Hoteller i Tallinn, Estland

Finn tilbud på 146 hoteller i Tallinn, Estland

Tallinn, Estland
7. okt. — 8. okt.2
lø. 8.10.
on. 12.10.

De beste hotellene i Tallinn

Finn det perfekte hotellet for oppholdet ditt i Tallinn
Pris
kr178
kr1516
Gjestevurdering
0+
6+
7+
8+
9+
Hotellklasse
0+
2
3
4
5

De beste bydelene å bestille hotell i Tallinn

Nedenfor ser du gjennomsnittspriser for hoteller i de mest populære bydelene i Tallinn

Pris

708 kr–972 kr

BILLIGSTE BYDEL I TALLINNPõhja-Tallinn13 % billigereHoteller i Põhja-Tallinn er de billigste i Tallinn med en gjennomsnittspris på kun 708 kr per natt
DYRESTE BYDEL I TALLINNKesklinn16 % dyrereKesklinn har de dyreste hotellene i Tallinn med rom med en gjennomsnittspris på 972 kr per natt
MEST POPULÆRE BYDEL I TALLINNKesklinn78 % flere brukere besøkteFlere momondo-brukere søker etter hoteller i Kesklinn enn noen andre land i Tallinn

Ting å gjøre i Tallinn


Hoteller i populære bydeler i Tallinn

Nedenfor ser du de mest populære bydelene å bo i i Tallinn, i tillegg til noen av de beste hotellene i området

Det beste tidspunktet for å bestille et hotell i Tallinn

Sjekk ut informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tallinn
Lavsesongaugustbilligste måned å overnatte
Høysesongfebruardyreste tid å overnatte
38 %forventet prisnedgang
25 %forventet prisøkning

Pris

472 kr–1 016 kr

Dyreste ukedagtorsdager den dyreste dagen i uken
Billigste ukedagtirsdager den billigste dagen i uken
1 209 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen
554 krer gjennomsnittprisen for et hotell denne datoen

Nyttig informasjon om hoteller i Tallinn

Få en rask oversikt over pris- og overnattingstrender for ditt besøk i Tallinn

Laveste hotellpris

126 kr

Mest populære hotell (5-stjerners)

Hotel Telegraaf, Autograph Collection

Hoteller i nærheten av flyplassen

711

Gjennomsnitt antall netter på opphold

5 dager
Den rimeligste prisen for et rom i Tallinn funnet siste 7 dager er 126 kr/natten. Denne prisen fås hos Welcome Hostel Rotermann, a 2-stjerners hotell.
Reis komfortabelt når du booker et rom hos Hotel Telegraaf, Autograph Collection, det mest populære 5-stjerners hotellet i Tallinn(9,1/10 rating - basert på 667 anmeldelser).
Det er er 711 hoteller i Tallinn i nærheten av Tallinn Ulemiste. Hotel Tallinn by Mercure med kortest avstand på 0,5 km fra denne flyplassen.
I gjennomsnitt bor gjester 5 dager når e bor på i Tallinn. Gjennomsnittprisen for 5 dager i Tallinn siste uken er 3 728 kr.

Tallinn reisetips

Hvordan bor man billig i Tallinn?

Vil du bo billig på hotell i Tallinn, finner du masse gode tilbud på momondo. Du finner hoteller rett utenfor gamlebyens mur fra kun 170 kr. per natt. Inne i gamlebyen finner du vandrerhjem fra rundt 180 kr. per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell finner du dette fra omtrent 370 kr. natten. For 4-stjerners hotell i gamlebyen, sentralt i Tallinn, betaler du rundt 500 kr. natten. Du kan også finne luksus om du ønsker å bo på 5-stjerners hotell med svømmebasseng og treningsstudio i sentrum av Tallin, du trenger bare å bestille på momondo

Tallinn på budsjett

Bor du på hotell i Tallinn trenger du ikke overgå budsjettet. Det er svært rimelig å dra ut og spise på restaurant. Her finner du restauranter som tilbyr fantastisk mat fra alle verdens hjørner til en billig penge. Det er også rimelig å besøke byens attraksjoner, og å rusle rundt i gamlebyen er perfekt for deg som vil se fantastisk arkitektur og tilbringe dagen utendørs.

Hvordan kommer man seg rundt i Tallinn?

