Finn billige fly til Puerto Escondido

Tur/retur
1 voksen
Økonomi
0 bager
Fra?
Til?
ma. 28.11.
ma. 5.12.

Tilbud tilgjengelig fra over 900 reisesider.

Puerto Escondido flyinnsikt og trender

Se innsikt for Puerto Escondido-flyvningen din så du kan lage den beste reiseplanen

Hvilken flyvning til Puerto Escondido er den absolutt billigste?

Det beste tilbudet som er funnet på momondo i løpet av de siste to ukene, er en flyvning til Puerto Escondido fra Mexico by for 568 kr. Dette er 90 % billigere enn de fleste flytilbudene til Puerto Escondido. Hvis du ønkser å finne den billigste prisen til Puerto Escondido fra der du befinner deg, kan du bruke momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass.
Se priser fra:

Ofte stilte spørsmål om å fly til Puerto Escondido

Raskeste flygning mellom Oslo lufthavn Gardermoen og Puerto Escondido International Airport i Mexico ligger på litt over 21 timer. Hvis du heller vil reise fra Stavanger, så vil turen over Atlanteren totalt ta om lag 22 timer. Fra Bergen er det litt over 22 timer frem til Puerto Escondido ved Mexicos stillehavskyst. Om du tar turen fra Trondheim lufthavn Værnes, så ligger flytiden på cirka 23 timer. Hvis du heller vil reise fra Bodø lufthavn, så er flytiden nærmere 24 timer, og fra Tromsø lufthavn Langnes, så ligger den i overkant av 24 timer. Sjekk ut momondo sitt utvalg av gode flytilbud til Puerto Escondido, eller finn billige flybilletter til destinasjoner over hele verden.

Det finnes ingen direkteforbindelser til Puerto Escondido fra Europa, så alle reisende fra Norge eller andre land i Europa må bytte fly i Mexico. Fra Oslo lufthavn Gardermoen er det nødvendig med to mellomlandinger på veien til Puerto Escondido, ettersom det ikke finnes direkteflygninger til Mexico fra Norge. Du finner gode forbindelser til Mexico City fra europeiske byer som Madrid, London, Paris, Amsterdam og Frankfurt, blant annet. Fra Mexico City finnes det hyppige flygninger videre til Puerto Escondido, slik at du kommer deg raskt frem. Det er også mulig å fly via andre byer, som for eksempel Guadalajara og Oaxaca videre mot Puerto Escondido.

Santa Maria Huatulco flyplass eller Oaxaca Xoxocotlan flyplass kan være en alternativ flyplass for de som reiser til Puerto Escondido.

Med en gjennomsnittspris på 5 100 kr per person, er det Santa Maria Huatulco flyplass som er den billigste flyplassen å fly til når du skal reise til Puerto Escondido. Denne prisen kan variere avhengig av hvor du flyr fra. momondo sitt prisverktøy for flyplass-til-flyplass kan hjelpe brukerne med å finne de beste prisen.


Andre kabinklasser for flyvninger til Puerto Escondido

Utforsk alternative premium kabinalternativer for flyvningen din til Puerto Escondido

Hvilke flyselskaper flyr til Puerto Escondido?

Her ser du et uvalg av de mest populære og billigste flyselskapene som flyr til Puerto Escondido

Hvilke flyselskaper flyr til Puerto Escondido?

På reiser til Puerto Escondido fra Norge, velger momondos brukere ofte å reise med one of these popular airlines: KLM, Iberia, Aeromexico eller American Airlines. Avhengig av hvilken flyplass i Norge du reiser fra, kan du finne flyvninger med any of these popular airlines.

Flyvninger med KLM til Puerto Escondido

Det mest populære flyselskapet for fly til Puerto Escondido på momondo, er KLM som har 7 flyvninger til denne destinasjonen hver uke. De fleste flyvningene har avgang fra Mexico by Juarez Intl, og det beste tilbudet på en flyvning med KLM til Puerto Escondido, kostet 9 655 kr (tur/retur, Bergen Flesland til Puerto Escondido, monondo-søk i løpet av de siste 72 timene). Basert på 175 KLM vurdering, har det fått en score på 7,5 av momondo-brukere.

