Hotell Tallinn: Finn billig overnatting i byen

Finn de beste tilbudene på 910 hoteller i Tallinn, Estland

Innsjekking
Utsjekk
Sammenlign med momondo |
-
1
Innsjekking
Utsjekk

Populære hoteller for overnatting i Tallinn

Det er mange flotte hoteller i Tallinn, hva med et hotellopphold i et av disse?


Ting å gjøre i Tallinn

Katariina Käik
Eesti Vabaõhumuuseum
Pikk Hermann

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Katariina Käik?

Hvis du ser etter et hotell i Tallinn som ligger i nærheten av Katariina Käik, har du flaks. momondo anbefaler 12 hoteller i nærheten av Katariina Käik, og hoteller i området koster i gjennomsnitt 533 kr/natt. Denne prisen kan variere avhengig av sesong. Hoteller i nærheten av Katariina Käik er vanligvis 14 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Tallinn som koster 622 kr.

Hoteller i nærheten av Katariina Käik

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Eesti Vabaõhumuuseum?

momondo-brukere har anbefalt 11 hoteller til brukere som vil bo i nærheten av Eesti Vabaõhumuuseum. Hoteller i dette området har en gjennomsnittspris på 536 kr per natt. Disse prisene kan endre seg basert på en rekke faktorer som når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Eesti Vabaõhumuuseum er vanligvis 13 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Tallinn som koster 622 kr.

Hoteller i nærheten av Eesti Vabaõhumuuseum

Finnes det tilgjengelige hotell i nærheten av Pikk Hermann?

Nedenfor ser du de 12 hotellene som anbefales av brukerne i området Tallinn som ligger nærmest Pikk Hermann. Gjennomsnittsprisen i nærheten av Pikk Hermann ligger på 523 kr/natt. Prisene varierer basert på en rekke faktorer, deriblant når på året du reiser. Hoteller i nærheten av Pikk Hermann er vanligvis 15 % billigere enn gjennomsnittshotellet i Tallinn som koster 622 kr.

Hoteller i nærheten av Pikk Hermann

Finn billig overnatting i Tallinns populære bydeler

Søk hoteller i Tallinns nabolag

Hoteller i Lasnamäe
Søk hoteller i Lasnamäe
Hoteller i Nõmme
Søk hoteller i Nõmme

Når bør du bestille hotell i Tallinn

Sjekk informasjonen nedenfor for å finne det beste tilbudet på et hotellrom i Tallinn
Lavsesong
februar
Høysesong
juli

billigste måned å overnatte

31 %

forventet prisnedgang

dyreste tid å overnatte

46 %

forventet prisøkning

Pris
589 kr - 1 562 kr
Dyreste ukedag
tirsdag
Billigste ukedag
mandag

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (ukedag)

747 kr

snittpris over de siste to ukene

snittpris over de siste to ukene

Gjennomsnittspris (natt helg)

772 kr

snittpris over de siste to ukene

Billigste tidspunkt å bestille
Det billigste tidspunktet å bestille hoteller i Tallinn på er: 1-2 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter. 4-5 stjerne, på samme dag som oppholdet ditt starter.
1-2 stjerne
340 kr - 442 kr
3 stjerne
637 kr - 730 kr
4-5 stjerne
985 kr - 1 121 kr

Nyttig å vite

La oss hjelpe deg med de beste tipsene om Tallinn

Hvordan bor man billig i Tallinn?

Vil du bo billig på hotell i Tallinn, finner du masse gode tilbud på momondo. Du finner hoteller rett utenfor gamlebyens mur fra kun 170 kr. per natt. Inne i gamlebyen finner du vandrerhjem fra rundt 180 kr. per natt. Ønsker du å bo på 3-stjerners hotell finner du dette fra omtrent 370 kr. natten. For 4-stjerners hotell i gamlebyen, sentralt i Tallinn, betaler du rundt 500 kr. natten. Du kan også finne luksus om du ønsker å bo på 5-stjerners hotell med svømmebasseng og treningsstudio i sentrum av Tallin, du trenger bare å bestille på momondo

Tallinn på budsjett

Bor du på hotell i Tallinn trenger du ikke overgå budsjettet. Det er svært rimelig å dra ut og spise på restaurant. Her finner du restauranter som tilbyr fantastisk mat fra alle verdens hjørner til en billig penge. Det er også rimelig å besøke byens attraksjoner, og å rusle rundt i gamlebyen er perfekt for deg som vil se fantastisk arkitektur og tilbringe dagen utendørs.