Inne i gamlebyen i Tallinn kan du enkelt komme deg rundt til fots. Å gå fra ene enden til den andre tar ikke mer enn rundt et kvarter. Vil du reise rundt på utsiden av gamlebyen til områdene rundt bykjernen, kan du ta taxi eller offentlig transport. Du kan ta trikk og buss som kjører fra seks om morgenen til elleve om kvelden. Barn under 7 år reiser gratis. Det kan lønne seg å kjøpe Tallinn Card, som gjør at du kan ta ubegrenset kollektiv transport og få gratis inngang til museer og andre attraksjoner, samt en rekke rabatter. Du kjøper Tallinn Card på nett, og skanner billetten via mobilen når du går på buss, trikk eller når du besøker attraksjoner. Du kan også skrive ut ditt Tallinn Card. Du kan også kjøpe enkeltbilletter når du går på trikken eller bussen, men du må ha eksakt beløp i kontanter siden de ikke veksler ombord.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Tallinn?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Tallinn, men noen hoteller kan ha 18-årsgrense eller høyere.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Tallinn?

Noen hoteller i Tallinn krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Tallinn?

Det er trygt å reise til Tallinn. Du bør uansett passe ekstra på verdisakene dine i store folkemengder, og utvise normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Tallinn?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Tallinn, og kan bruke mobillader og andre elektriske apparater som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Tallinn?

Hvis du er ute og spiser på restaurant i Tallinn og er fornøyd med servicen kan du gi omtrent 5-10% i tips. Du kan også tipse litt dersom du tar taxi.


Hvor mye koster et hotell i Tallinn per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Tallinn med høy kvalitet til lave priser

Hoteller med 2 stjerner

Billigst 357 kr

Gjennomsnittlig 432 kr

Dyrest 581 kr

Finn hoteller med 2 stjerner
2 stjerner eller mindre
3 stjerner
4 stjerner +

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.


Hosteller og billige hoteller i Tallinn

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Tallinn

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Tallinn

Disse hotellene i Tallinn har de beste prisene basert på vurderingene deres

Hvor bør du bo i Tallinn

Tallinn er et populært reisemål, og her finner du massevis av lekre hoteller. Sammenligner du hotelltilbud på momondo, finner du de beste prisene. Det er ulike nabolag å bo i når du bor på hotell i Tallinn, så du bør velge å bo et sted der du får mest ut av turen. Er du mest interessert i å være midt i sentrum av Tallinn, kan du enkelt finne sentrumsnære hoteller på momondo. Er du interessert i å bo litt i utkanten av byen, kan du sjekke kartet på momondo når du sjekker hoteller. Da ser du enkelt beliggenheten til alle hotellene i Tallinn.

Det er populært å velge å bo på hotell i Tallinn innenfor gamlebyens bymurer. Gamlebyen er en attraksjon i seg selv, og ligger på UNESCOs verdensarvliste. Inne i den sjarmerende byen finner du en rekke hoteller og du er i gåavstand til gode restauranter og handlegater.

Vil du bo litt utenfor sentrum, kan du bestille hotell i Tallinn som ligger i nærheten av vannet. Her finner du blant annet PK Ilmarine Hotel. Du er uansett nære byens livlige gater, barer og uteliv. Er du interessert i arkitektur og Tallinns severdigheter, er du i gåavstand til steder som Svarthodenes hus, rådhuset, St. Marys Katedral og Den store gildehallen.


Lær mer om attraksjoner og ting du bør sjekke ut i Tallinn

Hva er byens særpreg?

Dette er byen der det historiske møter det moderne, og det er mange bygninger du bør få sett når du bor på hotell i Tallinn. Du bør ikke gå glipp av Alexander Nevskij-katedralen som ligger sentralt i gamlebyen. Tallinn Domkirke er også verdt å få med seg, og St. Charles’ Kirke. Vil du se kirken bygget av skandinaver, bør du sjekke ut St. Olavs-kirken som kalles Oleviste Kirik. Gamlebyen i seg selv er et mesterverk, så her kan du gå rundt og titte og sette deg ned på koselige kaféer og se på folk strømme forbi.

Hva har Tallinn å tilby?

I gaten Suur-Karja finner du en rekke barer, blant annet den populære Nimeta baar, som betyr Bar uten navn. Rusler du nedover Vana turg finner du en rekke restauranter, prøv for eksempel lekre Trattoria La Bottega, eller Restoran Tchaikovsky i gaten Vene. Blir du shoppinglysten, kan du dra innom Kaubamaja eller Stockmann. Disse kjøpesentrene tilbyr både designerklær og lavprismerker. Du klarer garantert å finne nok til å fylle kofferten med før hjemreise.

Hvor grønn er byen?

I Tallinn finner du mange grønne parker der du kan slappe av. Litt utenfor bysenteret finner du den store Kadrioru Park. Sentralt i Tallinn finner du Hirvepark med Snelli Tiik, en liten dam midt i parken.