Flyvninger med Aeromexico til Puerto Escondido

E annet populært valg for fly til Puerto Escondido, er Aeromexico (7,4/10, 193 vurderinger). De fleste flyvninger med Aeromexico som lander i Puerto Escondido, ankommer fra Mexico by Juarez Intl, men det finnes 10 flyvninger med Aeromexico til Puerto Escondido fra mange ulike avreisesteder over hele verden, så prisene kan i høy grad variere. Det beste tilbudet med Aeromexico på momondo denne uken, lå på 7 905 kr (Oslo Gardermoen til Puerto Escondido, tur/retur).


Flyplasser nære Puerto Escondido

Under finner du alle flyplassene i Puerto Escondido sammen med avstanden til sentrum

Hvordan kommer du deg til sentrum fra Puerto Escondido lufthavn?

Du finner vanlige drosjer som kjører regelmessig mellom flyplassen og sentrum av Puerto Escondido til en fast pris. Det er også mulig for besøkende å benytte seg colectivos, som er drosjer som du deler med flere andre reisende for en billigere tur. Disse taxiene plukker gjerne opp passasjerer langs veien, slik at det kan ta litt lengre tid enn konvensjonelle drosjer, men det er et fint alternativ for alle som vil spare penger. For deg som vil benytte deg av egen bil for å utforske området, så er det gode muligheter for å leie bil ved flyplassen. Du finner flere av de mest kjente leiebilfirmaene representert inne på terminalområdet, og det er enkelt å finne fram via skiltene etter ankomst.


Visumkrav for Puerto Escondido

Det er ikke krav om visum for norske borgere som vil reise til Puerto Escondido og Mexico. Nordmenn kan oppholde seg i opptil 180 dager i landet. Merk også at nødpass ikke blir godkjent ved innreise til Mexico.


Start planleggingen av reisen til Puerto Escondido


De beste tingene å se og gjøre i Puerto Escondido

Puerto Escondido er av mange regnet som et surfeparadis med sine vakre strender og kraftige bølger, men denne koselige byen har flere spennende attraksjoner for besøkende. Et utmerket valg for turister i området er å prøve ut de fantastiske dykkeforholdene. Du kan finne steder som tilbyr ulike kurs, i tillegg til alt du trenger av utstyr for å kunne utforske Stillehavet under vannflaten. For deg som heller foretrekker å holde deg over vann, så er det gode muligheter for leie av båt eller dagsturer med en kaptein, slik at du kan slappe av på vannet. Flere selskaper har organiserte turer med guide – i tillegg til mat og drikke – hvor du kan se både delfiner og havskilpadder. Hvis du føler for å kjøle deg ned etter en lang dag ombord i båten, så kan du utforske Cascada de la Reforma, som er et velkjent fossefall like utenfor byen. Dette er en fantastisk opplevelse for hele familien, og vannet her kjennes alltid friskt og avkjølende ut, uavhengig av årstid. Ved siden av fossefallet ligger også en liten restaurant som serverer lokal mat.


Hvorfor bruke momondo?

Vi hjelper deg med å finne den flyreisen som passer best for dine behov; momondo sammenligner priser fra hundrevis av flyselskaper og reisebyråer og hjelper deg med å filtrere dem for å finne den beste flyreisen for deg.

Ja. Alle flyreiser til Puerto Escondido på momondo kan sammenlignes og filtreres av ulike retningslinjer som tilbys, inkludert fleksibel bestilling.

Når du har søkt etter flyvinger til Puerto Escondido, hjelper momondo deg med å finne den riktige flyreisen ved å tilby nyttige filtre for å begrense flyvalget ditt. Flyreiser kan filtreres etter flere faktorer som flyselskap, flyplass og pris; men også etter andre kriterier som flytype og betalingsmåte.

Ja. momondo kan spore flypriser for Puerto Escondido og varsle deg når de endres. Utfør et søk for å sette opp prisvarselet. Alt som kreves er en gyldig e-postadresse.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Fleksibel Reise
momondo forstår behovet for fleksibilitet og vi har et filter spesifikt for flyreiser uten endringsgebyrer.
Ekspertinnsikt
Datadrevet innsikt utviklet for å hjelpe deg med å finne et godt tilbud på flyreiser. Fra det billigste tidspunktet for avreise til hvor langt i forveien du skal bestille.
Prisvarsler
Spor prisen på din foretrukne flyrute og bli varslet når den endres.