Hvordan kommer man seg rundt i Tallinn?

Inne i gamlebyen i Tallinn kan du enkelt komme deg rundt til fots. Å gå fra ene enden til den andre tar ikke mer enn rundt et kvarter. Vil du reise rundt på utsiden av gamlebyen til områdene rundt bykjernen, kan du ta taxi eller offentlig transport. Du kan ta trikk og buss som kjører fra seks om morgenen til elleve om kvelden. Barn under 7 år reiser gratis. Det kan lønne seg å kjøpe Tallinn Card, som gjør at du kan ta ubegrenset kollektiv transport og få gratis inngang til museer og andre attraksjoner, samt en rekke rabatter. Du kjøper Tallinn Card på nett, og skanner billetten via mobilen når du går på buss, trikk eller når du besøker attraksjoner. Du kan også skrive ut ditt Tallinn Card. Du kan også kjøpe enkeltbilletter når du går på trikken eller bussen, men du må ha eksakt beløp i kontanter siden de ikke veksler ombord.

Hvor gammel må man være for å sjekke inn på hotell i Tallinn?

Det er i utgangspunktet ingen spesifikke aldersgrenser for å sjekke inn på hotell i Tallinn, men noen hoteller kan ha 18-årsgrense eller høyere.

Er det vanlig å betale depositum på hotellbestillingen i Tallinn?

Noen hoteller i Tallinn krever at du betaler for hele oppholdet på forhånd når du bestiller på nett, mens andre tar heller betalingen ved utsjekk.

Hvor trygt er det i Tallinn?

Det er trygt å reise til Tallinn. Du bør uansett passe ekstra på verdisakene dine i store folkemengder, og utvise normal forsiktighet når du er ute på kvelds- og nattestid.

Behøver man en adapter i Tallinn?

Du trenger ikke adapter når du bor på hotell i Tallinn, og kan bruke mobillader og andre elektriske apparater som vanlig.

Hvor mye bør man gi i tips i Tallinn?

Hvis du er ute og spiser på restaurant i Tallinn og er fornøyd med servicen kan du gi omtrent 5-10% i tips. Du kan også tipse litt dersom du tar taxi.


Hvor mye koster et hotell i Tallinn per natt?

Bruk informasjonen nedenfor for å finne hotellrom i Tallinn med høy kvalitet til lave priser
2 stjerner eller mindre
Hotel Dzingel
Beste verdi

Hotel Dzingel

7,5

467 kr

Vis hotelltilbud
3 stjerners
Metropol Hotel
1# Mest populære

Metropol Hotel

8,2

306 kr

Vis hotelltilbud
Three Crowns Residents
Beste verdi

Three Crowns Residents

7,6

441 kr

Vis hotelltilbud
4 stjerner og oppover
Park Inn by Radisson Central Tallinn
1# Mest populære

Park Inn by Radisson Central Tallinn

8,3

399 kr

Vis hotelltilbud
St. Olav Hotel
Beste verdi

St. Olav Hotel

7,7

365 kr

Vis hotelltilbud

De beste prisene som ble funnet av momondo-brukere i løpet av de siste 24 timene.

Hosteller og billige hoteller i Tallinn

Disse hotellene og hostellene tilbyr ofte billige opphold i Tallinn
Old Town Hostel Alur

Old Town Hostel Alur

8,3

68 kr

Vis hotelltilbud
The Knight House

The Knight House

8,1

77 kr

Vis hotelltilbud
Zinc Old Town Hostel Tallinn

Zinc Old Town Hostel Tallinn

8,2

68 kr

Vis hotelltilbud
Viva Nord Hostel

Viva Nord Hostel

6,4

85 kr

Vis hotelltilbud
Lai 22 Hostel & Bar

Lai 22 Hostel & Bar

8,4

68 kr

Vis hotelltilbud
Red Emperor Hostel

Red Emperor Hostel

10,0

85 kr

Vis hotelltilbud

Finn hotellet som gir deg mest for pengene i Tallinn

Disse hotellene har de beste prisene basert på vurderingene deres
Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels

Savoy Boutique Hotel by TallinnHotels

9,1

628 kr

Vis hotelltilbud
Old Town Hostel Alur

Old Town Hostel Alur

8,3

68 kr

Vis hotelltilbud
Welcome Hostel Rotermann

Welcome Hostel Rotermann

7,5

102 kr

Vis hotelltilbud
Red Emperor Hostel

Red Emperor Hostel

10,0

85 kr

Vis hotelltilbud
The Knight House

The Knight House

8,1

77 kr

Vis hotelltilbud
Eurohotel

Eurohotel

6,7

111 kr

Vis hotelltilbud

Hvor i Tallinn er det best å bo?

