Hoteller i Tallinn, Estland

Finn tilbud på 139 hoteller i Tallinn, Estland

Tallinn, Estland
27. nov. — 28. nov.2
ti. 28.11.
lø. 2.12.

Sammenlign 3M+ hoteller og overnattingsmuligheter.


De beste hotellene i Tallinn

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Tallinn
Pris
kr321
kr1232
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

Ting å gjøre i Tallinn


Hoteller i populære bydeler i Tallinn

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Tallinn, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Tallinn

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tallinn
Lavsesongmarsbilligste måned å overnatte
Høysesongaugustdyreste tid å overnatte
30 %forventet prisnedgang
17 %forventet prisøkning

Pris

762 kr–1 310 kr

Billigste ukedaglørdager den billigste dagen i uken
Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
890 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
1 373 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
Billigste tidspunkt å bestille på erDet billigste tidspunktet å bestille hoteller i Tallinn på er: 1-2 stjerne, 64 dag før. 3 stjerne, 29 dag før. 4-5 stjerne, 49 dag før.

1-2 stjerne

278 kr–1 681 kr

3 stjerne

214 kr–4 283 kr

4-5 stjerne

353 kr–6 189 kr


Nyttig informasjon om hoteller i Tallinn

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Tallinn

Laveste hotellpris

300 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Swissotel Tallinn

Hoteller i nærheten av flyplassen

1229

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Tallinn funnet siste 7 dager er 300 kr/natten. Denne prisen fås hos Center Hotel, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Swissotel Tallinn, det mest populære 5-stjerners hotellet i Tallinn(8,9/10 rating - basert på 2 421 anmeldelser).
Det er er 1 229 hoteller i Tallinn i nærheten av Tallinn Ulemiste. Mercure Tallinn med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Tallinn. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Tallinn siste uken er 5 446 kr.

Tallinn reisetips

Hvordan bor man billig i Tallinn?

Vil du bo billig på hotell i Tallinn, finner du masse gode tilbud på momondo. Du finner hoteller rett utenfor gamlebyens mur fra kun 170 kr. per natt. Inne i gamlebyen finner du vandrerhjem fra rundt 180 kr. per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell finner du dette fra omtrent 370 kr. natten. For 4-stjerners hotell i gamlebyen, sentralt i Tallinn, betaler du rundt 500 kr. natten. Du kan også finne luksus om du ønsker å bo på 5-stjerners hotell med svømmebasseng og treningsstudio i sentrum av Tallin, du trenger bare å bestille på momondo

Hvordan kommer man seg rundt i Tallinn?

Inne i gamlebyen i Tallinn kan du enkelt komme deg rundt til fots. Å gå fra ene enden til den andre tar ikke mer enn rundt et kvarter. Vil du reise rundt på utsiden av gamlebyen til områdene rundt bykjernen, kan du ta taxi eller offentlig transport. Du kan ta trikk og buss som kjører fra seks om morgenen til elleve om kvelden. Barn under 7 år reiser gratis. Det kan lønne seg å kjøpe Tallinn Card, som gjør at du kan ta ubegrenset kollektiv transport og få gratis inngang til museer og andre attraksjoner, samt en rekke rabatter. Du kjøper Tallinn Card på nett, og skanner billetten via mobilen når du går på buss, trikk eller når du besøker attraksjoner. Du kan også skrive ut ditt Tallinn Card. Du kan også kjøpe enkeltbilletter når du går på trikken eller bussen, men du må ha eksakt beløp i kontanter siden de ikke veksler ombord.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Tallinn?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Tallinn, men noen hoteller kan ha 18-årsgrense eller høyere.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Tallinn?

Noen hoteller i Tallinn krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Tallinn?

Det er trygt å reise til Tallinn. Du bør uansett passe ekstra på verdisakene dine i store folkemengder, og utvise normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Tallinn?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Tallinn, og kan bruke mobillader og andre elektriske apparater som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Tallinn?

Hvis du er ute og spiser på restaurant i Tallinn og er fornøyd med servicen kan du gi omtrent 5-10% i tips. Du kan også tipse litt dersom du tar taxi.


Hvor mye koster et hotell i Tallinn per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Tallinn med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 3 stjerner

Billigst 573 kr

Gjennomsnittlig 718 kr

Dyrest 895 kr

Finn hoteller med 3 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Tallinn

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Tallinn
Finn hosteller i Tallinn

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Tallinn

Disse hotellene i Tallinn har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Tallinn

Tallinn er et populært reisemål, og her finner du massevis av lekre hoteller. Sammenligner du hotelltilbud på momondo, finner du de beste prisene. Det er ulike nabolag å bo i når du bor på hotell i Tallinn, så du bør velge å bo et sted der du får mest ut av turen. Er du mest interessert i å være midt i sentrum av Tallinn, kan du enkelt finne sentrumsnære hoteller på momondo. Er du interessert i å bo litt i utkanten av byen, kan du sjekke kartet på momondo når du sjekker hoteller. Da ser du enkelt beliggenheten til alle hotellene i Tallinn.