Informasjon om opphold i Tallinn

Les disse viktige reisetipsene før du bestiller hotell i Tallinn

Gjennomsnittslengden for et opphold i Tallinn er 5 netter.

Et hotellrom i Tallinn vil normalt koste deg 669 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Prisene på hotellrom i Tallinn kan være hele 39 % lavere i august. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

For øyeblikket er det mandag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Tallinn, og onsdag som er den dyreste.

Prisen for et luksushotell i Tallinn ligger normalt på ca. 789 kr per natt per person. Til sammenligning er gjennomsnittsprisen for et hotell i Tallinn nærmere 669 kr per natt per person, noe som utgjør en forskjell på 158 kr % mellom vanlig innkvartering og luksuriøs innkvartering.

Et hostell i Tallinn (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 304 kr. Denne prisen er 365 kr billigere enn et standard hotell i Tallinn.

Folk bestiller ofte hotell i Mustamäe, Lasnamäe, Pirita og Põhja-Tallinn når de skal reise til Tallinn.

En gjennomsnittstemperatur på 6 °C og realtivt liten sjanse for nedbør (76 mm) gjør oktober til en flott måned å utforske området omkring Tallinn.

Ja, Tallinn har ferieboliger. Av 155 ferieboliger i Tallinn, er Delta Apartments den mest populære blant våre brukere. Finn ferieboliger i Tallinn.


momondos favoritthoteller i Tallinn

Finn ut mer om hotellene som brukerne foretrekker i Tallinn
Rija Fonnental Design Hotel Tallinn

Rija Fonnental Design Hotel Tallinn

13a L. Koidula, Tallinn, Harjumaa, Estonia

8,6
526 kr
16eur - Old Town Munkenhof

16eur - Old Town Munkenhof

Munga 4, Tallinn, Harjumaa, Estonia

7,9
126 kr
Center Hotel

Center Hotel

Narva Mantee Str 24, Tallinn, Harjumaa, Estonia

7,1
274 kr

Hostel31

Tartu maantee 31, Tallinn, Harjumaa, Estonia

6,9
232 kr
16eur - Fat Margaret's

16eur - Fat Margaret's

Pohja pst 27, Tallinn, Harjumaa, Estonia

8,3
147 kr
Draper Startup House for Entrepreneurs

Draper Startup House for Entrepreneurs

26 Uus, Tallinn, Harjumaa, Estonia

5,6
316 kr
City Yard Inn Hotel

City Yard Inn Hotel

Narva mnt 9j, Tallinn, Harjumaa, Estonia

8,8
463 kr
Hotel L'embitu

Hotel L'embitu

12 Lembitu, Tallinn, Harjumaa, Estonia

9,2
1 126 kr
Hestia Hotel Kentmanni

Hestia Hotel Kentmanni

13 Kentmanni, Tallinn, Harjumaa, Estonia

9,2
800 kr
Aquamarine Pirita Hotel

Aquamarine Pirita Hotel

Pirita Tee 20a, Tallinn, Harjumaa, Estonia

7,8
410 kr
Lillekula Hotel

Lillekula Hotel

Luha 18B, Tallinn, Harjumaa, Estonia

7,2
347 kr
Hestia Hotel Susi

Hestia Hotel Susi

Peterburi Tee 48, Tallinn, Harjumaa, Estonia

7,9
547 kr
CRU Hotel

CRU Hotel

Viru Tn 8, Tallinn, Harjumaa, Estonia

8,7
684 kr

Start planleggingen av reisen til Tallinn


Hvorfor bruke momondo?

Det er enkelt å bestille overnatting eller en hoteller i Tallinn med momondo. Vi er gratis å bruke og det er ingen skjulte kostnader eller gebyrer. momondo sammenligner hundrevis av nettsteder og gir deg alle Tallinn hoteller- og overnattingsalternativene dine på ett sted.

Du kan finne et flott sted å bo i Tallinn ved å bruke filtrene våre når du har brukt søkeskjemaet ovenfor. Filtrene som momondo tilbyr inkluderer enkle alternativer som stjernerangering, plassering og pris; men også gå mye lenger og lar deg velge overnatting basert på stil, fasiliteter som gratis frokost og internett samt forbedrede helse- og sikkerhetsalternativer.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Omfattende reisesøk
momondo sammenligner 3M+ hoteller og andre typer overnatting for å sikre at du finner det beste stedet å bo.
Intuitive søkefiltre
Filtrer etter pris, fasiliteter, gratis avbestilling, forbedret rengjøring, gratis frokost og mye mer.
Smart prisvarsel
Dersom du har funnet et sted, kan momondo spore prisen og varsle deg når den endres.