på Zanzibar?

Store festivaler holdes i Stone Town. Her kan du oppleve internasjonale filmfestivaler, Jahazi litteraturfestival og jazzfestivaler som Sauti za Busara. En afrikansk musikkfestival arrangeres i februar hvert år, og en nydelig matfestival med smakfulle swahiliske matretter arrangeres i årlig i oktober.


Informasjon om opphold i Zanzibar

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Zanzibar

Hvor mange dager tilbringer folk i Zanzibar?

De som besøker Zanzibar bestiller i gjennomsnitt overnatting for 6 netter.

Hvor mye koster et hotell i Zanzibar?

Et hotellrom i Zanzibar vil normalt koste deg 2 024 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Zanzibar?

Hoteller i Zanzibar har laveste priser i mai. Prisen du må ut med kan være 59 % lavere enn i høysesongen, og dette er det beste tidspunktet å bestille på for å få et godt tilbud.

Hvilken dag er den billigste i Zanzibar?

Prisene på hotellrom i Zanzibar vil være på sitt laveste på tirsdag, og på sitt høyeste på torsdag.

Hvor mye koster et luksushotell i Zanzibar?

Du må ut med ca. 4 251 kr for et luksushotellrom i Zanzibar. Dette er en økning på 63% % i gjennomsnitt, sammenlignet med et typisk hotell i Zanzibar, som vanligvis vil ha en prislapp på 2 024 kr per natt.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Zanzibar?

Selv om temperaturene vanligvis er veldig høye i Zanzibar i løpet av Desember, er det også større sjanse for nedbør, og gjennomsnittet for måneden er ca. 130 mm. Hvis man tar sannsynligheten for regn i Desember med i betraktningen, bør de som bor på et hotell i Zanzibar vurdere å ta turen til populære innendørsattraksjoner.

Har Zanzibar ferieboliger?

Det er nå 222 ferieboliger tilgjengelige i Zanzibar. De fleste av våre brukere velger å bo på Calamari Beach Villas, som er den mest populære i Zanzibar. Sammenlign ferieboliger i Zanzibar.

Har Zanzibar vandrehjem?

Det flere 15 vandrehjem i Zanzibar hvis du ønsker å spare penger på overnattingssted på reisen din. zLife Stone Town er det mest populære vandrehjemmet i Zanzibar for øyeblikket. Finn tilbud på vandrehjem i Zanzibar.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Zanzibar fra hoteller?

Fra og med desember 2023, er det 496 tilbydere å velge mellom fra Zanzibar hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Zanzibar fra hoteller sist?

Priser for hoteller fra Zanzibar ble sst oppdatert i dag.


momondos favoritthoteller i Zanzibar

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Zanzibar

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Zanzibar gjennom momondo?

momondo er gratis å bruke uten skjulte avgifter eller kostnader. momondo søker på en rekke reisenettsteder for å returnere hoteller og overnattingsalternativer i Zanzibar som du deretter kan filtrere raskt og enkelt.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Zanzibar?

Du kan filtrere etter pris, beliggenhet, fasiliteter, vurderingspoeng og mye mer på momondo. Det er slik vi kan hjelpe deg med å finne et flott sted å bo i Zanzibar.


En enklere måte å administrere reisen til Zanzibar på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.