Leiebiler i New South Wales

Leter du etter billige leiebiltilbud i New South Wales? Søk her!

Sydney, NSW, Australia
19. aug. — 26. aug.
Samme leveringssted
Sydney, NSW, Australia
fr. 19.8.
12:00
fr. 26.8.
12:00
Sjåførens alder:

Leiebilinformasjon for New South Wales

Australia er både et land og et kontinent. Det sier seg selv at det er veier av alle slag, enorme avstander og varierte kjøreforhold. Kjører du i mer avsidesliggende områder, må du planlegge ruten godt. Skal du kjøre en del utenfor de større trafikkårene, må du ta hensyn til dette når du velger leiebilen din. For eksempel en bil som tåler å kjøre der det er mye grus, humpete veier og andre naturlige utfordringer. Om du skal ha varebilutleie, luksusbilutleie eller helt vanlig bilutleie, sjekk forholdene du skal kjøre under før du tar et valg og sjekk med bilutleiefirmaet.

Du skal alltid ha med deg førarkortet når du leier bil i  New South Wales Australia. Her er det venstrekjøring, og føreren sitter på høyre siden, som i England. Når det er flere kjørefelt, må du velge det venstre kjørefeltet med mindre du skal foreta en forbikjøring. Du skal vike til høyre ved rundkjøringer og kryss. Det er forbudt å bruke mobilen mens du kjører, men det er tillatt med handsfree. Vær oppmerksom på at det kan være forbudt med u-sving ved trafikksignal.

Det er påbudt å ha et førerkort på engelsk tilgjengelig. Derfor trenger du et internasjonalt førerkort, i tillegg til ditt ordinære for å leie billig leiebil i New South Wales Australia. Ha med deg identifikasjon med foto, som pass eller papir på statsborgerskap. Blir du værende lenger enn tre måneder, må du søke om forlenget kjøretillatelse hos offentlige myndigheter.


Tilbud på New South Wales bilutleie

Finn leiebil i New South Wales som passer for deg

Liten Leiebiler

326 kr - 666 kr

Alle biltyper

257 kr - 1 566 kr

Gjennomsnittsprisen for en Liten leiebil i New South Wales er 299 kr. Den billigste tiden å leie en Liten i New South Wales er i oktober. Prisen er 0 % lavere enn resten av året med bare 326 kr per dag. En leiebil av typen Liten er vanligvis 58 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New South Wales. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New South Wales kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Mellomstor leiebil i New South Wales er 343 kr. Den billigste tiden å leie en Mellomstor i New South Wales er i oktober. Prisen er 46 % lavere enn resten av året med bare 189 kr per dag. En leiebil av typen Mellomstor er vanligvis 52 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New South Wales. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New South Wales kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en Stor leiebil i New South Wales er 890 kr. Den billigste tiden å leie en Stor i New South Wales er i januar. Prisen er 4 % lavere enn resten av året med bare 856 kr per dag. En leiebil av typen Stor er vanligvis 21 % dyrere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New South Wales. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New South Wales kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.

Gjennomsnittsprisen for en SUV leiebil i New South Wales er 655 kr. Den billigste tiden å leie en SUV i New South Wales er i november. Prisen er 61 % lavere enn resten av året med bare 257 kr per dag. En leiebil av typen SUV er vanligvis 8 % billigere enn gjennomsnittsprisen på en leiebil i New South Wales. Gjennomsnittsprisen på en leiebil i New South Wales kan variere basert på en rekke faktorer, inkludert tilbud, kjøretøyets popularitet og hvor lenge du bestiller leiebilen.


Leiebilselskaper i New South Wales

Alle større selskaper som leier ut biler i New South Wales
15 utleiesteder
Oversikt

Renhet

10,0

Komfort

8,5

Gjennomsnittlig

8,5

Hentes/Leveres

8,5

Value

8,7
8 utleiesteder
Oversikt

Renhet

6,6

Komfort

6,6

Gjennomsnittlig

6,6

Hentes/Leveres

6,6

Value

6,6
2 utleiesteder
Oversikt

Renhet

4,0

Komfort

6,0

Gjennomsnittlig

6,0

Hentes/Leveres

6,0

Value

6,0
5,9
Ok
1 vurdering5 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,9

Komfort

5,9

Gjennomsnittlig

5,9

Hentes/Leveres

5,9

Value

1,9
6 utleiesteder
Oversikt

Renhet

5,2

Komfort

5,2

Gjennomsnittlig

4,0

Hentes/Leveres

4,0

Value

3,6
14 utleiesteder
6 utleiesteder
6 utleiesteder

Lei en bil i nærheten et av de populære hotellene i New South Wales

Nedenfor er de mest populære hotellene i New South Wales

Leiebiler i New South Wales

Lær deg alt det du trenger å vite om å leie bil i New South Wales, slik at du best mulig kan forberede den neste reisen din

Med en vurderingsscore på i gjennomsnitt 8,4/10 fra 31 brukere, har brukerne våre rangert Budget som det beste leiebilselskapet i New South Wales. Budget har 5 utleiesteder i New South Wales, blant annet i den populære byen Sydney.

Den beste tiden for å leie bil i New South Wales, er i løpet av oktober som normalt har de billigste prisene. Hvis du bestiller 26 dager i forkant av hentedatoen, kan du ofte finne priser som ligger på i gjennomsnitt 323 kr per dag. Den dyreste måneden for å leie bil i New South Wales, er april, med en pris på 856 kr per dag. Det kan imidlertid være at du finner et bedre tilbud, avhengig av hvilket leieselskap du leier hos samt hvilken bil du velger.

De som leier bil i New South Wales, velger ofte å leie i 7 dager, med en gjennomsnittlig dagspris på 373 kr. Trenger du bare en leiebil for helgen? Gjennomsnittsprisene for helgeleie er 823 kr totalt. For en roadtrip i New South Wales med en varighet på én uke, kan du finne priser på i gjennomsnitt 2 608 kr totalt, og for en hel måned kan kostnaden ligge på 14 014 kr.


Start planleggingen av reisen til New South Wales


Hvorfor bruke momondo?

Du bør bestille en leiebil i New South Wales med momondo fordi det er raskt, gratis og enkelt å bruke og kan spare deg for penger. momondo gjør det harde arbeidet med å finne leiebilprisene og retningslinjene, alt du trenger å gjøre er å sammenligne og velge det som passer best for reisen din.

momondo hjelper deg med å finne det beste leiebiltilbudet i New South Wales ved å la deg filtrere resultatene etter pris, kapasitet, bilfunksjoner, avlevering, hentested og mye mer.

Selvsagt! Har momondo et eget filter for brukere som kun vil søke etter leiebiler i New South Wales med gratis avbestilling.

Ja, momondo har et eget filter for fair fuel policy på alle destinasjoner inkludert New South Wales.

Forbedrede rengjøringsrutiner finner du hos alle bilutleieselskaper på momondo inkludert New South Wales.

Ja, leiebiltilbud i New South Wales med ubegrenset kjørelengde finner du på momondo.


Her er grunnen til at reisende velger å bruke momondo
Bestill med pålitelighet
Vi sammenligner leiebiltilbud fra over 70.000 lokasjoner, slik at du kan gjøre et raskt og enkelt valg.
Eco Conscious
Velg fra en rekke kjøretøy, inkludert hybrid- og elektriske alternativer for å sikre at reisen din er miljøvennlig.
Ingen skjulte kostnader
Alle priser som vises er fullstendige. Ingen skjulte kostnader eller gebyrer, så du kan ha tillit til prisen du ser.