Det er populært å velge å bo på hotell i Tallinn innenfor gamlebyens bymurer. Gamlebyen er en attraksjon i seg selv, og ligger på UNESCOs verdensarvliste. Inne i den sjarmerende byen finner du en rekke hoteller og du er i gåavstand til gode restauranter og handlegater.

Vil du bo litt utenfor sentrum, kan du bestille hotell i Tallinn som ligger i nærheten av vannet. Her finner du blant annet PK Ilmarine Hotel. Du er uansett nære byens livlige gater, barer og uteliv. Er du interessert i arkitektur og Tallinns severdigheter, er du i gåavstand til steder som Svarthodenes hus, rådhuset, St. Marys Katedral og Den store gildehallen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Tallinn

Hva er byens særpreg?

Dette er byen der det historiske møter det moderne, og det er mange bygninger du bør få sett når du bor på hotell i Tallinn. Du bør ikke gå glipp av Alexander Nevskij-katedralen som ligger sentralt i gamlebyen. Tallinn Domkirke er også verdt å få med seg, og St. Charles’ Kirke. Vil du se kirken bygget av skandinaver, bør du sjekke ut St. Olavs-kirken som kalles Oleviste Kirik. Gamlebyen i seg selv er et mesterverk, så her kan du gå rundt og titte og sette deg ned på koselige kaféer og se på folk strømme forbi.

Hva har Tallinn å tilby?

I gaten Suur-Karja finner du en rekke barer, blant annet den populære Nimeta baar, som betyr Bar uten navn. Rusler du nedover Vana turg finner du en rekke restauranter, prøv for eksempel lekre Trattoria La Bottega, eller Restoran Tchaikovsky i gaten Vene. Blir du shoppinglysten, kan du dra innom Kaubamaja eller Stockmann. Disse kjøpesentrene tilbyr både designerklær og lavprismerker. Du klarer garantert å finne nok til å fylle kofferten med før hjemreise.

Hvor grønn er byen?

I Tallinn finner du mange grønne parker der du kan slappe av. Litt utenfor bysenteret finner du den store Kadrioru Park. Sentralt i Tallinn finner du Hirvepark med Snelli Tiik, en liten dam midt i parken.


Informasjon om opphold i Tallinn

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Tallinn

Hvor mange dager tilbringer folk i Tallinn?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Tallinn er 5 netter.

Hvor mye koster et hotell i Tallinn?

Et hotellrom i Tallinn vil normalt koste deg 1 204 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Tallinn?

Prisene på hotellrom i Tallinn kan være hele 31 % lavere i mars. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Tallinn?

For øyeblikket er det fredag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Tallinn, og onsdag som er den dyreste.

Hvor mye koster et luksushotell i Tallinn?

Prisen for et luksushotell i Tallinn ligger normalt på ca. 1 326 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Tallinn nærmere 1 204 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 17% % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Hvor i Tallinn bør jeg bo?

Folk bestiller ofte hotell i Mustamäe, Lasnamäe, Pirita og Põhja-Tallinn når de skal reise til Tallinn.

Hvilke severdigheter er populære i Desember basert på været i Tallinn?

Hvis du ønsker å bo på et hotell i Tallinn i løpet av Desember, er det greit å være oppmerksom på at gjennomsnittstemperaturen ligger på −2 °C og at i løpet av denne måneden vanligvis forventes lite snø – kun ca. 61 mm.

Har Tallinn ferieboliger?

Ja, Tallinn har ferieboliger. Av 1 609 ferieboliger i Tallinn, er Bob W Telliskivi den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Tallinn.

Har Tallinn vandrehjem?

Ja, Tallinn vandrehjem er tilgjengelige hvis du ikke ønsker å bo på et tradisjonelt hotell Ring Sport Hostel er det mest populære ut av 70 vandrehjem i Tallinn. Søk etter tilbud på vandrehjem i Tallinn.

Hvor mange tilbydere søker momondo blant for Tallinn fra hoteller?

Fra og med november 2023, er det 1 148 tilbydere å velge mellom fra Tallinn hoteller.

Når oppdaterte momondo sist prisene for Tallinn fra hoteller sist?

Priser for Tallinn fra hoteller oppdateres hver dag.


momondos favoritthoteller i Tallinn

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Tallinn

Hvorfor bruke momondo?

Hvorfor bør jeg bestille overnatting i Tallinn gjennom momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Tallinn med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Tallinn hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Hvordan hjelper momondo meg med å finne et flott sted å bo i Tallinn?

Du kan finne et flott sted å bo i Tallinn ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


En enklere måte å administrere reisen til Tallinn på

Vi gjør det superenkelt å planlegge, organisere og reiser med venner eller familie. Trips er helt gratis og kan tas i bruk uavhengig av hvor du bestiller.