Bestill fly med Air India

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
Fra?
Til?
sø. 29.5.
sø. 5.6.

Korte fakta om Air India

Finn informasjon om hvor lang tid det tar å fly, flypriser og populære ruter med Air India

Billigste rute

212 kr

Mest populære ruten

BHO til DEL

Korteste flyvning

1t 05m

Lengste flyvning

2t 50m
Den billigste ruten med Air India er fra Mumbai Chhatrapati Shivaji til Ahmedabad for 212 kr
Å fly fra Bhopal til New Delhi Indira Gandhi Intl er for øyeblikket den mest populære ruten med Air India
Den raskeste flyruten med Air India er 1t 05m fra New Delhi (DEL) til Lucknow (LKO)
Den lengste Air India flyruten er 2t 50m fra New Delhi (DEL) til Srinagar (SXR)

Vurderinger av Air India

6,4
OkBasert på 7 060 bekreftede gjestevurderinger
5,7Underholdning
6,4Gjennomsnittlig
6,8Besetningen
6,6Ombordstigningen
6,4Komfort
6,4Mat

Sorter etter:
Dato

Informasjon om flyvninger med Air India

Programmet til Air India heter Flying Returns, og er det største av sitt slag i hele landet. Dersom du flyr med Air India eller andre Star Alliance-partnere får du gjennom Flying Returns tilgang til diverse oppdateringer om reisen. Air India har i likhet med de fleste andre flyselskaper et system som gir deg poeng basert på billettklasse og pris. Dette betyr at passasjerer som flyr ofte på businessklasse vil skaffe seg fordeler på kort tid. Poengene hos Air India kan benyttes til å oppgradere seter ombord, legge til ekstra bagasje eller sikre tilgang til diverse lounger på flyplasser rundt om i verden. I tillegg til dette er det mulig å bruke opptjente poeng hos Air India til å kjøpe billetter hos andre Star Alliance-partnere, som blant annet Lufthansa og SAS.

Når du har en Air India-reservasjon med billett på økonomiklasse med Air India på internasjonale flyvninger gjennom momondo sine nettsider, kan du ta med deg én innsjekket kolli på 23 kg. På enkelte flyvninger kan du ta med deg én kolli på 30 kg. Sjekk hva som gjelder for din billett på våre nettsider i forkant av reisen. Dersom du flyr businessklasse kan du ta med to kolli på 30 kg hver. Det er mulig å legge til ekstra bagasje mot et gebyr for den som har behov for det. De fleste flyvninger opererer med en maks vekt på 11 kg for håndbagasje. Dersom du reiser med billett på businessklasse er det mulig å ta med 15 kg ombord på flyet.

Det er mulig å ta med kjæledyr ombord på de fleste Air India-flyvninger. Det er allikevel viktig å bemerke seg at reglene varierer avhengig av om du vil fly med hund eller katt i bur. Det er viktig at alle dokumenter er fylt ut i forkant, og at buret oppfyller formelle krav til størrelse og vekt, særlig for flyvninger med Air India utenfor landegrensene.

oNei, Air India flyr for tiden ikke fra Oslo Gardermoen. Dersom du ønsker å fly med Air India kan du bestille fra Frankfurt am Main, en annen flyplass i dette området. Dersom du ønsker å fly fra Oslo Gardermoen, kan du vurdere å fly med Air Canada istedenfor.

New Delhi Indira Gandhi Intl, Kolkata Netaji Subhas Int, og Patna er de mest populære flyplassene Air India bruker gjennom året.

Du kan sjekke flystatus hos Air India ved å bruke vår momondo Flight Tracker. Skriv enten inn flightnummer eller flyplassnavn, velg dato og tid (om mulig), og klikk på Track Flight-knappen.Da ser du flystatus hos Air India i sanntid, samt avgang- og ankomsttider og gatenummer. Du kan også ringe Air India på +91 22 27067001 eller besøke hjemmesiden deres airindia.in.

Den rimeligste innenlandsreisen med Air India er fra Ahmedabad til Mumbai Chhatrapati Shivaji. Denne koster 491 kr per billett og har 0 stops. For kun 212 kr per billett og med 0 stops, er den rimeligste enveisreisen med Air India på flyvninger fra Mumbai Chhatrapati Shivaji til Ahmedabad.


Air India - Flysporer

Søk etter rute eller flynummer for å sjekke flystatusen for Air India
ti. 5/24