Tallinn er et populært reisemål, og her finner du massevis av lekre hoteller. Sammenligner du hotelltilbud på momondo, finner du de beste prisene. Det er ulike nabolag å bo i når du bor på hotell i Tallinn, så du bør velge å bo et sted der du får mest ut av turen. Er du mest interessert i å være midt i sentrum av Tallinn, kan du enkelt finne sentrumsnære hoteller på momondo. Er du interessert i å bo litt i utkanten av byen, kan du sjekke kartet på momondo når du sjekker hoteller. Da ser du enkelt beliggenheten til alle hotellene i Tallinn.

Det er populært å velge å bo på hotell i Tallinn innenfor gamlebyens bymurer. Gamlebyen er en attraksjon i seg selv, og ligger på UNESCOs verdensarvliste. Inne i den sjarmerende byen finner du en rekke hoteller og du er i gåavstand til gode restauranter og handlegater.

Vil du bo litt utenfor sentrum, kan du bestille hotell i Tallinn som ligger i nærheten av vannet. Her finner du blant annet PK Ilmarine Hotel. Du er uansett nære byens livlige gater, barer og uteliv. Er du interessert i arkitektur og Tallinns severdigheter, er du i gåavstand til steder som Svarthodenes hus, rådhuset, St. Marys Katedral og Den store gildehallen.


Om Tallinn

Hva er byens særpreg?

Dette er byen der det historiske møter det moderne, og det er mange bygninger du bør få sett når du bor på hotell i Tallinn. Du bør ikke gå glipp av Alexander Nevskij-katedralen som ligger sentralt i gamlebyen. Tallinn Domkirke er også verdt å få med seg, og St. Charles’ Kirke. Vil du se kirken bygget av skandinaver, bør du sjekke ut St. Olavs-kirken som kalles Oleviste Kirik. Gamlebyen i seg selv er et mesterverk, så her kan du gå rundt og titte og sette deg ned på koselige kaféer og se på folk strømme forbi.

Hva har Tallinn å tilby?

I gaten Suur-Karja finner du en rekke barer, blant annet den populære Nimeta baar, som betyr Bar uten navn. Rusler du nedover Vana turg finner du en rekke restauranter, prøv for eksempel lekre Trattoria La Bottega, eller Restoran Tchaikovsky i gaten Vene. Blir du shoppinglysten, kan du dra innom Kaubamaja eller Stockmann. Disse kjøpesentrene tilbyr både designerklær og lavprismerker. Du klarer garantert å finne nok til å fylle kofferten med før hjemreise.

Hvor grønn er byen?

I Tallinn finner du mange grønne parker der du kan slappe av. Litt utenfor bysenteret finner du den store Kadrioru Park. Sentralt i Tallinn finner du Hirvepark med Snelli Tiik, en liten dam midt i parken.


Reiseinformasjon for Tallinn

Hvor mange dager tilbringer folk i Tallinn?

Gjennomsnittslengden for et opphold i Tallinn er 3 netter.

Hvor mye koster et hotell i Tallinn?

Et hotellrom i Tallinn vil normalt koste deg 475 kr per natt. Denne figuren er basert på et gjennomsnitt, og prisene vil variere ut i fra fasiliteter, plassering og tilgjengelig kapasitet på ønsket hotell.

Når lønner det seg å bestille hotell i Tallinn?

Prisene på hotellrom i Tallinn kan være hele 31 % lavere i februar. Derfor er dette et godt tidspunkt å bestille på for å spare penger.

Hvilken dag er den billigste i Tallinn?

For øyeblikket er det søndag som er den billigste dagen å overnatte på hotell i Tallinn, og mandag som er den dyreste.

Hvor mye koster et hostell i Tallinn?

Et hostell i Tallinn (eller et hotell med 2 eller færre stjerner) har en prislapp på i gjennomsnitt 257 kr. Denne prisen er 218 kr billigere enn et standard hotell i Tallinn.

Hvilke severdigheter er populære i april basert på været i Tallinn?

En gjennomsnittstemperatur på 4 °C og forventet nedbørsmengde på 36 mm gjør april til en flott måned å utforske området omkring Tallinn.


Andre populære byer som Tallinn

Disse populære byene utforskes ofte av momondo-brukere

Folk interessert i Tallinn så også på

Ikke overbevist om Tallinn? Søk etter de beste hotelltilbudene på disse destinasjonene